Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar, selam ve saygılar...
Yaşadığım, ağırlıkla da yaşanıldığını düşündüğüm bir konu hakkında düşüncelerimi paylaşarak görüşler almak istiyorum. Paylaşımımı -alım-satım bakımından- genel bir konu olmasına karşın bu başlık altında oluşturmamın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama buna...
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar dilerim... Kendi aracıma uygulatmak üzere çizimlerini yaptığım birkaç stickeri sizlerle de paylaşmak istedim. Çünkü görebildiğim kadarıyla bu tür çalışmaların dilenen yerlerde ve kişiye özel bütçelerle yaptırılabilmesi için sitede çokta fazla seçenek...
Herkese iyi forumlar...
Epey bakındıktan sonra geçen yıl bu sıralar severek aldığım, zaman içinde uğraşı vererek derlediğim ve aktif olarak hala keyifle kullandığım aracımı özel nedenlerden dolayı satıyorum.
Aracım; 1986 model, 2.6 Benzin+LPG li, 259.500 Km de, kısa şasi olup, fiyatı 15.500...
Öncelikle herkeze, (aklındaki aracı arayanlara ve aklındaki rakamı bulmaya çalışanlara) dostluğu temel alan keyifli alışverişler dilerim. Ayırabildiğim bütçe çerçevesinde 95-99 model (enj.) (tercihen LPG li 1.6-2.0 5 kapı) arası, aracını bilen tanıyan ve özellikle seven arkadaşlardan satılık...
Herkeze merhabalar, yaklaşık 2 ay önce bu güzelim paylaşım ortamına katıldım. Önceleri yeni başlayan herkesin izlediği yol üzere, bir hayli yazı takip ettim, birbirinden değerli üyelerin önerilerini okudum, araştırmalar yaptım. Başta Defender çoşkusu sürdüm, iyiden iyiye niyetlendim ancak işim...
Öncelikle herkeze merhaba. Eğer kabul ederseniz aranıza yeni katıldım sayılır. Forumu inceledikten, özellikle de yönetici arkadaşların yazılar içinde ara ara yer verdiği uyarıları (yanlış bölümlerde bilgi paylaşımı) gördükten sonra yazacaklarımı bu başlık altında iletmeyi uygun gördüm. BU yazımı...