Arama sonuçlarınız

1. vileda

Satılık Discovery 2 V8

GENEL BİLGİ 1999 MODEL M1G SINIFI * 137.000 KM * 3947 CC 136 KW (185 HP) (HİÇ LPG TAKILMAMIŞ) MOTOR * 340 NM TORK * P-R-N-D-3-2-1 KADEME, M (MANUEL) VE S (SPOR) MODLU OTOMATİK ŞANZIMAN * L-N-H KADEME ARAZİ ŞANZIMAN * METALİK GRİ (642) RENK * KOLTUKLAR, GÖĞÜS, DÜĞME VE BOYASINDA (GÜNEŞ YANIĞI...

2. vileda

Satılık Temmuz 2020 Üretimi Enduron Camper Akrep Xl

GENEL YAPI 750 KG ALTI OFFROAD KAMP RÖMORKU * ENDURON CAMPER O1 TİP ONAY BELGESİ * ENDURON CAMPER TEK AMORTİSÖRLÜ BAĞIMSIZ SÜSPANSİYON * ÇELİK ŞASE * TÜM GÖVDE, DOLAPLAR VE DOLAP KAPAKLARI ALÜMİNYUM * ELEKTROSTATİK TOZ BOYA (SİYAH & TURUNCU RENK KOMBİNASYONU) * ALKO KAPLİN * ALKO DESTEK TEKERİ...
  3. vileda

Satılık Otomatik 2008 L200

Detaylı bilgi için 2008 Mitsubishi L 200 4x2 53.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 731568295

4. vileda

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

İyi forumlar, selam ve saygılar... Yaşadığım, ağırlıkla da yaşanıldığını düşündüğüm bir konu hakkında düşüncelerimi paylaşarak görüşler almak istiyorum. Paylaşımımı -alım-satım bakımından- genel bir konu olmasına karşın bu başlık altında oluşturmamın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama buna...
  5. vileda

Birkaç Sticker

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar dilerim... Kendi aracıma uygulatmak üzere çizimlerini yaptığım birkaç stickeri sizlerle de paylaşmak istedim. Çünkü görebildiğim kadarıyla bu tür çalışmaların dilenen yerlerde ve kişiye özel bütçelerle yaptırılabilmesi için sitede çokta fazla seçenek...

6. vileda

Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi

Herkese iyi forumlar... Epey bakındıktan sonra geçen yıl bu sıralar severek aldığım, zaman içinde uğraşı vererek derlediğim ve aktif olarak hala keyifle kullandığım aracımı özel nedenlerden dolayı satıyorum. Aracım; 1986 model, 2.6 Benzin+LPG li, 259.500 Km de, kısa şasi olup, fiyatı 15.500...

7. vileda

ALINIK (TERCİHEN SİTE İÇİNDEN BİR DOST) SUZUKİ VİTARA

Öncelikle herkeze, (aklındaki aracı arayanlara ve aklındaki rakamı bulmaya çalışanlara) dostluğu temel alan keyifli alışverişler dilerim. Ayırabildiğim bütçe çerçevesinde 95-99 model (enj.) (tercihen LPG li 1.6-2.0 5 kapı) arası, aracını bilen tanıyan ve özellikle seven arkadaşlardan satılık...
  8. vileda

Önce Deffender, ardından Toyota Runner 4 şimdi ise Discovery v8 arayışı

Herkeze merhabalar, yaklaşık 2 ay önce bu güzelim paylaşım ortamına katıldım. Önceleri yeni başlayan herkesin izlediği yol üzere, bir hayli yazı takip ettim, birbirinden değerli üyelerin önerilerini okudum, araştırmalar yaptım. Başta Defender çoşkusu sürdüm, iyiden iyiye niyetlendim ancak işim...
  9. vileda

Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

Öncelikle herkeze merhaba. Eğer kabul ederseniz aranıza yeni katıldım sayılır. Forumu inceledikten, özellikle de yönetici arkadaşların yazılar içinde ara ara yer verdiği uyarıları (yanlış bölümlerde bilgi paylaşımı) gördükten sonra yazacaklarımı bu başlık altında iletmeyi uygun gördüm. BU yazımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,988
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri