Arama sonuçlarınız

1. barışözgür

Starter Akü Için Lifepo4.?

herkese merhaba aracın kendisinde lifepo4 akü kullanmak istiyorum. yani starter aküsü olarak 25.6v 50 amper lifepo4 kullanmak istiyorum. fikirleriniz nedir.? alternatör şarjı uygun olurmu .? eger uygun olmaz dersenizaraya PWM koymak mantıklı olurmu.?

2. barışözgür

Unimog 1300 L Için Lastik Önerileri

herkese merhaba bu konuda tecrübeye ihtiyacım olduğunu belirtmem lazım orjinal lastikler 12.5 r20 (335/80r20) piyasada bulması oldukça zor ve pahalı bunun yerine 12.00R20 daha çok yol odaklı lastik takan oldumu .? uyumu nasıl.? offroad deneyen oldumu .? yorum yazan olursa şimdiden teşekkürler
  3. barışözgür

4x4 Araç Alternatifleri

herkese merhaba ... uzun bir aradan sonra yine buralardayız karavan olacak 4x4 ve diff lock olan araç önerileri bekliyorum

4. barışözgür

Navara Camper

herkese merhaba crawlwer tarzında fakat normal görünümlü kapalı kasa nissan navara aracımı , mutfak buzdolabı . yaşam akü ve su sistemi yapılmış olarak araçala veya araç harici satıyorum yakında fotoları ekliyeceğim ilgilenen olursa whatsup tan gönderebilirim .
  5. barışözgür

Su Deposu Havalandırma Çekvalfi

herkese merhabalar yeni hazırladığım pikap camper da aşağıdaki su deposunu aldım SU DEPOSU 49 Lt - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 529458987 su ve duş sistemi musluğu ve hidroforu ve tesisatı dahil olmak üzere hazır tek sıkıntım su deposunu nasıl havalandıracağım... bu iş...

6. barışözgür

Içinizde Bu Tarz Araç Üstü Çadır Gören Duyan Varmı..?

herkese merhaba araç üstü çadırımı değiştirme niyetindeyim .. linkteki çadırdan türkiyede satışı yapan firma varmı..? iKamper - Love People, Love Nature

7. barışözgür

Nissan Navara 4x4 Camper

herkese merhaba uzun zaman neticesinde yine geldik buralara öncelikle son aşamaya gelmeen önceki deneyimler ilk aklımdaki eski teknoloji bir araba alıp dünyayı gezmekti gerekli izinleri ahallettik ama o ara irketimden para alamıyınca hayaller olarak kaldı hazırlık aşamasında arabayı...
  8. barışözgür

Avrupada Kampçılık Ve Kamp Alanları

Herkese merhaba kendi araclarımla( kamyonet, motorsiklet, motor bot ) avrupada şu an kamp yaparak devam ediyorum. Şu ana kadarki rota yunanistan italya ve şu an fransa. 3gün sonra barcelona olacak buradan gidilmesi gereken yerler ve kamp alanları hakkında tecrübesi olanlardan bilgi talebim olacak.
  9. barışözgür

Venedik Te Kendi Botunu Kullanmak

herkese merhaba haziranda yanımıza 3,30 şişme botumuzu ve 9,9 motorumuzu alarak avrupa turu yapmayı planlıyoruz. başlıktanda anlaşılacağı gibi vedenik te kend botunu kullanan ve ya araştıran oldumu acaba..?

10. barışözgür

Hava Filtresi Kapağı Tamiri (epoxy Ile )

herkese merhaba 91 model karbüratörlü aracımın hava filtresi kapagı aldığım günden bu yana gözüme batıp durur. snorkel takarken falan kırılmış sanki her taraftan ayrı hava alır bir durumdaydı. birgün vakit bulmuşken yapayım dedim söktüm eve getirdim. masa hazırlandı kapagın üssten görünümü...

11. barışözgür

Araca Ampermetre Bağlamak

öncelikle herkese merhaba aracın aküyü değiştirdikten sonra, ikinci aküyü yaptığım kamplarda kullanmak için boşa çıkardım. bu arada aracın elektrik aksamıyla ilgili bilgi edinmek için volt ve ampermetre aldım. kargodalar bugün yarin elimde olurlar. karavancıların bu işlere daha yatkın...
  12. barışözgür

2017 Yılbaşını Kampta Geçiren Yokmu

konu zaten belli biz eşimle muhtemel özdere taraflarında olucaz ... buralardan kimse yokmu ..?

13. barışözgür

Motokaravan Içinde Atv Taşımak

herkese merhaba öncelikle moto karavan sahibi olmayı çok istiyorum ama bunun için doğru zamanı bekliyorum diyelim . bu arada sizlerden beklediğim fikirler olacak şu an off road aracı ve araç üstü çadır ile kamp yapmaktayım.ama karar kıldığım karavan .... doğa ile içiçe olmaktan ayrı bir...
  14. barışözgür

120x 30x 40 Cm Araç Arkası Dolap

herkese merhaba suzuki vitara için kendim yapmış olduğum araç arkası dolap, proje değişikliği nedeniyle satılıktır.. satılmazsada sağlık olsun deyip kullanıma devam edilir:) dolabın yapım aşaması araç arkası dolap fiyat olarak 300 tl düşünmekteyim tabi b,de olursa kargo problemi var...
  15. barışözgür

Araç Arkası Dolap Için Ruhsata Işletme ..?

herkese merhabalar .. çeki demiri işli olan aracımda kamplarda kullanmak üzere kendi yaptığım dolabım mevcut. isterseniz linki Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi) aynı zamanda yine kendi yaptığım yedek benzin deposu araç arkasında linki Yedek Benzin Bidonu Için Taşıma Aparatı Yapımı...

16. barışözgür

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

herkese merhaba daha önceden araç arkasında römork dışında bişeyler (Kİ amaç motor taşımaktı) taşıyabilmek için çeki demirine bağlanabilecek vidayla sabitlenip çıkarabilieceğim bir demir yaptırmıştım bu konudada göstermiştim yedek benzin taşıma aparatı geçenlerde kampa gidince ıvır...
  17. barışözgür

Neden Kimse Bu Mevsimde Kamp Yapmıyor :)

ya ben forumu kullanmayı beceremedim yada farkettiğim üzere artık kamp etkinlikleri olmuyor.. ege bölgesinde kış kampı etkinliği bilen duyan varmı yoksa burdan bir başlangıç yapalımmı..?
  18. barışözgür

Yedek Benzin Bidonu Için Taşıma Aparatı Yapımı

herkese merhaba şu anki aracımı alır almaz ilk aldığım aksesuar olan benzin bidonunu neyapacağımı bitürlü bulamadım. hazırda olan çok fazla seçenek yoktu. olanda çok pahallıydı. ozaman ne yapcaz kendimiz yapıcaz... bizim işyerinin orda hurdalık var gittim oraya ne yapabilirim derken...

19. barışözgür

91 Vitara Hikayesi ; Revizyon Değişiklikler Ve Yapılacaklar

herkese merhaba sıfır almış olduğum nissan juke aracımı satarak , gerektiğinde dağ bayır gerektiğinde dünya veya avrupa turu yapabilmek adına off road araçlara merak sardım. ilk aklımdaki LR defender idi. fakat sonradan piyasadaki saçma sapan rakamlar , vergi ve yakıtı, ayrıca klimalı olmayışı...
  20. barışözgür

30 9.5 /r15 Kumho Roadventure M/t Satılık Veya Takaslı

herkese merhaba başlıkta yer alan hiç eskimemiş kırçılları üzerinde lastiklerimi aynı temizlikte ve ebatlarda a/t lastiklerle takaslıyabilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR