Arama sonuçlarınız

1. Aliço

Mikrodalga Kullanımı

Merhabalar, Karavanda inverter ile fırın kullanmak çok mümkün gelmedi ancak mikrodalgada güç seçim seçeneğinin olması ve fırına göre çok daha kısa sürelerde kullanılması mikrodalga nın inverter ile kullanılabileceği fikrini oluşturdu. Bu konuda deneyim ya da bilgisi olan dostlara şimdiden...

2. Aliço

Ankara'da 12V Kompresörlü Buzdolabı Ustası

Bugün tanıştığım ve 12 V kompresörlü soğutucumun termostat onarımını yaptırdığım Samsun Oto Elektrik Akın Usta, 12 V kompresörlü buzdolaplarının tamir ve bakımı ile uğraşıp aynı zamanda 220 V soğutucuların 12 V'a dönüşümünü de yapıyor. Ankara OSTİM Tel: 0532 2643335
  3. Aliço

Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz

Aralık ayı sonuna doğru yapacağım İskenderun merkezli, Adana ve Gaziantep kısa gezileri planlıyorum. Sayın teos'un önerdiği, Adana, Polis Evi karşısı, İskenderun Atatürk Heykeli yanı ve Gaziantep Şehir Stat Otopark'ı not aldım bunların dışında önerebileceğiniz başka konaklama,kamping vb...

4. Aliço

En İyi Kokoreç Nerede Yenir?

İzmir,İstanbul nerede görsem kokoreçin tadına muhakkak bakarım. Ancak bugüne kadar hiç birisinin lezzeti Ankara itfaiye meydanı (hergelen meydanı ya da bit pazarı diye de bilinir) Kokoreç ci Hacı'nın yerini tutamaz. Artık oğullarının ustalığını üstlendiği kokoreçler,önce özel fırında kömür...
  5. Aliço

Karavanda Buz Makinesi ile İlgili Görüşleriniz?

Merhaba, İnternette değişik alış veriş sitelerinde , karavanlarda taşınması ve depolanması uygun boyutlarda (34x41x36) 24 olan 24 saattte 12-15 kg buz yapabilen 6-12 dakikada büyüklüğüne göre 8 adete kadar buz üreten çeşitli marka (Hıcon.Amana,Kale vb.) buz makinelerini (300YTL dolayında)...

6. Aliço

İletişim Sorunu

Merhaba, Mail adresime gönderdiğiniz aktivasyon mesajını okumada zorlandım. Görünüm-metin kodlama da da gerekli ayarları yapmaya çalışmama karşın başarılı olamadım. Öteki karşılaştığım sorun da 'iletişim' sayfasına ulaşmama karşın kutucuklardan sadece mail adresi kutusu yazımı kabul ediyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri