Arama sonuçlarınız

1. PIKE

Satılık---off Road Donamımlı 3.0 Isuzu Dmax -2008

ilgilenen arkadaşlar için kamp amaçlı yaptıgım aracımı satıyorum. ilan link detayları şu şekildedir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-isuzu-ozel-yapim-off-road-donanimli-130164210/detay 3.0 TURBO DİZEL- OTOMATİK 163 BEYGİR Araç tarafımdan hobi amaçlı yapılmış bir araç...

2. PIKE

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Arkadaşlar merhabalar, Herkes birşeyler yapıyor bende DMAX projesi yapmaya karar verdim. Artık şahıs olarak agır off road yapan birisi degilim. Daha çok uzun soluklu gezilere ve kamplara çıkabilecegim bir araç yapmak istedim. Tabi bu geziler hem ülke dışı hemde ülke içi olacaktı. Ayrıca...
  3. PIKE

3 Kapı Çok Özel Pajero

Çok sevdigim aracımı özel sebeplerden dolayı almak satmak istiyorum. İnşallah yine bu işe gönül vermiş ,kıymetini bilen bir arkadaşa nasip olur. Aracı hafta sonu kullanım için kendim özenle iyi bir arazı aracı haline getirdim. Araçta bulunan özellikler *Warn XD9000 4,3 Tonluk vinç (halatı...

4. PIKE

Satılık 3 Kapı Çok Özel Pajero...

Model yükseltmek için aracımı satıyorum ! Aracım çok temiz 3 kapılı pajerodur. Aracı hafta sonu kullanım için kendim özenle iyi bir arazı aracı haline getirdim. Araçta bulunan özellikler *Warn XD9000 4,3 Tonluk vinç *Şnorkel *Cooper STT 32 inch lastik ( 6-7 ay önce takılmıştır. Daha yeni...
  5. PIKE

KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010)

Arkadaşlar merhabalar, Erciyese yılın karı düştü ve KAYOFF-Kayseri offroad külübü olarak gezimizi gerçekleştirdik. Rotamız. Tavlusundan Hisarcıga çıkış. Hisarcıktan lifos istikametinden Serçer yaylasına tırmanış idi. Serçer yaylasından sonra oteller bölgesine gezimiz devam etti. Jandarmaya ve...

6. PIKE

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Arkadaşlar merhabalar aşağıda sizlerle Kayseri off road grubu olarak 27 Eylül tarhinde Kayseri yahyalı kapuzbaşına yaptıgımız off road gezisi etkinligini paylaşacagım. Geziye Kayseri off road klübü başkanı okan güpgüpoglu liderliğinde katıldık. Hem off road ,hemde gezme şeklinde bir etkinlik...

7. PIKE

1993 Pajero, LSD Kilit için Yağ Seçimi

Arkadaşlar merhabalar; yardımcı olabailcek arkadaşlardan şu ricam olacak 1993 model 3 kapı pajerom var. Araçta standart olarak arka diferansiyelde LSD kilit mevcut araştırdıgım kadarıyla bundan dolayı LSD için özel bir diferansiyel yağı kullanılması gerekiyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri