Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendi arabam ile Ankara'dan Yunanistan giriş, güneyden İspanya Malaga'ya kadar gidiş kuzeyden dönüş Bulgaristan'dan çıkış. Yaklaşık 11000 km. Araç citroen c elyse 1.2 purtech benzinli motor 82 hp şehir içi 4 şehir dışı 5 lt yakıt fabrika verisi. eşimle beraber airbnb sitesinden araç park yeri...
Arkadaşlar 2011 yılında siteye yeni üye olduğum sıralarda (birazda heyecandan kaynaklanan aceleyle) "Karavan İle Dünya Turu Yapacak Ekip Arkadaşları Arıyorum" başlıklı bir konu açmıştım. Emekli olunca 5-7 yıl içinde gerçekleştirmek istediğim büyük bir gezi hayalim olduğunu yazmıştım. Bu...
1993 model pajero 2.6 almak üzereyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-keyifli-hicbir-masrafi-bulunmayan-bir-arac-154321654/detay/ araç hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Tşkr ederim.
en geç 7 yıl sonra Karavan ile Dünya Turu Yapmayı ciddi düşünen , ekip oluşturacak kişiler ile görüşmek istiyorum. Şu anki planım iki araç toplam 4 kişi. tekliflerinizi bekliyorum. tşkr ederim.
bilgidalgin@mynet.com
facebook: Bilgi DALGIN
en geç 7 yıl sonra Karavan ile Dünya Turu Yapmayı ciddi düşünen , ekip oluşturacak kişiler ile görüşmek istiyorum. Şu anki planım iki araç toplam 4 kişi.
bilgidalgin@mynet.com
facebook: Bilgi DALGIN