Arama sonuçlarınız

1. kuzne

En Uygun Ofrot Aksesuar Otc

merhaba ben gezen bilirden KUZNE nikli fatih ofroat aksesuar imalatı yapıyorum yerim sultanbeylide OFFROAD TUNİNG CENTER . Bi göz atmanızı isterim sagılar :) TİTİZ CALIŞMA VE EN UYGUN FİYATLARLA HİZMETİNİDE OLACAĞIZ İletişim fatih usta 05452854290

2. kuzne

kullanışlı bir römork yapmak.

uzun suredir binali abimize bir römork yapmayı planlıyoduk malzemeleri denlestirip basladık
  3. kuzne

Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

COK YAKIN ARKADASIMIN COK BEYENDİYİM ARACINA ÖN CELİK TANPONA SONUNDA BASLADIK.

4. kuzne

vitara 1.6 MOTOR BLOGU ARANIYOR

SELAM ARKADASLAR MASLAK OTO SANAYİ AKSİYON OTO MURAT USTA SAGOLSUN. motoru actı malesef blok catlak cıktı . temiz bir blok veya kople motor olabilir yardımlarınız için simdiden tesekkürler.
  5. kuzne

suzuki firen pedalı yardım

merhaba arkadaslar tecrübelii arkadaslardan yardım bekliyorum 96 jlx aracımın yolda hafif firen pedalındayken ayagım biden pedal düsüyor sanki hidrolik bosalır gibi ama ne bir sızıntı nede eksilme var otomatik aracta buna ne? sebep olabilir lütfen yardım .tesekkürler

6. kuzne

GV VİTARA İCİN VİNÇ VE CELİK TANPON SATIŞI.

Merhaba arkadaslar . elimizde olan ön celik tanpon ve ve 1 adet 4500 kg cekme gücüne sahip vincimiz satılıktır. uzaktan kumandalı sıfır urun tanpon 500 vinc 1000 tldir ilgilenen arkadaslar icin 05452854290 bilgi alabilir.

7. kuzne

ALINIK TOYOTA HLÜX CANT LASTİK 6 BİJON

YENİ ALDIGIMIZ TOYOTA CİF KABİN İCİN JANT VE LASTİYE İHTİYACIMIZ VAR .
  8. kuzne

satılık cj 5 celik tanpon

5 mm celikten yapıldı
  9. kuzne

istanbul park civarı harika bir doğa ve camur parkuru.

arkadaslar pazar günü cok riskli ama bir okadarda harika doyumlu bir parkur buldum arkadasların yardımıyla sonderece manzarası bol ve gezerek parkuru tamamlıyosunuz risti bilmediyım bir yola tek arac girmektı ama yınede sorunsuz bitirdik 4 saatlik bir parkur eminim sizde...

10. kuzne

VİTARA CELİK TANPON İMALATI

CJ 5 TEN SONRA SİMDİDE KENDİ VİTARAMA COK BEYENDİYİM CELİK TANPONU YAPMAYA BAŞLADIM JLX

11. kuzne

Suzukilerde Hararet Sorunu ve Çözümleri

kendi aracımda yasadıgım bu suzukilerdeki kronik harraret sorununu artık tarıhe gömdüm. sirarayla yaptıgım operasyonu sizlerle paylasmak ve aynı sorunla karsılaasan arkadaslara yardımcı olması adına
  12. kuzne

Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

arkadaslar yeni aldıgım vitarama tavan bagajı yapmaya sonunda karar verdim bayagı bir araştırma sonucu kendi tasarladıgım bagajı yapmaya karar verdim düsünen arkadaslarada oldukca uygun fiyata yapabilirim .

13. kuzne

koca ayak ömerlide yüzerken:)

:D gecen gün benim koca ayagın harareti yukseldide bi kosu göle bıraktım serinledi kerata :D :D :D
  14. kuzne

ömerli gölü gezisi göl kıyısı sakınlerine yıne kemik dagıttık

arkadaslar göl kıyısında okadar ac kopek varki hepside okadar güzel ve masum hayvanlar bir gunluk bile karınları tok yatmalarını saglamak bile sonsuz bir mutluluk veriyo ınsana eyer side hayvanları seviyosak yada bir günde siz karınlarını doyurmak ve mutlu olmak isterseniz ben burada...
  15. kuzne

vitaramın ön cam catlak lütfen yardım

arkadaslar yeni aldıgım 96 vitara ön camı gecen gün moloz kamyonundan fırlayan bir taş catlattı simdi deyıstirmeyi düsünüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum . en uygun yanıltılmadan kazıklanmadan. nerde deyıstırebilirım ve fıyatı hakkında bilgi lütfen

16. kuzne

Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Off Road Gezi Duyurusu (18 - 19 Haziran 2011)

merhaba arkadaslar orman icinde ağva sahiline cok yakın dere boyunca ofroat araclarımızla gezip fotograf cekimi ve cook güzel bir pansiyonda cook uygun fiyata ve cok nezih bir yerde bir hafta sonu gecirmeye ne dersiniz. aylesiyle gelicek arkadasları bekliyoruz .
  17. kuzne

arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii:)

uzun zamandır ağvaya bir gezi düsünüyoduk artık gerceklestirelim. deniz yesil ve ofroat araclarımızla gidilecek okadar güzel yerler varki aylesiyle gelicek arkadasları bekliyoruz şato gibi bir pansiyon on numara hizmet
  18. kuzne

az kullanılmış cj 5 şanzumanı

arkadaslar ben aracıma t 18 sanzuman taktırdım bu şanzımanı yedek tutuyodum şimdi satıyorum ıhtiyacı olan varsa makul bir fiyata satıcam

19. kuzne

kereste cekerken canavar cj

:)
  20. kuzne

Teknik Anlamda Difransiyel Bilgisi

ARKADAŞLAR BENİM ARACIM 86 BİR CJ 5 ARACIN ÖN VE ARKA diflerinden cıkan 41 e 11 ayna mahruti on ayna mahruti aldım alalı problemli kırıklar var arka ıyı durumda yanlız fiyatı cok ucuk t 18 4 ileri şanzıman kullanıyorum . sürat istemiyorum sizce da uygun kovan ve iztavrozları deyısmeden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri