Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bir kampçı gezginim. Otomobil kampçısıyım. Her sene istediğim kamplara gider tatilimi yaparım. Ayrıca karavanım da var. Ama karavanımla gezip durmuyorum. Ve kampdışı konaklama hadiseleri beni pek ilgilendirmiyor.
Gezmeyi severim ama gezmek çok pahalı olduğundan ve ben durmayı daha çok...
Kamp yerlerinde yan ünitelerle yakınlık dolayısıyla rahat rahat müzik açılıp dinlenemiyor. Ben sürekli birilerini rahatsız edeceğim diye kendim diken üstünde oluyorum. Bu da beni memnun etmiyordu.
İşte bu sorunun çözümü için 40 saate kadar batarya ömrü vaad eden JBL Tune 510BT kulaklık sipariş...
Her kampçıdost bir umuttur bende...
Daha iyi bir Dünya umudu.
Yada Dünya'yı olduğundan daha güzel gösterenlerdir benim kampçıdostlarım.
Ben dostlarıma böyle bakarım ve bu yüzden de her dostun üzerine titriyorum tabiri caizse.
İstediğimi düşünmekte ve istediğim gibi birisi olmakta sonuna kadar özgürüm. Arkadan fısır fısır dedikodu yapan alçak adamlar da bana bu konularda hiçbir halt yapamadı.
Özgürlük ancak gerçekten özgür yaşayanların değerini anlayabileceği çok önemli bir kelime... Bir de özgürlüğü için bedel...
Evet arkadaşlar malesef onlar da varlar. Bize hiçbir zarar veremediler. Özgürce hayatımızı yaşadık. Dilediğimiz gibi de olduk. Bütün bunlarla çok da mutlu olduk.
Biz şöyle böyle, falan filan, o bu şu değiliz. Biz kamp yapan dürüst insan gibi insanız.
İnsan olanla anlaşabiliyoruz pekala...
Merhaba,
Bu şarkı kampçı gençliğimdeki coşkunluğumu anlatan muhteşem bir şarkıdır pek severim...
Benim gönlüm sarhoştur
Yıldızların altında
Sevişmek, ah, ne hoştur
Yıldızların altında
Benim gönlüm sarhoştur
Yıldızların altında
Sevişmek, ah, ne hoştur
Yıldızların altında
Mavi nurdan bir ırmak...
Arkadaşlar,
Bir kamp yeri hayal ediyorum. Her türlü ihtiyaçlarım düşünülmüş. 24 Saat bir alafranga tuvaleti tertemiz. Sıcak suyu akan. Problemsiz. Ama her şeyden önemlisi kampçı dostların birbirine saygıyla sevgiyle yaklaştığı bir yer. Kampçı Yücel'in kampçı dostları arasında mutlu huzurlu...
Arkadaşlar yeni bir tartışma konusu kaliteli insan nasıl olacağız?
Bir karavana milyonlar mı yatırmamız gerek? Altı kıtada karavan koşturmamız mı gerek?
Biz nasıl kaliteli insan(lar) olacağız?
Yoksa biraz sevgi gönüllerdeki kalitemiz için yeter miydi?
Parayla satın alınamayan şeyleri sevmek...
Arkadaşlar şu sıralar bir panelvana zıplama hesapları yapmaya başladım. SRC Belgesi kendi hususi panelvanımı kullanmak için gerekli midir?
İçinde kamp malzemeleri ve seyyar bir yatak olacak şekilde aracımı kullanmak istiyorum. Bu durum SRC belgesi gerektirir mi?
Bu benim özgür hayatım gardaşım, istediğimi olurum... Kime neymiş ki bundan?
Beni bununla üzen adamlar çok alçak ve şerefsiz adamlar arkadaşlar... Bana bununla da hiçbir halt yapamadılar... Hayatımı hep dilediğim şekilde özgürce yaşadım ve son derece de mutlu oldum.
Arkadaşlar,
Gerçek kampçılar her şartta kamp yapabilen insanlardır. Bu öykü genelde basit bir çadırla ve geçici basit donanımlarla başlayıp, araçlara, araçlardan karavanlara evrilir ve bir insanın kampçılık öyküsü bir ömür boyu sürebilir.
Kampçılık sabit tesisler kurmadan basit şekilde...
Ben standart bir panelvanı içine yatak atarak kullanmak istiyorum. Bu yıllar önce sevgili Cavid Sezen'in zaten bana önerdiği bir şey ve onun da tarzı buydu. Motokaravan Dünyası'na böyle bir giriş yapacağız biz de...
Yakında panelvanım Letafet'i alacağım. Buna inancım tam. Sonra gelsin Panelvan...
Biz Dostuz arkadaşlar, Bizim felsefemiz bu. Biz ağaca taşa karıncaya hayvana doğaya ve tabii ki insana dostuz. Kimseden bir şey istediğimiz yok. Biz bir Dost'uz, O kadar...
Anlayana... Değerini bilene...