Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi

Merak ettim kaç karavan yollarda olduk bu kış 1.Zeynep Süreyya Karagözler 2.Murvet Güngör Aydoğan 3 Resmiye Yusuf Dalkıran Bizimle olmasada 4. Ümit Taşdemir Varmıdır acaba başka bu kötü kışın karına, bitmek bilmez yağmuruna, 100 km hızla esen fırtınaya karavanda karşı...

2. karagozlers

2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı

Şu an itibariyle 3 karavan ama sayı daha sonra zannederim artacak bu yıl Antalya yöresinde kışlamak istiyoruz. Bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz.
  3. karagozlers

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

1,5 ay gibi bir süredir tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bugün (02.05.2013) hayatını kaybetmiştir.Kendisine tanrıdan rahmet ailesine baş sağlığı dileriz.

4. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Karavanımızı ilk aldığımız gece mudanyada birkaç karavancı dostumuzla beraber olup o gece orada kalmıştık ama karavanda 1 battaniye, 1 çarşaf ve 2 yastıktan başka bir donanımız yoktu. Onu saymazsak hayatımızda karavanlı ilk gezimizi gerçekleştirmek üzere Kartepe buluşmasına göre 20.01.2011...
  5. karagozlers

Karavanınızda ya da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?

Evet Arkadaşlar karavanda veya daha basit anlatımla doğada yaşamaya karar verdiniz yanınızda neler (Kişi değil) olmasını isterdiniz.

6. karagozlers

Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor?

Göçebe yaşam şu an çok itopik görünsede hayal değil atalarımızın çoğu göçebe değilmiydi, aslında bulunduğumuz site karavancılığı desteklemek yaymak ve özendirmek amacıyla kurulmuş olmalı ama bakıyorum Yusuf (Yaybek) karavanını satıyor herkes evinin hayırlı olmasını diliyor, ben evimi satıp...

7. karagozlers

Kimlerin Karavanı Var?

Benim yok
  8. karagozlers

Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Ben bugün 14:00 den 16:30 a kadar poyrazlardaydım, ama karavanım olmadığı için sadece arkadaşlarla tanışmak amacıyla gittim. 25 adet civarı karavan ile oradaydılar. Herhalde bu saatlerde muhabbet hızllanmıştır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri