Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurt dışında, seyir halinde araç dışında motosiklet veya bisiklet taşıyanlarda bu tür levhaları çok gördüm. Taşınan eşyanın bittiği yere dikkat çekmek için ışıkla parlayan uyarıcı kare levhalar asarlar. Bunun benzeri yurt dışında satılıyor. Fakat sonra alırız deyip Türkiye'de bulamadım...
Merhaba ,
Ön koltuğun döndürülmesi konusunda yazıları okuduktan sonra, güncel olarak bu konuda deneyimleri olanlar varsa bu alandaki deneyimlerini buraya aktarabilirler mi? Ben transporter aracımın ön yolcu koltuğunu döndürmek istiyorum. Kendi yapanlarda var gördüm. Ama ben hazır ürün almayı...
Forumda yazılarımı okuyanlar, 2015 model vw t6 aracımı yani MüBis Van'ı bu yılki Norveç gezim için alışımı ve campera dönüştürme serüvenimi bilirler.
Ayrıntılı bilgi için ve bilmeyenler için link :
Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi
50 gün...
Vw Trasporter aracıma taktıdırdığım Webasto marka kuru tip ısıtıcı hakkında bilgilendirme videosu...
1850 TL Manisa yıldırancanlardan webasto cihazı
400 TL Multicontrol 100 tl diğer kumandadan düşüldü. 300 Tl ye alındı.
Bursa Başarel Elektronikte Montajı yapıldı 350 -400 TL işçilik tutuyor...
VOLKSWAGEN 2015 MODEL, KISA ŞASİ, T6 KASA TRANSPORTER ARACIN CAMPER’A DÖNÜŞÜM MACERASI
Değerli Gezenbilir üyeleri, sizlerin de bu yazıyı araştırıp bulduğunuz gibi bende bu mecrada, onlarca yazı okuyup, hayalimdeki aracı oluşturmak için bilgi topladım. Sonunda da aracıma kavuştum...
araç
aracı
aracın
benim
camper
çok
daha
fazla
gibi
için
karavan
kisa şasi̇