Arama sonuçlarınız

1. kmldlk3838

Motokaravan Da Bi̇r Üst Kademe Otobüs Karavan Mi? Yeni Karavan Için Seçimimizi Yaptık Kısmet Olur Ise O 403 Mercedes Ten Otobus Karavana Başliyoruz .

Herkeze slm dostlar , Son 2 yıldır karavan hayatın da,1 yıldır da tam zamanlı karavan hayatı yaşamaktayım , projemi duyanlarınız vardı , eşim ve ben bayan kuaförüyüz hem tam zaman lı karavan hayatı yaşayıp hem de araç için de olduğu kadar mesleğimizi ifa etmek istiyoruz .YouTube kanalımız...

2. kmldlk3838

Isızu Citimark Halk Otobüsün Den Karavan Yapan Varmı?

Kuaförbüs 'ten Herkese slm lar , Daha önce projemden bahsetmiş tim hatta ilk karavanımı da burdan paylaştım , bu geçen süre zarfın da yaklaşık 2 yıl ben 2. karavanımı da bitirdim ve yarı tam zamanlı karavan hayatına voswagen volt lt 35 2005 model araç (ekte resmi mevcut )ile yaklaşık 1 yıldır...
  3. kmldlk3838

Küaförbüste Son Durm

Herkese slm lar 2020 yılında açmiştım hesabı , pandemi döneminde idi üzerine 2 yıl devrilmiş , pandeminin bizim gibi esnaflarda bıraktığı sıkıntılar ve babamın vefatı nedeninden dolayı projeme 2022 mayısta devam edebildim ,Mayıs ayında kısıtlı bütçe ile alabildiğim 2000 model İVECO M18 markalı...

4. kmldlk3838

Projemiz Kuaförbüs, Önerileriniz Ve Yorumlarınızı Bekliyorum. (sizce Nasıl Olur???)

Herkese slmlar , araç değişikliğinden dolayı konuyu tekrar açtım , çocukluktan buyana yaklaşık 25 yıllık bir hayalimin ilk adımı için bismillah dedik inş . Bizimkisi bir proje esasında (kuaförbüs ) eşim ve ben bayankuaförüyüz, işimizi ve yaşam alanımızı birleştirip kuaför şeklinde bir karavan...
  5. kmldlk3838

Isuzu Urban 2008 Karavanda Yaşam Için Ilk Adım.

Herkese slmlar , çocukluktan buyana yaklaşık 25 yıllık bir hayalimin ilk adımı için bismillah dedik inş . Bizimkisi bir proje esasında (kuaförbüs ) eşim ve ben bayankuaförüyüz, işimizi ve yaşam alanımızı birleştirip kuaför şeklinde bir karavan ile Türkiye turu planımız var nasip olur ise , bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri