Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jeep grand cherokee wj ve tüm modeller e uyumlu care more Amerika dan gelme direksiyon amörtisörü adet 2750 kargo alıcı ya aittirheavy duty Jeep Wrangler TJ YJ Grand Cherokee WJ ZJ'ye uyar
99-2004 jeep grand cherokee wj 4.7 body beyni ve sigorta kutusu tertemiz usa dan gelmedir 9750 tl yedek olarak getirmiştim fiyatta pazarlık vardır ayrı ayrıda verilir
merhaba arkadaşlar elimde jeep grand cherokee wj kasa çıkma ön far takımı ön sis takımı arka fren lambası takımı var
far takımı 2650
stoplar 1250
sisler 850
stopların duyuları sağlıklı değil değişmesi gerekiyor
değerli gezenbilir ailesi 99 model wj kasa jeep aracıma ön defransiyel ayna mahuriti arıyorum 11-41 olacakmış bilen duyan gören varsa temiz çıkma aranıyor
değerli gezenbilir ailesi yaklaşık 600 km yol yapıp rezil olduktan sonra almak istediğim ve almadan geri döndüğüm araç hakkında sizlere bilgi vermem gerektiğini düşündüm araç 2003 model 4.7 lımıted wj almak isteyen dostlara incelediğim aracı kısaca anlatıyorum
araçtaki şnorkel süs diye...
arkadaşlar merhaba. ben x5 3.0 düşünüyorum diğerlerinden daha ucuz olduğu için. Bu araçlardn kullanan varsa , bakım masraflarına kadar detaylı bilgi verirlerse memnun olurum.
jeep grand cherokee 4.7 limited servis bakımlı aile aracı arazi görmemiş off road da kullanılmamıştır tüm bakımları new amerikan garage erol ustada yapılmuştır ön takım direksiyon kutusu direksiyon amortisöri rot lar rotiller tüm filtreler motor şanzıman defransiyel yağları ve filtreleri...