Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Çekme Karavanciliğin Sonu Geli̇yor..

ÇEKME KARAVANCILIĞIN SONU MU GELİYOR ..! Bu kadar yasaklama yani her yerden kovulma, bu işin sonunu getirecek maalesef. Üzücü..

2. AKMühendis

Alman Qdk 470 Şablonlu Karavanim Satilik

2020 yılında özenerek imal ettirdiğim karavanımı satıyorum. İmalat resimleri, bu sitemizde, kendi karavanını yapanlar başlığında var. 1200 Kg. 02 belgeli. İsteyen belgesiz de kullanabilir.
  3. AKMühendis

Afyon Ztk Karavan Aldım..

Çekme karavan da Afyon deyince hep çekinirdim.. Çok baş ağrıtan karavan imalatcısı vardı. Fakat hayrettir, gidip İzmir bayiinde bir ZTK karavanı gördüm, inceledim ve şaşracaksınız oldukça çok beğendim ve hemen satın aldım. Güneş panelli, invertörlü, çift akülü tenteli, küçük şirin bir karavan...

4. AKMühendis

Cumhuri̇yet Bayramimiz Kutlu Olsun ...

99 YILINI İDRAK ETTİMİZ BU GÜZEL GÜNÜMÜZ, NİCE BİN YILLAR SÜRSÜN.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. YATTIĞIN YER NUR OLSUN GÜZEL ATATÜRKÜM . SAYGI ve ŞÜKRANLARLA ANIYORUZ.
  5. AKMühendis

Markalarına Ve Tiplerine Göre Yerli Karavanların Eksikleri Ve Üreticilerine Öneriler ..

Muhtelif yerli çekme karavanların, gerek inceleme ve gerekse kullanım anında gördüğümüz eksikleri var. Bunların, muhtelif yerlerde değil de, bu konuda açılmış bir başlıkta toplanmasını yararlı buluyorum. Umarım üreticiler de, zannetmiyorun ama, bu başlığa ilgi gösterirler. En azından ben bu...

6. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Gerek üreticilerin bazıları ve özellikle de karavan sahipleri fiyatları komik derecede abarttılar.. Evvel Allah fırsatçılıkta üstümüze yok.. Sarı sitede komik rakamlar var...

7. AKMühendis

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

Çoğu bana gerçek gelmiyor..
  8. AKMühendis

Frenli̇ Çeki̇ Başlığı Sorunları...

Bizim öve öve tavsiye ettiğimiz AL-KO 3004 frenli çeki oku sistemi patladı..
  9. AKMühendis

Her Yönü İle Başoğlu Karavani..

Güney Karavan için açtığım başlığın bir benzerini Başoğlu için de açıyorum. Ben Engin Bey ile iyi görüşüyorum. Bana sık sık dışarıya sattığı karavanlarla ilgili görüntülü mesajlar atıyor. İhracaat yapan herkesi severim, Yurduma kazandırıyorlar. Belli bir kalite düzeyi olmasa, karavanlarını...

10. AKMühendis

İyi Bir Yerli Çekme Karavan Nasıl Olabilir..

Yerli karavan üreticisi dostlarımız.. Okumazlar ama.. Bu sitede karavan kullanımında tecrübeli veya tecrübesiz, ama konuyu araştırmış üyelerin önerilerini dinlese ve imkanları nisbetinde değerlendirebilse ve hele, olmaz yaa, bu foruma iştirak edip, " Şunu istemişsiniz ama, öyle yapamayız, şöyle...

11. AKMühendis

Karavan Tavsi̇yesi̇

Merhaba. Uzunca bir süredir siteye yazmadım. Fakat sağ olsun, bizi sevenler bir şekilde telefonuma ulaşıp, karavan tavsiyesi istiyorlar. Mütevazi, konforsuz ama iş görsün diyenler Güney alsınlar. Parasına göre karavan. Fakat kaliteli ve 5-10 yıl değiştirmeden kullanacak bir karavan arayanlara...
  12. AKMühendis

Mükemmel Bi̇r Gezi̇ Karavani Nasil Olmali

Merhaba, uzun yıllar farklı markalarda çekme karavan kullanmış biri olarak, istifade edilir umuduyla bazı notlar sıraladım: 1- Genişliği max. 220cm olmalı. 215 bence daha uygun. Yurdumuz yolları daha geniş karavanların trafikte rahat kullanımına uygun değil. 3-5 yılda bir trafiğe çıkacak mokamp...

13. AKMühendis

Küçüklerde Yeni Alternati̇f: Dolly Weekend

Bu siteden bildiğimiz bir arkadaşımız Bülent Usta. Ondan da bahsedip,ona da destek olmak lazım, güzel şeyler yaptıkça.. Bence bu modeli dışarıdan gördüğüm kadar ile başarılı olmuş. Alttaki bağlantıda, başarısız bir video tanıtımı var. Dolly Karavan Ustamız buraya içini de gösteren video eklerse...
  14. AKMühendis

4.25 Saly'yi Satiyorum

Karavanın satın alma detayları ve resimler aşağıdaki linke var: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Bazı değişiklikler yaptım: 1-Yatağın baş ucundaki WC den kurtulmak için, yatak yerini öne aldım. Karavanlarda sevmediğim özellik, yatak dibinde WC olması. 2-Yatağı öne alınca,altına 200 Lt. ye...
  15. AKMühendis

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Yerli çekme karavanlarımızın eksik ve fazlalarını :smiley: ........... :mad: bu başlıkta inceleyelim.

16. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Merhaba. Güney Karavan yıllardır karavan üretmekte olan bir Firma.. Başlangıcından beri de, kaplumbağa hızı ile ürünlerinde geliştirme yapmaktadır. :smiley: İyi ve kötü yönlerini, burada hep beraber inceleyeceğiz. Her şeyden önce belirtmek gerekir ki, Firma sahibi, Ender Bey Türkiyede bu konuda...
  17. AKMühendis

Knaus Nİhayet Türkİyede

Benim çok beğendiğim bir Alman karavan markası Knaus. Kırşehir'deki firmanın ciddiyetsiz tutumundan dolayı, Türkiyede pek tutunamamıştı. Şimdi yeni bir gurup Knaus'u getirmeye başlamış. Karavan konusuna da pek yabancı değillermiş, başta çeki demiri ve Al-Ko mamulleri satışı ile yıllardır benzer...
  18. AKMühendis

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

İkiz sanayicilerimiz Murat ve Metin kardeşler bugün akşam üzeri beni ziyarete geldiler. 2-3 saat karavan üzerine sohbet ettik. Sağolsunlar, sevgi saygı gösterip, 5.25 de yaptıkları değişiklikleri ve yeni projelerini anlattılar.. Tek cümle ile özetliyeyim: Çok kısa sürede Türkiyenin 1 Numaralı...

19. AKMühendis

Bu Karavanda Bİr Şeyler Ters..

%30 NAKIT 24 AY SENETLE VADE Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 431504869
  20. AKMühendis

Manisa Nkş Karavan Kullanan Var Mı?

Bu marka karavanı alan, kullanan arkadaşımız var mı? Gördüğüm ilk özellikleri tek aks- iki aks demeden hapsi düz çekme kaplinli.. Fren mekanizması hak getire .. Galiba başkaları 74o Kg. üstünde boşuna masraf yapıyorlar, bu firma bunu gereksiz görüyor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri