Arama sonuçlarınız

1. barbecue

Satilik Husky Çadir Ve Uyku Tulumlari

Arkadaşlar bir heves alınmış ama sonrasında plan ve program değişikliği nedeni ile hiç kullanılmamış, depoda bekleyen Husky çadır ve uyku tulumlarımı satıyorum. İsteyene malzemeleri Ankara'da teslim edebilirim. İlgilenenlere kargo ücretini ödemeniz halinde kargo ile de gönderebilirim. Fotoğraf...

2. barbecue

Satılık 2003 Model Lc Vx 100 Ankara

Satilik 2003 Model Lc Vx 100 - Ankara Arkadaşlar detayları yukarıdaki linkte açıklamaya gayret ettim. Selamlar, saygılar... Burak Dirican
  3. barbecue

Satilik 2003 Model Lc Vx 100 - Ankara

Değerli Dostlar, Son 4 yıldır büyük keyif alarak kullanmakta olduğum konu aracımı satmayı düşünüyorum. Nedenleri niçinlerine pek girmek istemiyorum ama satmam gerekiyor. Daha önce de yatırım amaçlı satmayı düşünmüş, planlamada revizyona gidip son anda kızımı elden çıkarmak zorunda kalmamıştım...

4. barbecue

Web Browser'ım Forumu Uzun Zamanda Açıyor. Neden?

Değerli Dostlar, Tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum ve son bir haftadır foruma ulaşırken inanılmaz duraklama ve gecikme yaşıyorum. Benzer sorun evdeki Ipad'den Tapatalk ile girerken de yaşıyorum. Benzer sorunu yaşayan veya buna bir çözüm geliştiren oldu mu acaba? Selamlar, sevgiler... Burak...
  5. barbecue

2014 Dünya Kupasını Uydudan İzlemek

Arkadaşlar, Dün akşamki Brezilya - Hırvatistan maçını eski televizyondan çubuk antenle izledikten sonra, bu sabah erkenden Digitürk müşteri hizmetlerini aradım. Ben Digitürk'ü Turksat üzerinden alıyorum ve Türksat TRT1 yayınlarını maç saatlerinde şifreliyor. Bu yüzden dün akşamki maçı Digi...

6. barbecue

Alınık Araç İçi Üstten Kapaklı 12v Buzdolabı

Arkadaşlar, Ihtiyacımız olan araç içi 12v gerilimde çalışacak, 30 ~ 40lt hacimli, üstten kapaklı, kompresörlü bir buzdolabına ihtiyaç duyuyoruz. İhtiyaç fazlası olan, elindekini elden çıkarmak isteyen varsa haberleşebilmeyi isterim. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

7. barbecue

Ipad, Motionx Ve Navigasyon

Değerli Dostlar, Konu hakkında çok detay bilgiye ve tecrübeye sahip olmadığım için desteğinize ihtiyacım var. Sormuş olacağım soruların açık yanıtlarını sitede ben bulamadım, tekrarlıyorsam da kusura bakmayın. Elimde bir Ipad cihazım var. Cihazda kurulu durumda olan MotionX adında bir de program...
  8. barbecue

2003 Model Vx100 200000 Km Bakımı

Sevgili Dostlar, 2003 Model Vx100 ümün 200.000 km bakımına girmesine çok az bir zaman kaldı. Bir süre önce, Toyota'nın Amerika'daki bir bayisi aracılığı ile gerekli tüm yedek parçalarını kendi başıma problemsiz getirtmiştim. Ancak 200.000 bakımda değişmesi gereken ve kataloğunda da belirtilen...
  9. barbecue

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Sevgili Arkadaşlar, Bu sene, okulların kapanmasını takiben bir hafta, belki iş durumuna bağlı olarak 10 günlük bir izin sürem olabilecek. Bu zaman zarfında ailecek bir Doğu Karadeniz Yayla turu yapmayı canı gönülden istiyoruz. Zaman kısıtlamamız ve hala çok uzun yol yapma korkumdan dolayı bu...

10. barbecue

Lc Vx100 Iridium Bujı

Değerli DOstlar, Uzun zamandır takip ettiğim Denso Iridium Bujiler nihayet uygun posta ücreti ile ebaya satışa çıkmış http://www.ebay.com/itm/150721803676 8 adet OEM SK20R11 Buji 63,40$ nakliye bedeli 16,75 $; Kuru 1,95 TL kabul ederek: 156 TL tutuyor. Servis satış fiyatı 560 TL İhtiyacı...

11. barbecue

Ekli linkteki 3 Kapı, 3.0 V6 Pajero Hakkında Bilgi Talebi

Değerli dostlar, aşağıda linkini vermiş olduğum araç için görüşlerinizi rica edebilir miyim. Araç sahibi, pek bilgili değil. Bu araçlar üzerinde standart olarak kilitli dif. bulunur mu? Hard off road yapmayacağıma göre, benim açımdan motor performansı yeterli gelecektir diye düşünüyorum sizler...
  12. barbecue

Ankara'da Pajero Servis

Değerli dostlar, Ankarada tavsiye edebileceğiniz fikir alınabilecek Arac gosterilebilinecek Pajero servisi varmıdir? Bilgi verebilecek tüm arkadaslara şimdiden teşekkürler. Saygılarımla, Burak dirican

13. barbecue

ANKARA'DA, TECRÜBELİ ARAÇ İÇİ MULTI MEDIA SİSTEM SERVİSİ

Değerli Dostalar, Aracımın (2004 Model Chevy Avalanche) orijinalinde bulunan müzik sistemi, aracın önceki sahibi tarafından bilmediğim bir sebepten ötürü sökülmüş ve devre dışı bırakılmış. Orijinal sistemde direksiyondan kontrol şansı ve arka koltukta oturanlar için ise kulaklık ile istediği...
  14. barbecue

Amerikan Komyonetlerde MTV Vergilendirme Farklılığı

Arkadaşlar, Site içinde benzer durumda olan arkadaşımız var mı diye benzer konular arasında araştırma yaptım ama gözüm kaçmadı ise soruma cevap bulamadım. Eğer mükerer bir konu çamış isem de lütfen kusuruma bakmayın. Sorum şu şekilde, 2004 Model Chevrolet bir kamyonetim var. Aracın ruhsatında bu...
  15. barbecue

Chevrolet Avalanche için 16'' Jant Aranıyor

Arkadaşlar, Konu araç için Ankara'da 16'' x 9'' ve 6x139,7mm ölçülerinde uygun fiyatlı, temiz durumda çıkma halde de olabilecek jant arıyorum. Destek olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. Saygılarımla, Burak Dirican

16. barbecue

2000 WJ Mercekli Xenon Dönüşüm İşlemi

Arkadaşlar, Ankara'da güvenli ve dürüst bir şekilde konu işlemi yaptırabileceğim bir atölye arıyorum. Aracımın üzerindeki farlardan son derece muzdaripim. Gece aydınlatmaları son derece yetersiz, en azından benim aracımda bu şekilde. Mercekli olmayan bir uygulamaya, yani sadece kit koyup ampul...
  17. barbecue

Kimyasal Tuvalet Hakkında

Arkadaşlar, Yapımına devam ettiğimiz bir projenin sığınağında kullanılmak üzere 2 adet kimyasal tuvalete ihtiyacımız var. Kimyasal tuvaletler ile ilgilide elimizde herhangi bir şartname veya ebatlandırma standardı yok. Bu tür ürünleri nereden ve ne şekilde temin edebileceğim hakkında bana...
  18. barbecue

2000 WJ Ön Şaft Arıyorum

Arkadaşlar, 2000 Model 4.7 Grand Cherokee için Ankara'da ön şaft arıyorum. Çıkma veya yeni bulabilir miyim? Almaya niyetlendiğim araçta ufak tefek problemler var. Çözümsüz değiller. Ancak bu ön şaft konusu canımı sıkıyor. 90 km nin üzerinde on defransiyel uğulduyor ve titreme yapıyor...

19. barbecue

GM Serisi Araçlar Icın Delco Radyo - CD Çalar

Arkadaslar, Amerika'dan getirttiğim 1996-2000 arası (web sitesinde bu sekilde yazıyordu, yanlışlık olabilir) GM /Chevrolet grubu araçlar için uygun olan DELCO CD playeri 290 TL ye (bana maliyeti budur) satacağım. İlgilenen olursa haberleşelim lütfen. Ankara'da olan arkadaşlar isterler ise ürünü...
  20. barbecue

Delco Radyo CD Player

Arkadaslar, Amerika'dan getirttiğim 1996-2000 arası (web sitesinde bu sekilde yazıyordu, yanlışlık olabilir) Chevrolet modelleri için uygun olan DELCO CD playeri 290 TL ye (bana maliyeti budur) satacağım. İlgilenen olursa haberleşelim lütfen. Ankara'da olan arkadaşlar isterler ise ürünü kendi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR