Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çekme karavan için kendi içindeki sim kart ile düşük bile olsa yakaladığı gsm sinyalini arttıracak ve router olarak çevresine wifi dağıtımı yapacak endüstriyel tarz bir cihaz bakıyorum.
Araştırmalarımda Teltonika 951 diye oldukça iyi bir ürün buldum, acaba sizlerin başka tavsiyeleri/önerileri...
Herkese iyi günler, yeni satın almış olduğum yurtdışı menşeili römork’umun üzerinde yedek lastik olmadığı için jantı ile birlikte bir yedek lastik almak istiyorum. Lastiği bulmak pek zor olmasa gerek fakat üzerindekiler ile aynı bijon aralığı ve göbek deliğine sahip jantı nasıl bulabileceğimi...
Merhabalar,
Düzenleme öncesi 2 haftada 1 forumda tüm yeni açılan konuların konu başlıkları e-mail ile gelirdi ve çok güzel bir uygulamaydı. Bizler bu sayede kendimiz ile alakalı hiçbir konuyu kaçırmazdık. Düzenleme sonrasında ise bu uygulamadan vazgeçildi, artık yeni açılan konular ile alakalı...
Pathfinder’ın şanzımanını araştırırken Jatco marka olduğunu öğrendim. Jatco’da 5R05 kod ile geçiyor ve bir çok araçta kullanılan çok sağlam bir ünite. Nissan’daki kod karşılığı RE5R05A, Subaru’da ise 5EAT olarak geçiyor.
Araştırırmam esnasında gezindiğim sitelerde aşağıda kendi notlarım için...
Herkese merhaba,
Tüm konu başlıklarını okudum ve görebildiğim kadarı ile herkes Pajero3 3.2 DID’lerin çok iyi araçlar olduğu konusunda hemfikir fakat hemen hemen herkes parçalarının çok aşırı pahalı olmasından veya bulunamamasından müzdarip ve şikayetçi. Hatta 1-2 üyemiz ilk başta çok övdükleri...
araç
çok
grand cherokee
grand cherokee 3.0 crd
grand cherokee 3.0crd
grand cherokee wh
grand cherokee wk
için
pajero
pajero 3
pajero 3.2 did
pajero 3.2did
pajero3
pathfinder
İyi günler dilerim, sizlere bir sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim.
2006-2010 arası 250.000-400.000 km’lerde bakımlı bir WH 3.0 CRD ile ne olduğu pek de belli olmayan gene aynı km’lerde benzer bir araç için istenilen fiyatlar arasında 40.000-50.000 TL. arasında fiyat farkları...
Merhaba sevgili dostlar,
Ben sizlerden kızımın yarışlarına götürebilmek için at çekme römork’ları hakkında bilgi rica edeceğim. Böyle bir römork’u uygun fiyatlı olarak nasıl ve nereden bulabilirim?
Herkese merhaba, malumunuz Ekim ayı ile birlikte yağmurlar da başladı ve geçen seneden ertelediğim yağmurluk ihtiyacını karşılamak farz oldu.
Ben tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan kamp ve hafif yürüyüşlerde kullanmak üzere yağmurluk tavsiyesi ricasında bulunacağım.
Hareket halinde iç...
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,
Ben 130 kasaların tamamının ruhsatta kamyonet olarak geçip geçmediğini, otomobil klasmanında 130 kasa bulunup bulunmayacağını merak ediyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Herkese merhaba,
Benim merak ettiğim konu eski model pikap’larda otomobil ruhsatlı araç bulmak mümkün müdür? Yeni araçlarda bu bulunabiliyor ama bir kişi eski araçlarda bunun mümkün olmayacağını söyledi. Olsa bile o araçta bir sıkıntı olacağını söylüyor. Arayıp da bulamayınca buradan sormak...
Herkese merhaba,
Sizlere İstanbul’dan yazıyorum. Ailemle beraber yaptığımız kamp gezilerimize gitmek için yaklaşık 2 senedir hangi aracı alsam diye araştırıp duruyorum. Arayışıma ilk olarak bir Def ile 110 Station Wagon ile başlamıştım. Sonra görüştüğüm bazı kişiler ve okuduğum bir dünya kadar...
Sevgili Gezenbilir moderatörlerimiz, yaratmış olduğunuz bu muazzam sitede inanılmaz uzun saatler geçirdim, geçiriyorum ve her aklımın takıldığında, bir şeyleri araştırdığımda en doğru bilgileri bulucağıma inandığım ve güvendiğim bu foruma başvuruyorum.
Şimdi de yeni araştırmam ATV, UTV ve...
Herkese merhaba,
Ben binek aracın arkasında Atv, 2 ad. bisiklet, 1 ad. kano veya ufak 1 bot ile kamp malzemelerini ve belki odun sepeti de olan bir Off Road römork arıyorum.
Amma çok şey istiyorsun diyenler olabilir ama böyle ürünleri internette görüyorum ve içim gidiyor. Bu ürünün İngilizce...
Bilenler ve yardimci olabilecekler olursa cok sevinirim. Ben 2012 veya 2013 model Rexton W almayi dusunuyorum ve mumkunse bu aracin arazi kabiliyetini arttirmayi hedefliyorum.
Rexton W icin yukseltme kiti, diff lock ve alt koruma bilgisi olan var mi?
Hatta mumkunse celik tamponlari da...
alt koruma
alt muhafaza
arka kilit
celik tampon
demir tampon
diferansiyel
diff lock
kilit
rexton
rexton w
spaccer
ssangyong
ssangyong rexton
ssangyong rexton w
süspansiyon
tampon
yükseltme
yükseltme kiti
İyi günler, benim bugünkü sorum Pick-up'ların kasasını kapatıp, ruhsata işletince hız limitinin artıp artmadığı hakkında, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Herkese iyi günler, paralı otoyollarda binek araçlar için 120 km. olan hız limiti pick-up araçlar için 95 km. ile sınırlı mı acaba? Bir iki konu başlığı altında bu şekilde bir bilgilendirme gördüm ve doğruluğunu teyit etmek istiyorum.
Bu hız limiti 4x4 pick-up ve 4x2 pick-up için aynı mıdır...
Merhaba arkadaşlar,
Ben kendime 4x4 L200 almak istiyorum. Fakat 2015'teki yeni kasada gerçek arazi vitesi yerine çevrilerek mod'ları seçebileceğiniz bir düğme kullanıldığını görüyorum. Bu modelden öncekilerde ise hep gerçek bir arazi vitesi mevcut.
Benim L200'ü seçmeye kadarki serüvenimde ise...
Herkese merhaba,
Acaba içinizde gazla (lpg) çalışan şemsiye tipi dış mekan ısıtıcılarının sökülebilenini gören oldu mu? Eğer böyle bir şey olsaydı kış kampları için müthiş bir rahatlık olurdu. Arabaya 1 tane büyük tüp at, aleti de gittiğin yerde monte et, işin bittiğinde demonte edip devam et...
Merhaba arkadaslar,
Kış kamplarina da gidebilmek icin Husky Anapurna -28 uyku tulumlarimizi satin aldik. Simdi 3 gun sonraki hafta sonunda Yedi Göllere gitme programi yapiyoruz ve gun icerisinde de usumemek icin icimize bir iclik ve bir de corap satin almamiz gerektigini dusunuyorum.
Bu konuda...
Merhaba arkaslar, benim ve belki de buradaki bir cok insanin cadirda duzgun bir sekilde uyuyabilmek icin kolay tasinabilen, rahat ve konforlu bir yastik ihtiyaci bulunuyor. Malumunuz plastik olanlar tasimak icin cok rahat ama konfor konusunda cok basarisiz.
Sisme matlar/sungerler ve kaliteli...