Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda gerçek evimizdeyiz... :smiley:
ömer hayyamın dediği gibi... nişanlım dünyaya ne çeyiz istersin dedim..? çeyizim senin gamsız yüreğindir dedi..!
izmir karşıyakadaki 120 m2 evimizden sonra 510 milyon 100.000 m2 eve taşınmak hayli enteresan bir durum oldu çok çok acil çıkış sonucu bu olsa...
önceki yıl defender heveslenip alıp toplamaya başladım ki izmirde kendine usta diyen ustalığı sadece iş olarak düşünen ahlak şeref namus kavramlarından yoksun okan denen şerefsiz ile yolumun kesişmesiyle bir insanın nekadar kansız alçak olacağını öğrendim ve defender dan soğudum. :D b aracı...
Merhabalar arkadaşlar...
öncelikle hiç bir deneyimim ve bilgim olmadığından sorular saçmada olsa idare ederseniz sevinirim :) yeni üyeyim...
Ani ve geçikmiş bir kararla eşim ve iki köpeğimizle herşeyi bırakıp dünyayı gezmeye karar verdik bu yolculuk 10 yılda 15 yılda sürebilir ve yılbaşından...