Arama sonuçlarınız

1. yugun

Tada (migros)

Arkadaşlar minik bir Migros kullandığımdan çeşitlerin çok azına erişebilsem de TADA markalı ürünlerin tüketebildiklerimi gayet lezzetli buldum. Birtakım katkı maddeleri içeriyorlar ama ne içermiyor ki? Kampta kolay ve pratik yiyecek Migros'un Tada markalı ürünlerinden temin edilebilir. Ben...

2. yugun

Kışın Mazotun Donma Riski Ve Olası Problemli Durumlarda Alınabilece Tedbirler...

Arkadaşlar, Mazotu dondurabilecek bir soğuklukla karşılaşmak nadir olsa da bu mümkün. Yazın aldığınız bir mazotu kışın kullanıyorsanız bunun yazlık mazot olup daha kolay donması da mümkün anladığım kadarı ile... Karavanla kamp yaparken yakıtınız donarsa ne yapacaksınız? Bence Uludağ gibi...
  3. yugun

Kampçıyız...

Yıllar önce tek başıma çıktığım bu uğurlu yolculukta, Kampçı dostlarım için bir ses ve bir yürek olmaya devam ediyorum. Bizim davamız kutlu bir dava ve bu davada bizim geri vitesimiz yok arkadaşlar. Ne yaptıysak dostluk için sevi için yaptık. Kampçı dostlarımızın iyiliği ve faydasını gözeterek...

4. yugun

Dürüstlük Üzerine Bir Yazı...

Dürüstlük, her zaman ödüllendirilen bir erdem değildir. Hatta çoğu zaman tam tersidir. Dürüst olan kaybeder, eğilip bükülmeyen yalnız kalır. Günümüz dünyasında kurnazlık “akıl”, çıkarcılık “başarı”, yalan ise “strateji” diye yutturulur. Böyle bir düzende dürüstlük gerçekten de çoğu zaman “beş...
  5. yugun

Şöyle Böyle Olmak Ve Kampçılık Hayatı...

Arkadaşlar, Daha tacizler çok küçük yaşlarda başlıyor. Girdiğin ortamlarda sana TOP, Mop şöyle böyle veya falan filan derler ve bu pislik hiçbir zaman son bulmaz. Bulmayacak. Malesef kampçılık hayatımda da bana böyle bir pislik yapmaya çalışan herifler arkadaş veya dost kılığında karşıma yine...

6. yugun

Yücel Gündüz'ün Davası...

Arkadaşlar ben kampçı dostları olan bir insanım. Benim davam kampçı dostlarıma faydalı işler yapma davasıdır. Şimdiye kadar hep bununla uğraştım ve bundan sonra da derneklerim içerisinde hep bununla uğraşacağım arkiler... Başka bir gizli davam veya amacım falan olduğu yok. Ben olduğum gibi...

7. yugun

Bu Dünya'da Hiçkimse Hiçkimse Ile Kıyaslanamaz, Kıyaslanmamalı

Arkadaşlar herkesin karavancılığını yaparken özel durumları olur. Bunlar çok özel durumlardır ve bu durumlar nedeniyle hiçkimse kendini başkalarıyla kıyaslamamalıdır. Allah her kuluna bir kapı açmıştır. Açmadıysa açacaktır. Halinize şükrediniz. Şükretmek beyinde çok önemli haz süreçlerini...
  8. yugun

Evdeki Kombinin Sürekli Yanması...

Kombimi 50 dereceye alınca kesintisiz sürekli yanıyor. 45 dereceye alınca arada sırada durup bekleyerek yanıyor. Acaba kombi de inverter klima gibii kendini yavaşlatıp sürekli mi yanıyor?
  9. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Mutlu yıllar dostlar...

10. yugun

Bu Yılbaşında Büyük Ikramiye Benim Biletime Çıkarsa...

Profesyonel meslek olarak karavanla gezmeye başlardım... Ama nerde bende o şans! :(

11. yugun

Çayı Termosta Saklamak Ekonomik Bir Çözüm

İki gündür çayımı yeni STEVİG termosumda saklıyorum. İki gün sıcak kalabiliyor ve bunun için hiç elektrik harcanmıyor. Bence bu çok ekonomik bir çözüm. Aslında ben STEVİG'i kamp yerinde ve termoslu gezilerimde kullanmak için almıştım ama artık evde de kullanacağım.
  12. yugun

Delikanlılık Nedir? Delikanlı Olmak Zorunda Mıyız?

Delikanlılık erkek egemen toplumun insanlara dayattığı bir ortaçağ mitidir arkadaşlar. İnsanlar üzerinde baskı kurmak gibi amaçlarla kullanılıyor. Erkeğiz diye asla birilerinin belirlediği kalıplara girmek zorunda değiliz. Delikanlı olmak veya adam olmak zorunda değiliz. Biz özgür kampçılarız...

13. yugun

Kampçılık Hayatınızda Size Gerekli Olmayacak Her Şey Fazladan Bir Yüktür...

Arkadaşlar, Tüketim toplumunun getirdiği tüketme çılgınlığının sonu gelmeyecek gibi. Her yıl karavan fuarında paranızı almak için hazır bekleyen onlarca firma var. Peki buna gerçekten ihtiyacınız var mı? Bunu samimi olarak düşünün. Çünkü insan hayatında her şey sınırlı ve bazı şeylerin sınırlı...
  14. yugun

Yeni Kurulan Ankara Derneği...

Yeni kurulan Ankara derneğinden bir yetkili bana ulaşabilirse üye olmak istiyorum...
  15. yugun

Bir Kış Gecesinde Evimde Yine Bir Coelho Eseri Okumaca...

Bir kış gecesi evimde yine bir Paulo Coelho eseri elimde ve ben özgürce evimin tadını çıkarıyorum efendim. Dilediğim gibi olmaya, istediğim gibi yaşamaya sonuna kadar hakkım var.

16. yugun

Kamperde Buz Kutusu Kullanımında Değişik Buz Kutusu Çözümleri

Ice akku cinslerinden çok sayıda vardı bir aralar bende hepsini dağıtmışız. Ben de dondurma kabını buz kutusu olarak kullandım. İki tane bu kutudan içi buz olursa iki günlük kampı çıkartır rahatlıkla.
  17. yugun

Bu Karavan Nasıl?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-yeni-muayeneli-fiyati-dustu-motokaravan-peugeot-1230895066/detay Arkadaşlar ilandaki karavan hakkında ne düşünürsünüz? Böyle bir karavan almak mantıklı mı?
  18. yugun

Biz Kampçıyız, Kamp Yapmayı Seviyoruz, Bu Bir Suç Mu Gardaşım?

Bunun bir suç olmadığını, Kamp yapmayı sevenlerin ikinci sınıf bir insan olmadığını bugün herkes biliyor. Bu bilinçte ben de kesinlikle bir pay sahibi olmalıyım. Yıllardır özgür kampçılığı savunan işler yapıp durdum. Sadece kampçı dostlarımın faydasına olacak işlere imza attım. Hayatımı bunu...

19. yugun

Yamaç Paraşütü Pisti- Ayaş

Ayaş'ta yamaç paraşütü pisti var. Bir ara ziyaret edeceğim.
  20. yugun

Öğretmen Olmak...

Öğretmen olmak çok şeydir. Her şeyden önce sevmeyi gerektiren meslektir. Öğretmenlik kutsaldır. Sizin çocuğunuzu sizden çok seven ancak bir öğretmendir. Küçük yaşlarda iyi bir öğretmenle karşılaşmak büyük şanstır bir insan evladı için. Ama ülkemde öğretmen olmak az bir gelirle yaşamaya alışmayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,076
Kayıtlı Üye Sayımız
166,992
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmet yerli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR