Arama sonuçlarınız

1. kumita45

Uçak + Kiralık Araç Ile Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris, Köln (haziran 2019)

Herkese merhabalar; 2019 haziran ayında 8 gece 9 gün süren, iki aile, dört yetişkin, iki çocuk ile gerçekleştirdiğimiz seyahatimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. 2019 Maceramız Uçak+kiralık Araç Ile Köln, Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris Yukarıda vermiş olduğum linkte seyahate çıkmadan...

2. kumita45

2019 Maceramız Uçak+kiralık Araç Ile Köln, Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris

Herkese merhabalar, 2016 yılında yaptığım arabalı Balkan turu sonrasında her sene kendimi yeni bir maceranın içinde buluyorum, yada kendimi o maceranın içerisine çekmek için elimden geleni yapıyorum, şimdilik imkanımız olduğu sürece dünyayı dolaşmak, her defasında farklı yerlere gitmek, farklı...
  3. kumita45

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Herkese merhabalar, sizlerle daha önce kendi aracımız ile ailece yaptığımız Balkan ve İtalya seyahatlerini paylaşmıştım ve aynı zamanda şimdi paylaşmak istediğim orta Avrupa seyahatinin de hazırlık aşamasını gezi planlarımız bölümünde bulabilirsiniz. Linklerini paylaşıyorum. Mayis 2018...

4. kumita45

Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

Herkese merhabalar yine bir gezi hazırlık safhası yani bir gezinin en zevkli safhası ile sizlerin tavsiyelerini almaya ve yapmayı planladığımız gezinin tüm safhalarını amatörce sizlerle paylaşmaya geldim; daha önceki gezilerimden biraz tecrübeliyim ama her yeni gezi öncesi mutlaka daha önce...
  5. kumita45

Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

Herkese merhabalar geçen sene 18 Mayıs 29 Mayıs tarihleri arasında yani 11 gece 12 gün süren Balkan turumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum; Rotamız; Her şey sadece bir hafta sonu Selanik'teki Atatürk'ün evi müzesini gezip görüp geri dönmek fikri ile başladı. Sonrasında bir arkadaşımızın ailesi...

6. kumita45

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Herkese merhabalar nisan ayı sonu Mayıs ayının ilk iki haftası İki araba, iki aile, iki küçük çocuk ile 9 Avrupa ülkesini kapsayan yaklaşık olarak 6 bin kilometreye dayanan Avrupa turumuza çıkmak için hazırlık aşamasındayız. Geçen sene mayıs sonu haziran başı yine aynı şartlarda balkan turu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri