Arama sonuçlarınız

1. A

Bir Ayda Avrupa Turu

kendi arabam ile Ankara'dan Yunanistan giriş, güneyden İspanya Malaga'ya kadar gidiş kuzeyden dönüş Bulgaristan'dan çıkış. Yaklaşık 11000 km. Araç citroen c elyse 1.2 purtech benzinli motor 82 hp şehir içi 4 şehir dışı 5 lt yakıt fabrika verisi. eşimle beraber airbnb sitesinden araç park yeri...

2. A

Araçlı Kamplı Afrika Turu

Arkadaşlar 2011 yılında siteye yeni üye olduğum sıralarda (birazda heyecandan kaynaklanan aceleyle) "Karavan İle Dünya Turu Yapacak Ekip Arkadaşları Arıyorum" başlıklı bir konu açmıştım. Emekli olunca 5-7 yıl içinde gerçekleştirmek istediğim büyük bir gezi hayalim olduğunu yazmıştım. Bu...
  3. A

Acil

1993 model pajero 2.6 almak üzereyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-keyifli-hicbir-masrafi-bulunmayan-bir-arac-154321654/detay/ araç hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Tşkr ederim.

4. A

Karavan ile Dünya Turu Yapacak Ekip Arkadaşları Arıyorum

en geç 7 yıl sonra Karavan ile Dünya Turu Yapmayı ciddi düşünen , ekip oluşturacak kişiler ile görüşmek istiyorum. Şu anki planım iki araç toplam 4 kişi. tekliflerinizi bekliyorum. tşkr ederim. bilgidalgin@mynet.com facebook: Bilgi DALGIN
  5. A

Karavan ile Dünya Turu Yapacak...

en geç 7 yıl sonra Karavan ile Dünya Turu Yapmayı ciddi düşünen , ekip oluşturacak kişiler ile görüşmek istiyorum. Şu anki planım iki araç toplam 4 kişi. bilgidalgin@mynet.com facebook: Bilgi DALGIN

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri