Arama sonuçlarınız

1. kara.vanlife

Inverter - Kaçak Akım Rolesi - Sigorta

Merhaba. İçinden çıkamadığım bir konu var. Yapmakta olduğum karavanda dışarıdan 220V almayacağım. 1 adet pik gücü 700 watt olan 300 watt inverter aldım. 1 adet araçta çarpılma ihtimalim çok düşük olduğu için beni değil de aracı yangına karşı korusun diye 25A- 300ma'lık bir kaçak akım...

2. kara.vanlife

Yerli Karavan Ocak - Tüp Bağlantı Sorunsalı

Merhaba. Yerli bir karavan ocağı aldım. Bunu Avrupa standartlarında Aygaz maksi karavan için yapılmış tüpe GOK marka dedantör ve hortum ile bağlamak istiyorum. Ama hortum girişi görseldeki gibi kelepçeli sistem. kampkaravan.com'a ocak hortum girişini gösterdiğimde 1/4 ters dişe benziyor eğer...
  3. kara.vanlife

Tüp Havalandırma - Menfez

Merhaba, Aradım taradım bulamadım. Tüpün altına açılacak olan havalandırma deliği, çapı ve buna uygun bir aparat. Sadece delip bırakacakmıyız ? Tabiki hayır. Böcek haşere pas vb durumlar için özel işlemler veya aparat olmalı diye düşünüyorum. Nasıl yapılır, ? Hangi malzemeler gereklidir ...

4. kara.vanlife

Davlumbaz Üstü Temiz Su Deposu Kapağı Sızdırmazlık Sorunu

Merhaba, Yapmakta olduğum karavan için malum firmadan 100 lt davlumbaz üstü çift kapaklı bir su deposu aldım. Kapaklarda conta mevcut ama maalesef su kaçırmakta. Üretici firmayı aradığımda kapakları biz yapmıyoruz bu tip kaçaklar normal yanıtını aldım. Hemen hemen herkesin bu firmadan aldığını...
  5. kara.vanlife

Citroen Jumper Servis - Didim / Aydın

Merhaba. Yeni bir araç aldım. Citroen Jumper. 2014 model. Aydın Didim ilçesine yaşıyorum. Öncelikle Söke'de yoksa Aydın olmadı İzmirde tavsiye edebileceğiniz işinin ehli servis önerilerinize ihtiyacım var. Saygılar.

6. kara.vanlife

Transporter Standart ( Kısa ) Şase Camper Için Iç Ve Dış Donanım

Merhaba, Daha büyük bir araca geçmek için aracımı fabrika çıkışı olarak malum sitede satışa koydum. Bu sebeple aracımın iç donanımını transporter T5 ile karavan hayatına adım atmak isteyen arkadaşlara kolaylık sağlaması için uygun fiyata satmaya karar verdim. Bu ekipmanları kullandığım...

7. kara.vanlife

Yatak Için Sünger

Merhaba, Transporter camper araçım için sünger yatak yaptirma aşamasındayım. Hangi süngeri ( beyaz, gri vb. ) kaç dansite ve hangi kalınlıkta tercih etmeliyim. ? Ölçüler 120 x 180 veya 190 civarında olacak. Yatak 3 parçadan oluşacak. Ayrıca kumaş secimi nasıl olmalı.? Leke tutmayan neme...
  8. kara.vanlife

12v Led Şerit Isınma Sorunu

Merhaba, Camper aracımda tezgahı aydınlatmak için 1 mt 5730 kodlu 72 cip bir led bar aldım. 2 dk içerisinde alüminyum bar dokunulamayacak kadar çok ısıtıyor dolayısıyla kapatmak zorunda kalıyorum. Hem aküden direk hemde solar sarj kontrol cihazının yük çıkışından denedim ama sonuç...
  9. kara.vanlife

Duş Için Bağlantı Ekipmanları Ve Dış Duş Önerisi.

Merhaba.. T5 aracımı Casper'a dönüştürme sürecindeyim. 50 lt su deposu, seaflo hidrofor ve 2 mt içi kauçuk hortum aldım. Depo su çıkışından hidrofor bağlantısı hazır. Hidrofordan ( arka 3'lü koltuğun arkasında ) bagaj kapağına kadar kauçuk hortum yetişiyor. işte bu kısımdaki bağlantı aparatı ve...

10. kara.vanlife

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

Merhaba. Solar şarj cihazındaki yük çıkışı ne işe yarar ?

11. kara.vanlife

12v Sistemde Kablolama Nasıl Olmalı?

Merhaba. T5 aracımda sadece 12V buzdolabı ve belki ileride basit tarzda bir hidrofor kullanmak için enerji sistemimi toparlama başladım. Elimde 325 watt mono panel, victron 100/20 solar şarj cihazı mevcut. Lifepo4 akü alma arefesindeyim. Akü 2x50A yada 1x100 A olarak. Şu an için araçtan enerji...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri