Arama sonuçlarınız

1. X

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Aralık 2024 de sipariş verdiğim başkent karavan modelini Nisan ayında teslim aldım. Öncelikle firmanın tanıtım videosunu izlerseniz benim incelemem daha net anlaşılacaktır:, Prime 400 Tanıtımı: Video: https://www.youtube.com/watch?v=uEp9lJuQ0f0 Henüz kamp yapmadım ama yeterince inceledim ve...

2. X

Çekme Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Başlık çekme karavanlarla ilgilidir. Zaman sürekli değiştiği için bu şekilde başlık açmayı uygun gördüm çünkü 3-5 yıl önceki durumla şimdiki durum arasında farklar var dolayısıyla tavsiyelerde değişiyor. Karavan alma düşüncesiyle konu tarihi itibari ile araştırmalarım sonucu bütçem yeterli...
  3. X

Ucuz Çekme Karavan Alınır Mı?

Tavsiye isteğim ile ilgili bir önceki konum çok dağıldı bu sebeple yeni konu açıyorum. Karavan işine ilk kez gireceğim için ucuz karavana yöneleyim diyorum. Sebebi ise; ucuz alıp deneyimleyip bana uyar mı uymaz mı fikir edinip daha sonra üst modellere geçmek. Eğer baktım uymuyor üçe beşe...

4. X

Karavan Seçimi Için Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var

Öncelikle Bütçe 300 civarı diyelim :smiley: . Kampçı değilim, bir noktada uzun süreli konaklamalar düşünmüyorum. Özellikle yurtiçi yurtdışı geziler sırasında çocuklarla beraber sadece gece konaklama amaçlı karavan almak istiyorum. Malum otel fiyatları çok yüksek. 3 tanede çocuk var. 5 kişilik...
  5. X

istanbul yada kocaeli civarında küçükte olsa etkinlik yapacak olan (offroad)?

araç almadan önce aranıza katılıp nivası olan varsa görmek amacıyla bir etkinliğe katılayım dedim ama forumları aradım taradım bu çevrede bir etkinlik göremedim. yanlış yeremi bakıyorum acaba ? araştırma yaparken çoğu arkadaş bir etkinliğe katılıp farklı araçları gör dene diye fikir verdi ama...

6. X

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Başlangıç için bir off-road araç alacağım. Ucuzluğu sebebiyle niva düşünüyorum. Daha çok çamurlu ve karlı zemin merakım var, tabi işin içine girince her türlü zeminde gideriz heralde. Bütçem 10 bin tl. Araç için bu kadar + lastik alırım diyorum. Başkaca...

7. X

Araç Seçimi?

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Başlangıç için bir off-road araç alacağım. Ucuzluğu sebebiyle niva düşünüyorum. Daha çok ıslak ve karlı zemin merakım var, tabi işin içine girince her türlü zeminde gideriz heralde. Bütçem 10 bin tl. Aracı çamura dağa taşa göle bayıra çalı çırpıya bata...
  8. X

Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi

99 model subaru forester s-turbo aldım şu an lpg ile boğuşmaktayım. yeni atiker taktırdım fakat düşük devirlerde ve kalkışta ancak aracı sürenin hissedeceği bir devir almama ve saniyenin 20 de biri kadar bir sürede sanki gaz kesiliyormuş hissi var, yani bu süre daha uzasa silkeleme diyeceğim ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri