Arama sonuçlarınız

1. tahalotr

Sakarya'da Kamp Alanı Öneri

Merhabalar Sakarya ve çevresinde arkadaşlar ile yaylalarda kamp yapmayı düşünüyoruz, rakım yüksek olmasında sıkıntı yok ama yolu asfalt olan yada iyi olan bir yayla var ise öneriye açığız. Şimdiden teşekkür ederiz.

2. tahalotr

Yds Bot Seçimi

Merhabalar, ben yds den kış kampları için kendime bot almayı düşünüyorum, öncelikle outdoor kısmında kendime uygun birşey bulamadım ve de askeri ürünler tarafına baktığım zaman bir kaç model gözüme ilişti. Eğer daha önce kullanmış olan var ise tavsiye ve önerilerinize açığım,şimdiden teşekkür...
  3. tahalotr

Solar Powerbank

Merhabalar, ben kamplarda kullanacağım Solar powerbank arıyorum. Önerebilceğinizi 10.000 mah üzeri solar power banklar var mıdır?

4. tahalotr

Çadır Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum, Yardım Eder Misiniz?

Merhaba herkese, öncelikle iyi günler. Ben kamp yapmak gibi düşüncem var daha öncede bu konuda deneyimim olmuştu ama topluluk halinde yapıldığı için kendi çadırımı alma konusunda pek fırsatım olmadı. Almak istediğim çadır var ama alacağım çadır beni kışın karda da yazın sıcağında da götürmesi...
  5. tahalotr

Pahalı Sırt Çantaları Sorunu

Merhaba kolay gelsin. Ben bir çok sırt çantası araştırıyordum ve çoğunu pahalı olduğunu gördüm. Diğer onca ekipmana rağmen daha pahalı bir fiyat listesine sahip olduğunu gördüm. Önerebileceğiniz sırt çantası markaları veya alışveriş siteleri var mı? Bir de arkadaşım bana sirkecide çarşının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri