Arama sonuçlarınız

1. yugun

Ramazan Bayramı'nda Kızıldağ...

Arkadaşlar, Ramazan Bayramında Kızıldağ (Şarkikaraağaç) atraksiyonu yapalım diyoruz, Ne dersiniz soğuk olur mu sizce?

2. yugun

Kahramankazan Kamp Alanı

Güzel bir kamp alanı fakat içerisi çekme karavanlarla tıka basa dolmuş...
  3. yugun

Arkadaşlar Şu Sıralar Bir Panelvana Zıplama Hesapları Yapmaya Başladım. Src Belgesi Kendi Hususi Panelvanımı Kullanmak Için Gerekli Midir?

Arkadaşlar şu sıralar bir panelvana zıplama hesapları yapmaya başladım. SRC Belgesi kendi hususi panelvanımı kullanmak için gerekli midir? İçinde kamp malzemeleri ve seyyar bir yatak olacak şekilde aracımı kullanmak istiyorum. Bu durum SRC belgesi gerektirir mi?

4. yugun

Bu Benim Özgür Hayatım Gardaşım, Istediğimi Olurum... Kime Neymiş Ki Bundan?

Bu benim özgür hayatım gardaşım, istediğimi olurum... Kime neymiş ki bundan? Beni bununla üzen adamlar çok alçak ve şerefsiz adamlar arkadaşlar... Bana bununla da hiçbir halt yapamadılar... Hayatımı hep dilediğim şekilde özgürce yaşadım ve son derece de mutlu oldum.
  5. yugun

Gerçek Kampçılık Üzerine...

Arkadaşlar, Gerçek kampçılar her şartta kamp yapabilen insanlardır. Bu öykü genelde basit bir çadırla ve geçici basit donanımlarla başlayıp, araçlara, araçlardan karavanlara evrilir ve bir insanın kampçılık öyküsü bir ömür boyu sürebilir. Kampçılık sabit tesisler kurmadan basit şekilde...

6. yugun

Kampçı Panelvanı Olarak Iveco 35 Serisi Nasıldır?

2001 Model bir 35 serisi Panelvan buldum. Fiyatı bütçeme uygun. Ne dersiniz alınır mı? Çok masraf açar mı? Atik midir? Yollarda perişan eder mi?

7. yugun

Bir Kamper Olarak Standart Bir Panelvan....

Ben standart bir panelvanı içine yatak atarak kullanmak istiyorum. Bu yıllar önce sevgili Cavid Sezen'in zaten bana önerdiği bir şey ve onun da tarzı buydu. Motokaravan Dünyası'na böyle bir giriş yapacağız biz de... Yakında panelvanım Letafet'i alacağım. Buna inancım tam. Sonra gelsin Panelvan...
  8. yugun

Soğuklar...

Hava epiy soğuk gidiyor bugünlerde... Böyle zamanlarda evimde olduğum için dua ediyorum. Karavanda yaşamak soğuklarda iyice zorlaşır.
  9. yugun

Biz Dostuz Dünya'lı, Dost Istiyor Musun?

Biz Dostuz arkadaşlar, Bizim felsefemiz bu. Biz ağaca taşa karıncaya hayvana doğaya ve tabii ki insana dostuz. Kimseden bir şey istediğimiz yok. Biz bir Dost'uz, O kadar... Anlayana... Değerini bilene...

10. yugun

Sevgililer Günü Kutlu Olsun!

Sevgilisi olanlara mutluluklar! Ben bu sene de yalnız kovboyum... Yalnızlar rıhtımında bekleyeceğim.,,

11. yugun

Kampçılık Kültürel Erozyona Mı Uğradı? Görüş Ve Düşünceleriniz?

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Yr2mP0-cb8I
  12. yugun

Aktur Bu Seneki Fiyatlar (2025)

Aktur 2025 Fiyat listesi.... DATÇA CAMPING KARAVAN YER BEDELİ KARAVAN KİŞİ BAŞI ÇADIR YER BEDELİ ÇADIR KİŞİ BAŞI MAYIS 750,00 TL 700,00 TL 650,00 TL 650,00TL HAZİRAN 1.260,00 TL 1.000,00 TL 1.000,00 TL 1.000,00 TL TEMMUZ 1.600,00 TL 1.600,00 TL 1.250,00 TL 1.600,00 TL...

13. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Merhaba arkadaşlar, Mutlu Yıllar... Yeni bir yılda, yeni bir başlıkla, yeniden merhaba... Ve gönülden sevgiler...
  14. yugun

Rotel Tours

https://www.rotel.de/index.html Çok ilgimi çeken tur şekli.
  15. yugun

Lego Vw T1 Ve T2 Setlerinin Karşılaştırması

Video: https://www.youtube.com/watch?v=1rLmc63taR0

16. yugun

En Güzel Leziz Kamyoncu Lokantaları

Arkadaşlar, Kamyoncu konaklarını pek severim. Çoğunlukla yemek için leziz şeyler bulunur ve fiyatları da uygundur. Konaklamaya müsait kamyoncu konaklarını burada paylaşalım.
  17. yugun

Transporter T4 2.5 Tdi̇

2.5 TDİ motor T4 alınır mı? Kronik sorunları var mı? Sabahları kolay çalışır mı mesela?
  18. yugun

Bir Lider Gibi Davrandım, Çünkü Ben Bir Kamp Lideriyim Kendi Çapımda...

Ben bir kamp lideriyim. Benim liderliğim sizinle aramızdaki bir dostluk ve arkadaşlıktan başka bir şey değildir. İnsanları kampa ben çağırıyordum. Doğal olarak lider bendim. Bu liderlik meselesi çok önemli bir mesele değil. Öğretmen olduğum için derneğimde kurullarda görev alamıyorum. Ama bir...

19. yugun

Yarimizin Yanağından Gayrı Her Şeyi Paylaşmak Üzerine...

Arkadaşlar, Biz kampçı gezginleriz. Yarimizin yanağından gayrı her şeyi paylaşabiliriz. Paylaşmak güzeldir ve asilce bir yaklaşımdır. Bencillik çirkindir. Kamplarda paylaşmak esastır...
  20. yugun

Ben Bir Kampçı Dostum, İstediğim Gibi Olur Yaşarım...

Arkadaşlar, Ben bir kampçı dostuyum. Kendim de bir kampçı gezginim. Hayatımda kimseden bir şeyini istemedim ve almadım. Böyle bir şey yok. Tamamen özgür yaşayan bir insanım. Bekar ve aseksüelim. Değişik cinsel tercihimle onurlu bir yaşam sürüyorum. Türkiye Kamp Karavan Derneği ve Canlar Kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,889
Kayıtlı Üye Sayımız
166,679
Kaydolan Son Üyemiz
Titan3444

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri