Arama sonuçlarınız

1. E

Aku Üst Sınıf Dağcılık Botu

4-5 kere giyildi sıfırdan farkı yok. Hiç bir deformasyon veye hatası yok. Ayağıma küçük geldiği için satıyorum. Üzerinde model ismi olmadığı için söyleyemiyorum. Boydan boya çarşak bandı var ve derisi de nubuk, taban tabi ki sert Vibram, iç kumasşı da Gore-Tex. Sanırım şu anda 750 TL civarı...

2. E

Ön Takımda Ne Nedir ve Nerededir?

Genel ağda gezinirken bu ışıkçizgiye (fotoğraf) rastladım. Bilgilendirme bakımından faydalı olabilir.
  3. E

4x4 yükseltme yöntemlerinden biri

Birçok yazı okuyoruz yükseltme hakkında. Ancak görüntülü bilgilendirici az bu konuda. Tesadüfen rastladığım görüntüyü ekliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=y_IwA1zsS6U

4. E

93 Öncesi XJ'lere Sıralı Sistem LPG Takılabiliyor mu?

Yoksa eski sistem LPG'mi takılabiliyor? Bunların motorları çok nokta enjeksiyonlu mu? Teşekkürler.
  5. E

Jeep İçin Kaldırma Takımları (lift kit) Türleri ve Aralarındaki Farklar

Uzun zamandır bir Jeep almayı planlıyorum. Alacağım araçta mutlaka kaldırma uygulayacağım. Ancak hem araçlar konusundaki teknik bilgimin yetersizliği hem de örütbağda yeterli açıklayıcı bilgi bulamamış olmam nedeniyle, konu hakkında bilgi paylaşımı için bu başlığı açtım. Üretici firma sitesinden...

6. E

Araç Önerisi

Herkese merhabalar. Forumu yaklaşık bir yıldır takip ediyorum. Ve artık bir araç alma durumum sona doğru ilerlemekte. Bende araştırmalarımı yoğunlaştırdım. Bayağı uzun bir süredir forumun aşağı yukarı yoldışı (off road için Türkçe bir kelime önerisi) olan bölümünün tümünü okudum, zbir kısmınıda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri