Arama sonuçlarınız

1. teos

Mart'a güle güle, Nisan'a hoşgeldin diyoruz KaravanTürkiye

Dostlar, 31.Mart- 1 Nisan haftası, kışın pasını üzerimizden atmak, yeni dostlarla tanışmak, eskilerle hasret gidermek adına İznik gölü kenarında bir buluşma planlıyorum. Karavan için 20 TL, elektrik hergün için 5 TL . Katılım sayısını belirlemek/aktiviteyi yapabilmek için listeyi...

2. teos

Dernekler, Federasyon (UKKF) görüşler(im)

...
  3. teos

Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ...

Biraz önce aldığım bir haber, geride kalanlara sabır diliyorum. Cenazesi bugün kaldırılmış. Dürüst, iyi bir insanı kaybettik :-(

4. teos

Karavanturk Hakkında

Dostlar, Bugün bir sevinçli bir de hüzünlü olay yaşadım. Sevinçli kısmını zaten "buselik" paylaştı :-) Oluşan konsensus nedeni ile ile karavanturk sitesi yayınına son vermiştir. Bugüne kadar katılımda bulunan tüm dostlarıma gönülden teşekkürlerimle....
  5. teos

Haydi Hayırlısı....

Dostlar, Uzun süredir hayalini kurduğum Semi/integrated karavana kavuşmama az kaldı (galiba) :-) Bu nedenle şu an sahibi olduğum 2004 Citroen Jumper'ımı satmak durumundayım. Sahibinden.com'a vermeyi şimdilik düşünmüyorum. Çevrenizdekileri bilgilendirmeniz dileği ile... 2004 Citroen Jumper...

6. teos

Anadolu yakası Webasto- Eberspraher servisi

Dostlar, Daha önce yalın elektrik işleri için gönül rahatlığı ile uğradığım oto elektrikçisi , Webasto ve Eberspraher servisini de almış. Anadolu yakasında olup da bakım yaptırma, yeni taktırma, susturucu taktırma gibi işlemler için tavsiye edebileceğim bir servis. 2 kardeş çalışıyorlar. Erdal...

7. teos

Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezisi (8-9 Mayıs 2010)

Güzel bir havada, dostlarla birlikte olmaktan keyif aldım. Bu birliktelik için hepsine ayrı ayrı teşekkürler. Nicelerine ... Çetin ailesinin sevgili kızları Tamay'ın da, doğumgününü o güzel ortamda kutladık, sağlıklı, mutlu bir yaşam dileği ile ...
  8. teos

Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Bu bulıuşma için yoğun emek harcayan başta Cem olmak üzere tüm dostlara teşekkürler. Tekrar buluşup hasret giderdik, ateş başında sohbet ettik hatta karavancılığı kurtarma, vatanı kurtarma ile başlayıp Dünya'yı bile kurtardık :-)
  9. teos

Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Pembe kayalar yaylasından , isim babası Teos :-) Cumadan kamp alanına gelenler ... Faruk, Atilla, Tayfur, Cemal Baytekin, Bülent

10. teos

Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi

Karavancı büyüğümüz Sn.Aytaç Sunman'ın dün akşam vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Bu üzücü haberi vermek zor, üzüntüm sonsuz... Oğuz

11. teos

Güvenli Çekme Karavan Çekimi; Doğan Böncü (dogan124)

Dostlar, Gene Sn Doğan Böncü'den faydalı bilgiler. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaya güzel bir örnek ...
  12. teos

Çekme Karavan Hakkında Öneriler; Doğan Böncü (dogan124)

Dostlar, Daha önce Doğan beyin başka bir karavancı dosta yanıt vermek gayesi ile hazırladığı metni, tüm çekme karavan sevdalılarına yardımı olur düşüncesi ike sabit konu halne getiriyorum. Kendisine çok teşekkürler...

13. teos

Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009)

Merhaba, Can dostlarımız Sedef ve Haldun Uluengin ile birlikte bir haftalık bir gezi planladık ve 20.03 tarihinde TEM gişelerde buluştuk. İlk hedef Abant. Hava durumu pek iç açıcı bilgiler vermese de araçlarımızın ısıtma sistemlerine güvenerek günü ve geceyi Abant göl kenarında geçirdik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR