Arama sonuçlarınız

1. acemisürücü

1993 Daihatsu Feroza EL2 için ön difransiyel arıyorum

merhaba 1993 Daihatsu Feroza EL2 için ön difransiyel arıyorum.Elinde olan veya nerede bulabileceğimi bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.Konuyu İlan panosu vasıta bölümünde de açtım ama en iyi yardımın buradaki Ferozacılarıdan geleceğini düşünüyorum.Bu arada Cevdet bey sorun HUB dan değilmiş...

2. acemisürücü

1993 Daihatsu Feroza için ön difransiyel arıyorum

merhaba 1993 Daihatsu Feroza EL2 için ön difransiyel arıyorum.Elinde olan veya nerede bulabileceğimi bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. iyi akşamlar
  3. acemisürücü

Konuya Erişilemiyor?

ADANOFF Lıght Off-road Serisi Devam Ediyor:)17 Nisan 2011Görselleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72910

4. acemisürücü

Adana'da Kum Ocağında Off Road 26.12.2010

arkadaşlar selam, Karahanlı köyü civarındaki kum ocaklarında off-road yapmak isterseniz 26.12.2010 günü Metropark hastanesi kavşağında toplanalım.Daha önceki etkinlikler gezi tadında olup araçların limitlerini zorlayacak parkurlar yoktu.Burada araçlarımızı deneyebliiriz.
  5. acemisürücü

cj-5 için kullanılması gereken vinç minimum kaç libre olmalıdır?

merhaba cj-5 için kullanılması gereken vinç minimum kaç libre olmalıdır ? 6000 lbs yeterli olur mu? britpart markası ve servisleri hakkında bilginiz var mıdır?

6. acemisürücü

CJ-5 motor kulağı takozu kopma

merhaba geçen hafta tepe çıkışı yaparken motoru şaseye bağlayan 3 adet takozdan, ön şoför tarafındaki ve arkadaki takoz koptu..Aracı bugün tamirciden alıp daha az eğimi olan bir tepecikte denedim yine şoför tarafındaki takoz koptu.Bu takoz kopmaları olağan mıdır,ben mi aracı çok zorluyorum(ki...

7. acemisürücü

cj5 vergi

merhaba 1974 CJ-5,ruhsatta 2501 cc yazan aracıma 202.5+202.5=405 TL vergi ödemem gerektiği bilgisini internet vergi dairesinden aldım.Bu araçlar için vergi indiriminin, kasko bedelinin %5'ini aşması durumunda bir alt dilimden alınması gerektiğini biliyorum. Sorunum şu, sigorta şirketiyle...
  8. acemisürücü

cj5 4L problemi

merhaba CJ5 aracım ,2H,4H konumlarında sorunsuz çalışmakta(4H konumunda ön tekerleklerde de çekiş var.) ama 4L konumuna aldığımda ön tekerleklerde çekiş yok ve zorladığımda şanzımandan ses gelmekte.Ön tekerleklerde kilit sistemi mevcut.Sorun nereden kaynaklanabilir? Aracı yeni aldım ve...
  9. acemisürücü

alınık cj-5 hardtop,bestop

merhaba yeni aldığım CJ-5'im için hardtop yada bestop tente aramaktayım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri