Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2021 yılından aklımda kalan önemli olaylar , ya sizin ?
Ülkemizde günlerce süren orman yangınları , seller ve toprak kayması sebebiyle can kayıpları yaşanması.
Döviz kurlarında garip hareketler.
Enlasyonun tırmanışa geçmesi.
TL nin yüksek oranda değer kaybı.
Yeni faizsiz faiz sistemi.
Eski yılbaşı gecelerinin klasiği , herkesin bir umut ile bütçesine göre aldığı ve yeni yıl gecesi çekilişine kadar hepimize tatlı hayaller kurduran Milli Piyango biletini , hâla alan varmı ?
Son yıllardaki şaibeli çekilişleri ve ardından lpgci kuruluşa geçip garip çekilişlerden sonra hâla...
Ülkemizde sayılı kalan doğal güzelliklerinden Salda gölü Toki marifetiyle Korona günleri fırsat bulunupkatledilmeye başladı Oradan çalınan kumlar acaba kimin yazlığına götürülüyor ?
Ben böyle zihniyetin içine tüküreyim...
Türkiye-İran sınırında meydana gelen depremlerde Van'ın Başkale ilçesinde bulunan köylerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizinle Van
“Olanın olmayana, bilenin bilmeyene borcu var bu dünyada." sözü ile aklımızda yer eden Toprak Dedemiz Tema Vakfı kurucusu Sayın Hayrettin Karaca yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz, toprağın, ağacın, doğanın güzelliklerini anlatmak için gayret etti. Allah’tan rahmet diliyorum. Sevenlerine...
Dünyamızda iyi ve kötü arasında yüzyıllardır süren savaş sonunda iyiler ile birlikte ve hep beraber olmak dileğimle ,
Yeni yılın , ülkemize ve dünyaya barış ve huzur mutluluk getirmesini dilerim.
Selamlar Saygılar...
89 yıl önce bu gün Menemen de , Cumhuriyet uğruna, bağımsızlığımız için , yobazlar tarafından vahşice şehit edilen Devrim şehitlerimiz Mustafa Fehmi KUBİLAY’ ı, Bekçi Hasan’ı ve Bekçi Şevki’yi , saygı ile anıyoruz.
Ruhları Şad Olsun.
Selam forumdaşlar ,
Yaklaşık son 3-4 aydır 2. el araç piyasası sizlerinde bildiği gibi saçma sapan bir yükselişe geçti , ben aracımı sanırım 8. ayda sattım işlerimin yoğunluğu sebebi ile ekim de alırım diye düşündüm , sağlık sebeplerinden dolayı araç alma işi kasım ayına kaldı , kafamda bir...
Forumdaşlar selam ,
Ege kıyılarındaki tatil yoğunluğundan biraz kaçabilmek için bugün Seferihisar , Menderes , Limontepe arasında kalan Efemçukuru bölgesinde solo doğa gezisi ile keyifli anlar yaşadım , üzüm bağları ile ünlü bu bölge sakinliği ve doğanın muhteşem görselleri ile huzur...
Ege 4x4 Offroad cuları olarak , 19 Mayıs Atatürk ü anma , Gençlik ve Spor bayramınızı kutlarız , selamlar saygılar...
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
email adresinizin güvenliği açısından , aşağıdaki linki okumanızı ve diğer linkten kontrol etmenizi öneririm , selamlar.
Tarihin En Büyük Veri İfşası
https://haveibeenpwned.com/
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Egzoz emisyon ölçümünün yapılmamış olması eskiden ağır kusur olarak sayılıyorken, yeni dönemde 'hafif' kusur olarak sayılacak. Bilgiler linkte ;
'Egzoz Emisyon Ölçümü Olmaması' Artık Ağır Kusur Değil
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi