Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

Merhaba arkadaşlar birkaç yıllık üyeyim sanırım ilk defa başlık açıyorum :) İçiniden çıkamadığım bir sorunum var. Sabahları aracı çalıştırdığımda 5-10 dakika çok düzensiz çalışıyor. Rölanti dalganıyor. Frene basıyorum araç hızlanıyor (Rölanti yükseliyor). Kırmızıdan kalkarken birden kafa...

2. DEŞİFRE

Sunucu Problemi

merhaba, gezenbilir'in ciddi bir sunucu problemi var gördüğüm kadarıyla. günde 10 sefer tıklasam 8'inde yanıt vermiyor. son 1 aydır devam ediyor bu problem. gördüğüm kadarıyla sitenin sahibi de hiç ilgilenmiyor siteyle. eğer vakti olmadığı için ilgilenemiyorsa ve satmayı düşünüyorsa ilgili kişi...
  3. DEŞİFRE

Satılık Bf Goodrich Lastik + 16 Inç Jant

sahibinden.com ilan no: 515176726 235/70/16 MT 5X114.3 Ayrı ayrı da satılır. Lastikler 2000 + Jantlar 1000 TL. Burdan alıcı çıkarsa fiyatta kolaylık yaparım.

4. DEŞİFRE

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

bunun ne olduğunu bilen var mı arkadaşlar? P0441 - Chrysler Type Powertrain - Auxiliary Emission Controls - ISO/SAE Controlled Description EVAP Purge Flow Monitor Fault Conditions Cause Engine running in closed loop, ECT sensor over 170°F, engine at idle speed for 2 minutes, Low Fuel not...
  5. DEŞİFRE

Otomatik Vites Topuzu Değişir Mi?

GC ZJ var. vites topuzu malum kafam kadar. hiç hoşuma gitmiyor. ufak tefek metalik bişey alayım diyorum ama otomatiklerde vites topuzu değişiyor mu bilmiyorum? var mı değiştiren ya da bilgisi olan? mesela şöyle bişey gördüm: Tahmini Teslimat Zamanı bu olur mu ki?

6. DEŞİFRE

Soğutma Suyuna Yağ Karışırsa Ne Olur?

gc 5.2 aracımın suyuna bakayım dedim bugün, bir de ne göreyim sütlü kahve gibi olmuş. galiba yağ karışmış. sonra yağına bi bakayım dedim, yağ çubuğunu çektim hiç gözükmüyor. ama gel gelelim içerde km saatinin yanındaki yağ göstergesi tam ortada duruyor. birkaç km kullandım, vic herhangi...

7. DEŞİFRE

Bu Stop Lambasını Nerden Bulurum?

resimdeki stop lambasından arıyorum. Türkiye'de bulma şansım var mı?
  8. DEŞİFRE

Bu Botun Ne Olabilir?

gc zj aracım var. direksiyonun altında, yani fren pedalının üzerinde, sol köşede kapalı bir kutu ve üzerinde bir buton var. aldığımdan beri merak ediyorum acaab bu neyin butonu? bir fikri olan var mı?
  9. DEŞİFRE

Gc Zj Koltuk Swichleri Neden Çalışmaz?

Öndeki 2 koltuğun tüm fonksiyonları çalışıyor, fakat ileri geri gitmiyor. Sadece 1 tanesi olsa mekanik dicem, yağlamak lazım dicem ama ikisi de ileri-geri çalışmıyor. Büyük ihtimalle elektriksel bir sorun var. Sağ kapıdaki sigorta tablosundaki sigortaları tek tek çıkarıp baktım, hepsi sağlam...

10. DEŞİFRE

96 Zj Için Kapı Iç Döşemesi Nerden Temin Edebilirim?

Yukarıdaki resimde gördüğünüz kapı iç döşemesi lazım. Türkiye'de bulma şansım var mı? Yada bir döşemeciye gitsem yap aynısından desem yapabilir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri