Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eski kasa hilux modelleri için hub ürünleri var internette gezerken gördüğüm bir ürün bu hub daimi 4 çeker olmayan bir araçta neden kullanılır açıklmasını anlamadığım için soruyorum
ayrıca toyota modellerinde 4 çekerde gücü ön arka olarak eşit paylaştırmayan %40 ön %60 arka gibi bir arazi...
birkaç konuda hatta kendi açtığım konuda da sormuştum ama pek cevap alamadık o yüzden farklı sorular ile araştırmamızda takıldığımız noktaları bilen arkadaşlara sormak istedik cevaplara şimdiden teşekkürler
4x4 bir camper yapmak hayalimiz devam etmekte araç araştırması uzun zamandır devam...
Kısa bir süre önce açtığım konuyu değiştiremediğim için yeni konu açmak zorunda kaldım
Pick-up kasa ölçüleri için yardım istemiştim bunu çözdük
Kanunlar çerçevesinde çift kabin kamyonet üstüne kapalı kasa imalatının yasal prosedürü olan bazı sorunları aşmış olarak internet üzerinden...
hilux modellerinde harici bir arazi şanzumanı olmadığını biliyorum 4x4 kullanıcılarının yol tecrübelerine ihtiyacım var
off-road harici günlük kullanımda karlı ve yağmurlu yol durumlarında devamlı 4x4 kullanmak kullanımı nasıl etkiliyor
Araştırmalar sonucu bazı bilgilerimiz eksik kaldı markaların kullanıcısı arkadaşlardan yardım talep ediyorum
Çift kabin kamyonet kullanıcısı arkadaşlarımız
Mitsubishi L200 (uzun kasa) kasa ölçülerini
Nissan Navara kasa ölçülerini
Toyota Hilux kasa ölçülerini
paylaşmalarını istiyorum...
jeep konusunda bilgili arkadaşlarım aşağıda linki olan aracın model kodu nedir ayrıca kasa boyutlarını bulabileceğim bir kaynak varmıdır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-arazi-canavari-4x4-147649392/detay/
Halen 4x4 bir panelvan veya minibüs arayışlarım devam ederken bazı zamanlarda eski tozlu projelerimi tekrar gündeme alıyorum
ekte daha önce land rover defender için yaptığım basit bir çizim var tabi feyz aldığım bir sürü kaynak var öncelikle burada karavanını kendi yapan abilerim den
eğer...
VW bölümünde baktığım konular içinde soruma cevap bulamayınca ki hatta internette bile bu konu çok az tartışılmış
T3 ve T4 kullanıcı arkadaşlarımın değerli bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak amacıyla sorumuz
T3 syncro ile T4 syncro modellerini karşılaştırmanızı rica edeceğim off-road...
P38 modellerinin kaynak gösterebileceğiniz herhangi bir link varmı acaba çekiş sistemini anlatan
devamlı dört çeker olduğunu bilmekteyim ama bazı yerlerde 4x2 olarakta kullanıldığı yazmakta imiş onuda bulamadım ayrıca....
Mitsubishi L200 Magnum 4x4 için bazı övücü konular okusamda çok detay bulamadım forumu gezdiğimde
hatta google da bazı modifiyeler yapılmış araçlar gözüksede siteye girince göremedim açıkçası....
bu aracı kullanan arkadaşlarım abilerim fikirlerini ve bilgilerini bu başlıkta da paylaşabilir mi...
Sayın Gezenbilir Üyeleri
elimde yüksek miktarda petshoplara satılacak ürün bulunmakta bunları pazarlamaya yardımcı olacak veya ücreti ile lojistik destek verecek arkadaşlar ile tanışmak istiyorum
malın cinsini iş ile ilgilenen arkadaşlar ile görüşmek istiyorum elimizdeki mal kaçak veya kanun...
W460 kasanın aksesuar ve özellik olarak W463 modeline dönmesini çözdüm aşağı yukarı....
ama işin motor ve yürüyen aksam olarak soru işaretleri var kafamda hemde baya çok bu konuda hem sizden hem de işten anlayan bir usta ile yüzyüze bir görüşme imkanımız varsa çok sevinirim. gelelim...
http://www.autoevolution.com
daha önce paylaşıldı mı bulamadım.(ara butonunu da kullandım)
marka model olarak geniş bir teknik özellikler arşivi bulunmakta. incelemenizi tavsiye ederim
http://www.netcarshow.com
geniş arşivli marka model olarak araç model resimleri ve duvar kağıtları geniş...
Toyota 4Runner (ikinci nesil) için birçok özel konu olmasına rağmen detaylı olarak teknik verilerini bulamadım ...
özellikle motor gücü torku ve yakıt tüketimi olarak
2.4lt ve 3.0lt benzinli modellerin teknik özelliklerini nereden bulabilirim yada bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica...
arkadaşlar konusu geçtiği için merak edip Çelik Motor firmasına bir mail attım karşılıklı maillerin copy/paste şeklinde aşağıda veriyorum yorum sizin ....
işlerinizde başarılar dileyerek;
Rusyada üretimi olan Lada 4x4 modelin ülkemizde Niva olarak geçen modelin 5 kapılı ve pick-up tarzında...
vitara ile herhangi bir tecrübem olmadı
20000 lira bütçem var ve zj kasa bir cherokee almayı düşünmekteyim .....
1- 1.92 boyumla ufak adam sayılmam sığma konusunda zorluk çekermiyim
2- dizel veya benzinli mi tavsiye edilir yakıt olarak benzinlide lpg olduğunu varsayarsak
3- 1.6lt lik mi yoksa...
1996 yılı ile 2005 yılları ararında ford ile ortak üretim olan terrano neden off-road için kullanılmıyor aslında fiyat aralıkları çok uygun araçlar var hemde aksesuar olarak tatminkar araçlar ....
off-road kabiliyeti mi zayıf ?
parçası mı pahalı ?
off-road için aksesuar problemi mi var ...
sevgili forum üyeleri baya zamandır hafif off-road gezileri ile ilgilenmekteyim (bu arada kendimi tanışalım bölümünde tanıttım) ama yazılı basında çıkan haberler ama netten olsun bu tip işi yarışma boyutuna sokmadan keyif için yapılan gezilere katılmak bu süreleri ya doğayla savaşmak ya da...