Arama sonuçlarınız

1. altannn

VW T3 ile Batı İtalya Gezisi

Uzun bir süredir planladigim Italya gezisini, tüm izin ve imkanlari birlestirerek gecen bayramda gerceklestirdik. Daha önce de eski aracimla Hirvatistan'a kadar gitmistim. Yazisini buradan okuyabilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61901.msg730136#msg730136 Bu defa da rota...

2. altannn

2. VW-T3 Türkiye bulusmasi

Bu sene 2. si düzenlenecek olan VW-T3 Türkiye forumu bulusmasi 01. 02. Eylül de Izmir / Gümüldür / Hipocamp'da yapilacak Bu defaki bulusma sadece 2 gün degil tüm bir hafta sürecek sekilde planlandi. Ana bulusma Izmir/Gümüldür/HIPOCAMP da olacak. Güzergah ana hatlari ile suna benzer birsey...
  3. altannn

SATILIK WESTFALIA MULTIVAN 1,6 TD (JX)

Simdiye kadar yazdigim en zor mesaj... Yurtdisindan arac getirebilme sansim dogdugundan ve keyfime göre bir arac (daha) buldugumdan dolayi aracimi satmak zorundayim. 1,6 TD JX motorlu Westfalia acilir tavanli Multivan T3'üm satiliktir. Bircogunuz gümrükten ciktigindan beri araci...

4. altannn

1. T3 Türkiye Buluşması

www.volkswagen-t3.com forumundan (ve zaten bilimum bulusmalardan da tanıdıgınız) Metin Berkant Bahceci ve Arkın Kaplan'ın baslattığı T3 Türkiye ilk bulusmasını gerceklestirmek için kolları sıvadı. Benim ve diger arkadasların nacizane katkıları ile AVD nin uzun zamandır yaptıgı, bulusmaları taa...
  5. altannn

E-pasaport

http://www.milliyet.com.tr/e-pasaport-hakkinda-tum-bilgiler/turkiye/sondakika/05.01.2011/1335131/default.htm Eski pasaportlar 1 subattan itibaren uzatilmayacakmis... Bilginize...

6. altannn

VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar...

Aslinda ben bile baskalarinin seyahatlerini okurken SIKILIYORUM. Cok güzel yerler gezseler de, harika fotograflar cekseler, dünyayi dolassalar da, ne hikayeleri ne de fotograflari bana onlarin duydugu his ve hazlari vermiyor. Dolayisiyla bazilarininizin okudugu, bildigi 2 haftalik Hirvatistan...

7. altannn

Satilik T3 Cikma parca ve (cakma) koltuklari...

T3 ü alali 1 sene olmadi, ufak tefek param oldukca, gönlümce düzeltmeye toplamaya calisiyorum. Deneme usulü yurt disindan, kazara yurticinden, biraz Arkin'dan, biraz Insel'den parca topladim. Gecen hafta da karavan ruhsatini alinca, araci gümrükten cikartan "zevkli" arkadaslarin yaptigi "cakma"...
  8. altannn

Satilik VW T3 Koltuklari..

Benim T3 den cikma koltuklari satiyorum. Arka (orta) üclü (vidali) ve ön (kizakli) ikili koltuklarin fotolari asagida. Gümrükten 9 kisilik cikarmislar Multivan'i. Cakma koltuklari da uyduruvermisler. Isyerimin deposunda duruyorlar. Yakindan bakmak isteyen olursa Esenler (Giyimkent) deyim...
  9. altannn

Kabin ici aydinlatma

Tchibo'da gördüm. Kabin ici aydinlatmada fazla sökme takma yapmadan, kablolarla ugrasmadan kullanilabilecek 9,90 TL ye bir LED aydinlatma. 17 x 4 cm da fena diilmis aslinda... Ilgilenenlere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri