Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç bir eksigi olamayan herşeyiyle orjınal pırıl pırıl WW kıymetini bilecek bir arkadaşımıza nasip olur umarım fiyat olarak 14,500TL istiyorum irtibat 0536 462 96 68
5X114/3-16 Jant ve 7,50/16 lassa traktör lastikleri jantlar XJ,ZJ,CJ, lere uygundur dış ofsettir lastiklerin durumu cok iyi degil lastik jant ayrı ayrı da satıla bilir takım olarak 650TL ayrı jant 400+250 olur
Bu konuyu acma sebebim bir cogu araclarında vinc kullanıyor peki vinclerimize nasıl bir bakım uygulu yoruz size arızalı Warn marka bir vincin söküm ve bakım ve arızalarının giderilmesi ile ilgili bazı görselleri sislerle paylaşıyorum yorum ve sorularınıza acıktır resimlerin faceden linkini...
Arkadaşalar niva lar için yapmış oldugum bazı modifiye işlemlerinin görsellerini sizlerle paylaşmak istedim bu işlemler sırasıyla şunlar nivanın ön traversini şaseden ayrırak yapılan yükseltme işlemi ön döküm kovan uygulaması arka dingil kovanın güclendirilmesi arazi şanzımanının dişli lerinin...
Mutelif marka ve fiyatlarda sıfır ikinci el vinc ve bunların yedek parcaları bulunur kulanılmış her türlü vince tamir bakım servisi verilir Mutelif vinc tanponları imalat ve montajı itinayla yapılır İrtibat 0536 462 96 68 Aşagıdaki linkte ceşitli vinc montaj şekilleri mevcuttur...
6,50/16 lassa cavuş desen jantlaar 139X7/16 dır JC ,Suzuki ve Nivalara uygundur 600TL
7,50/16 lassa cavuş desen jantlaar 139X7/16 dır JC ve Suzuki uygundur dış ofsettir 750TL
Görseller en kısa zamanda yüklenecektir her takım dört adettir
Arkadaşlar elimde vitara samurayi ve cimnilere uygun manuel Mile Marker marka Hup lar sıfır olarak mevcuttur ürün fiyatı cifti için 500TL dir hart off road içindir
Lastikler yanlış ebat secimi nedeniyle cok az kullanılamayıp satışa cıkarılmıştır. Sıfırdan tek eksigi arac üzerine takılıp cıkarılmıştır, biraz kullanılmaya calışıldıktan sonra. Lastikler sıfır olarak 780TL ye mal olmuştur dört adedine 400TL istiyoruz
Vinc tam takımdır eksigi yoktur calışır full bakımlı özellikle süper Atw, cimni ve hafif arazi arcları için arka vinc olarak kullanılmaya musayittir fiyatı 1000TL
Arkadaşlar hafata sonu cok güzel ve bol karlı kamplı bir etkinlik yaptık hafta sonumuz harika gecti sislerle paylaşmak istedim
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=498705138955&set=a.498703703955.277750.609098955#!/album.php?fbid=498703703955&id=609098955&aid=277750