Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şu sıralar bir panelvana zıplama hesapları yapmaya başladım. SRC Belgesi kendi hususi panelvanımı kullanmak için gerekli midir?
İçinde kamp malzemeleri ve seyyar bir yatak olacak şekilde aracımı kullanmak istiyorum. Bu durum SRC belgesi gerektirir mi?
Bu benim özgür hayatım gardaşım, istediğimi olurum... Kime neymiş ki bundan?
Beni bununla üzen adamlar çok alçak ve şerefsiz adamlar arkadaşlar... Bana bununla da hiçbir halt yapamadılar... Hayatımı hep dilediğim şekilde özgürce yaşadım ve son derece de mutlu oldum.
Arkadaşlar,
Gerçek kampçılar her şartta kamp yapabilen insanlardır. Bu öykü genelde basit bir çadırla ve geçici basit donanımlarla başlayıp, araçlara, araçlardan karavanlara evrilir ve bir insanın kampçılık öyküsü bir ömür boyu sürebilir.
Kampçılık sabit tesisler kurmadan basit şekilde...
Ben standart bir panelvanı içine yatak atarak kullanmak istiyorum. Bu yıllar önce sevgili Cavid Sezen'in zaten bana önerdiği bir şey ve onun da tarzı buydu. Motokaravan Dünyası'na böyle bir giriş yapacağız biz de...
Yakında panelvanım Letafet'i alacağım. Buna inancım tam. Sonra gelsin Panelvan...
Biz Dostuz arkadaşlar, Bizim felsefemiz bu. Biz ağaca taşa karıncaya hayvana doğaya ve tabii ki insana dostuz. Kimseden bir şey istediğimiz yok. Biz bir Dost'uz, O kadar...
Anlayana... Değerini bilene...
Arkadaşlar,
Kamyoncu konaklarını pek severim. Çoğunlukla yemek için leziz şeyler bulunur ve fiyatları da uygundur. Konaklamaya müsait kamyoncu konaklarını burada paylaşalım.
Ben bir kamp lideriyim. Benim liderliğim sizinle aramızdaki bir dostluk ve arkadaşlıktan başka bir şey değildir. İnsanları kampa ben çağırıyordum. Doğal olarak lider bendim. Bu liderlik meselesi çok önemli bir mesele değil.
Öğretmen olduğum için derneğimde kurullarda görev alamıyorum. Ama bir...
Arkadaşlar,
Biz kampçı gezginleriz. Yarimizin yanağından gayrı her şeyi paylaşabiliriz. Paylaşmak güzeldir ve asilce bir yaklaşımdır. Bencillik çirkindir. Kamplarda paylaşmak esastır...
Arkadaşlar,
Ben bir kampçı dostuyum. Kendim de bir kampçı gezginim. Hayatımda kimseden bir şeyini istemedim ve almadım. Böyle bir şey yok. Tamamen özgür yaşayan bir insanım. Bekar ve aseksüelim. Değişik cinsel tercihimle onurlu bir yaşam sürüyorum. Türkiye Kamp Karavan Derneği ve Canlar Kamp...