Arama sonuçlarınız

1. zapatista

2005-2006 Tek Kapı Suzuki Vitara Off-road Maliyet

arkadaşlarım, caponcularım:) size katılmak gibi bir projem var.. 2005-2006 tek kapılı vitara alıp( 20 bin ile 24 bir arası sanırım) ön arka çelik tampon- ön vinç yükseltmek için amortisör ve helezon 5 tane kalın dişli çamur lastiği (insa ya da mtr) üst bağaj ne kadara malolur? şimdiden...

2. zapatista

Van'da deprem

HADİ GÜN BUGÜN HEMEN ORGANİZE OLUNUP ARAZİ ARAÇLARINA BİNİLİP, GIDA VE GİYSİ GÖTÜRME ZAMANI HEM DE YARIN ÖĞLEN YOLA ÇIKILACAK ŞEKİLDE.. ben gazeteci olarak öneride bulunuyorum. aracımı sattığım için sadece bu tür yardımları çok seven gezenbilir üyelerine öneride bulunuyorum.. yollar bozulduysa...
  3. zapatista

Bunu Sattım ve Bunu Aldım.

2005 te rrc (90 model 3,5) ile başlayan 2006 da 97 disco ile devam etti..

4. zapatista

Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :(

http://www.sahibinden.com/sadece_bmw_ve_mercedes_takasli_land_rover_jeep_3900_cc_-68WQQaXQQ14114470WQQpXQQdisplayitem deki disco yu beğenen var mı arkadaşlar?
  5. zapatista

97 Discovery I 3,9 v8 Se İçin 987 Lira Vergi ?..

bu modellerde kasko bedeli 22,750 lira, %5 'i 1,135 lira ediyor..yıllık vergi ise, 1974 lira bu durumda yasa gereği bir alt dilimden yani 788 lira olan dilimden vergilendirmek gerekmiyor mu? bilen, ödeyen arkadaş varsa yardım bekliyorum..bir de :)ödediğim parayı geri alma şansım var mı?bilen var...

6. zapatista

Discovery 1 i Yükselttik, Şaftın Titremesi Yedi Bitirdi

defender helezonları 33' lastik çok guzel oldu..ama hep bı tıtreme erzurum, kars dolasıp yaklasık 3500 km den sonra bolu tunelı cıkısında tıtreme yapan kısa saft kırıldı..sokturup low range de 30 km hızla o yolu 6-7 saatte geldık.sımdı yıne yola cıkma projesi var şaftı uztmak gerekiyor..öneriniz...

7. zapatista

97 Discovery'e Tüp Takmalı mıyım?

arabayı az kullanıyorum ama her yaz karadeniz e gidiyorum,1100 km.bilen abilerim ablalarım ne dersiniz acaba söylentiler doğru mu arabanın motorunu yer mi?bu arada son modifiye sonrası km de 1 milyon yakıyo

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri