Arama sonuçlarınız

1. MEDİCUS

Yeni Hilux 2,4 Invicible

Merhaba arkadaşlar. Kamp, soft ofroad ve geziler için 20222-23 hilux invicible arıyorum.Pikap deneyimim yok ancak arazi araçlarım oldu. Tecrübesi olanlardan araçla ilgili paylaşımlarını bekliyorum. Kullanım, bakım, maliyetler vs.

2. MEDİCUS

Led Bar Bağlantı Aparatı Arıyorum!

Merhaba aracımın önbarı üstüne taktığım led barın montaj ayakları, ufak bir kaza sonucu kırıldı. Alt kısımdan bağlanıyor. İnternetten araştırdım bulamadım. Ankara'da oturuyorum, önerebileceğiniz bir yer varmıdır?
  3. MEDİCUS

Çikma Lasti̇k Ariyorum.(bf At 265-275 70-75 R 17 )

Stepne için kullanılmak üzere,iyi durumda bf at 265-275 70-75 r 17 ebatlarında lastik arıyorum.

4. MEDİCUS

Ankara'da Toyota Prado Için Modifiye Ustası

Arkadaşlar merhaba, Toyota land cruiser prado 4.0 v6 aracım var,Ankara'da ikamet ediyorum.Araçta bazı modifikasyonlar yapmak istiyorum.Ön tampon gizli vinç,ön ve arka bull bar,şinorkel,belki 2 inç yükseltme. Sorum şu: Bu işleri layıkıyla yapacak işinin ehli tavsiye edebileceğiniz bir usta varmıdır?
  5. MEDİCUS

Arkadaşlar merhaba, Toyota land cruiser prado 4.0 v6 aracım var,Ankara'da ikamet ediyorum.Araçta bazı modifikasyonlar yapmak istiyorum.Ön tampon gizli vinç,ön ve arka bull bar,şinorkel,belki 2 inç yükseltme. Sorum şu: Bu işleri layıkıyla yapacak işinin ehli tavsiye edebileceğiniz bir usta varmıdır?

6. MEDİCUS

7. MEDİCUS

Offroad Donanimli Araç Muayenesİ Hk.

Merhaba arkadaşlar. Toyota land cruiser prado marka aracıma, offroad tampon ve vinç taktırmayı düşünüyorum. Muayene sırasında sorun yaşarmıyım, dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?
  8. MEDİCUS

Yazlik Outdoor Bot Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Yazın yapacağımız outdoor aktiviteleri için bir bot almayı düşünüyorum. Astronomik fiyatlar olmasa da iyi bir bütçe ayırabilirim. İstediğim özellikler; yarım boğazlı, nefes alabilen , uygun tabanlı olması sayılabilir. Önerebileceğiniz marka ve modelleri bekliyorum. Sağlıcakla...
  9. MEDİCUS

Turkcelltv+fiberinternet Aboneliği Devri

Taşınma nedeniyle ,Türkcell tv+fiber internet aboneliğimi devretmek istiyorum.Ankara'da ikamet etmekteyim.2 yıllık taahhüdü olan paketin aylık ödemesi 70 tl dir. Bir Türkcell bayisinde kimlikle birlikte devir yapılabilmektedir.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

10. MEDİCUS

2016 Mtv

Arkadaşlar, 2005 prado için bu sene ki mtv ödememiz ne olacak acaba?

11. MEDİCUS

Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

Herkese merhaba,2005 prado 4.0 sahibiyim.İki şey soracağım, bilgisi veya önerisi olanlar varsa ,paylaşırlarsa sevinirim. 1- Aracın orta konsoldaki saati neden 12lik sistemde,yani 24lük yapma yöntemi var mı?(örneğin , 3:20 değil de 15:20 yapmak gibi !) 2- Aracın bagajı için zemine uyumlu havuz...
  12. MEDİCUS

Port Bagaj Konusunda Öneriler!

Merhaba arkadaşlar, LC prado sahibiyim.Kalabalık yolculuklar için araç üstüne port bagaj almak istiyorum.İnternette değişik ürünler mevcut,birde bauhausta bir kaç ürün gördüm.Bunlar hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa,sevinirim.Kalite ,kullanışlılık ve tabi makul fiyatlı bir ürün...

13. MEDİCUS

Prado İçin Port Bagaj Önerisi !

Merhaba arkadaşlar, 2005 LC prado sahibiyim.Kalabalık yolculuklar için araç üstüne port bagaj almak istiyorum.İnternette değişik ürünler mevcut,birde bauhausta bir kaç ürün gördüm.Bunlar hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa,sevinirim.Kalite ,kullanışlılık ve tabi makul fiyatlı bir...
  14. MEDİCUS

Port Bagaj Konusunda Öneriler!

Merhaba arkadaşlar, LC prado sahibiyim.Kalabalık yolculuklar için araç üstüne port bagaj almak istiyorum.İnternette değişik ürünler mevcut,birde bauhausta bir kaç ürün gördüm.Bunlar hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa,sevinirim.Kalite ,kullanışlılık ve tabi makul fiyatlı bür ürün...
  15. MEDİCUS

Prado İçin Lastik Paspas

Arkadaşlar,2005 pradom için havuzlu lastik paspas arıyorum.Önerebileceğiniz yerler varmıdır?

16. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Vibrasyon Sorunu !

Arkadaşlar merhaba,bu aralar sıkça yazıyorum.Araçla geçirdiğim vaktin artmasına verin! Şöyle bir sorun yaşıyorum: 2005 model aracımda 6 aydır prins vsı2 lpg sistemi var.Ancak son 1-2 aydır aracı ilk çalıştırdığımda bir sarsıntı,titreme oluyor ama gün içinde bir şey yok.Öyle şiddetli değil,hafif...
  17. MEDİCUS

Satılık 17 İnç Lastik Takımı

Arkadaşlar merhaba, Land cruiser prado aracıma at lastik aldığımdan,üzerindeki yıpranmamış lastikleri satışa çıkardım,ilgilenenlere duyurulur. (Kumho ventura 265 65 R17 m+s) Tel:5055945013
  18. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi

Arkadaşlar merhaba, 2005 model lc prado aracım var.lpg dönüşümü yaptırdım,dolayısıyla stepne açıkta kaldı.Bende bagaj kapısına monte bir stepne yaptırmak istiyorum.Nette ve arasıra çevrede bu şekilde araçlar görüyorum.Nettekilerin bir kısmı orijinal fabrika çıkışlı galiba.Ancak sonradan...

19. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Herkese merhaba,4,7wj aracımı sattım ve bir LC prado 2004-2005(öncelikli) almaya karar verdim.Malum site ve benzerlerini takip ediyorum.Bulduğum araçlarla ilgili,tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Bu arada gezenebilir üyelerinden satmak isteyenler olursa,tekliflere açığım. :)
  20. MEDİCUS

Jeepler Geri Çağrılıyormuş!

Bu gün internette okuduğum haberi paylaşmak istiyorum. ''Chrysler 1993-2004 arası GC JEEP leri servise geri çağırmış.Sebebi de arkadan çarpmalarda yakıt depolarının patlama ve alev alma riski imiş''.Benimde 2000 model WJ kasa bir aracım var,üstelik lpgli ,yani tedirgin oldum. Durum denildiği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri