Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim karavanıma ne oldu !
Öncelikle " hesap soruyormuş " gibi davranmadığımı ve bundan da imtina ettiğimi belirtmek isterim.
Bu bölümde karavanımı yapmaya başladığım (2009) yıllarda kendime bir sayfa açmış ve yapım hikayemi elimden geldiği kadarı ile yazmaya başlamıştım. Ve bu yapım...
Bu yıl Haziranın ikinci yarısında yola koyuduk.
Dedik ki; yine dümeni akdenize kıralım . Belirli bir rotamız olmadığı için önümüze geldiği gibi bir tatil kolaylığına teslim olup koyverdik kendimizi yollara. Aydın otobanından bir süre yol aldık . Bize göre...
Araca oto gaz sisteminde kullanılan tüp ile ihtiyacı karşılamak istiyorsak : Tüpü monte etmeden önce mutlaka yapmamız gereken işlem , tüp üzerinde bulunan genellikle princ (sarı) madeninden yapılmış orjinal detanorü sökerek tüp tabanına dogru asagı dogru uzanan , sıvı...
Başımın çaresine bakmıştım.
Geçtiğimiz hafta bir yakınımın (Kızkardeşim ve kızı) ricası üzerine İstanbula gidip dönmemiz (otobüs gibi) gerekiyordu . Bagajları biraz fazlaca olduğundan bunları da yanımıza alıp kiraladıkları eve bırakacaktık . Bunu burada bırakalım asıl konu bu...
Agustos ayı ikinci yarısını buldugunda artık sabrımız kalmamıştı .
Lazım olur diye olur olmaz ne bulduysak yüklendik , öyle ki ; suyumuzu bile evimizin önunden doldurup koyuluverdik yollara . Daha karavanımıza bile alışamamıştık . Anlamsız bir korku ile , önune bak----- arkana...
merhaba
bu bolumde benımde bır yerımın olabılmesı gercekten hayal gıbı gelıyor. konubaslıgı acma ıstegıne yardımcı olan moderatorumuz ozdal beye tesekkur ederım.
bu gune kadar gecen hayatımda bazı arkadaslarımın da gectıgı yollar gıbı ,bende bu ıse motosıkletle (wsk) baslayanlardanım...