Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

97 Expedition Günlüğü

Daha önce "96 Grand Cherokee Günlüğü" başlığı altında aracım ile olan maceralarımı paylaşıyordum.Her ne kadar Jeep kadar kullanıcısı olmasa da,Expedition ile ilgili başımdan geçen ve belki bir gün birilerinin işine yarayabilecek ufak bilgileri de buradan paylaşmak istedim. Aracım...

2. VolkanGurcan

Diy Direksiyon Pompa Revizyonu

Elimdeki direksiyon pompasını sırf meraktan parçaladım ve revizyonunu yaptım.Tüm o ringler,rulman,keçe ve basıncı sağlayan paller değişti.En zor kısmı temizlik aşamasıydı.Katran gibi kir birikmiş üzerinde.
  3. VolkanGurcan

Zj Ve Xj Konulu Youtube Kanalları

Araçlarıyla kendileri ilgilenenler için takip ettiğim kanalları bir araya toplamak istedim.Gerekli alet edevat olduktan sonra aslında çok ta zor olmayan işler için sanayide kötü işçiliğe boşuna para ödemeyin. Admiral Off-Road BARRICADE GARAGE BleepinJeep NickInTimeFilms OutJeeping Project...

4. VolkanGurcan

Grand Cherokee Zj Arka Silecek Motoru Tamiri

Silecekler ikiye ayrılır.Çalışan silecekler ve çalışmayan silecekler.Benimki de bir süredir taraf değiştirip çalışmayı bırakıp yan gelip yatmaya başlamıştı.Bir kaç kere söküp taktım,bağlantılarını kontrol ettim sonuç sıfır oldu hep.Jeepforum da dolaşırken bununla ilgili ayrıntılı bir konuya denk...
  5. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Öncelikle herkese merhaba.Haziran 2017 den beri 96 5.2 ZJ Grand Cherokee sahibiyim.Arazi araçlarına merakım daha önce pek yoktu,hot hatchlerle daha fazla ilgiliydim.Ne oldu bilmiyorum birden Range Rover Classicler gözüme çok hoş gelmeye başladı.Fiyatlarıda çok avantajlıydı.Birkaç araç görüp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri