Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
13.nisan.2017 tarihinde yazdığım yukarıdaki yazıdan devam ederek yaptığımız geziden notlar, resimler, konaklanan yerler ve bir takım bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacağız.
Son hazırlıklar tamam....
.... Hareket tarihi belirlendi 18.Nisan.2017 Dönüş tarihi 13.Temmuz.2017
.... Yeşil kart...
Merhaba Karavancı dostlar,
2017 Mayıs ayında başlayıp Ağustos ortasında bitirmeyi planladığımız gezi rotasını kaba taslak aşağıdaki gibi oluşturduk.
Daha önce gezdiğim Sofya ve Belgrad da 1 er gece konakladıktan sonra Zagrepte 4 gün ve Slovenyada 4 gün geçirip İtalyaya geçmeyi planladık...
Merhaba dostlar,
2016 yılında Karavan ile yurtdışında planladığımız gezileri kızımın düğünü nedeniyle yapamadık. Bir taraftan 2017 yılı için Karavanımızla gezi planlamaları yaparken sıkılmaya başladığımızı, Eşimle birlikte kış dönemini nasıl geçiririz arayışı içerisinde iken karavan ile...
27 ağustosta başlayıp 7 ekimde yurda giriş yaptığımız turumuz bitti. Gezi güzergahımız aşağıdaki gibi gerçekleşti.
Geziye ait günlük notları derleyip resimlerle birlikte birkaç gün içerisinde paylaşımlara başlayacağım.
Resmin üzerine tıklayarak tamamını görebilirsiniz...
26 Ağustos 2015'de yola çıkmayı planladığımız balkanlar turunda aşağıdaki rotayı izleme niyetindeyiz.
Kapıkule sınır kapısından çıkış yaparak sırasıyla BURHANİYE-KAPIKULE- SOFYA -...
Merhabalar,
Eşimle kabaca aşağıdaki harita üzerinde yaptığımız gezi güzergahını detaylandırmaya çalışıyoruz. Bölgelerde gezilecek, görülecek ve konaklanacak yerler hakkında bilgisi olanların yardımlarını talep ediyoruz.
Sizlerden gelecek yorumlara göre araya ilaveler veya süre uzatımları yapmak...
Abant ile ilgili aşağıdaki tanıtım rehberine rastladım. Karavan güzergahına eklemem gereken bir bölge..
http://www.seyirrehberi.com/tatil-yerleri.aspx?tatil-yeri=abant&sayfa=gezilecekyerler
Gezi planları yaparken araştırmada yapmaktayım. Rastladığım gezi rehberlerini sizlerle paylaşmak istiyorum..
İznik ile ilgili hazırlanmış pdf formatında 42 sayfalık rehber aşağıdaki linktedir, umarım işe yarar.
https://docs.google.com/file/d/0Bw12oJNWHzeJYmxfM0EzeW1GRjg/edit
Merhaba,
Yeni yaptırmakta olduğum karavanın son rutuşları yapılıyor. Ve Eşimle birlikte ilk gezi planını aşağıda verdiğim linkteki güzergahta 20 gün planlıyoruz. Gezgin arkadaşlardan katılan olurmu bilmem ama yorumlarınızı bekliyorum...
Merhaba karavanci dostlar, bugun karavan icin aracimi satin aldim ve istedigim ozellikte yapilmasi icin tercihimi DOLPHIN karavandan yana kullandim.
Aracim 2010 model 147 bin km'de fiat ducato.
Arac alimi icin benimle galeri galeri dolasan ve arac testine yardinci olan SUAT beye cok cok...
Merhaba arkadaşlar,
Fiyat ve içerik olarak beklentilerimi karşılayan bir karavan buldum. Satıcı arkadaşla her konuda telefonda anlaştık sayılır.
Tek sorun var mobilyalar MDF'den yapılmış.
Tecrübeli karavancılardan yardım bekliyorum, bana yaratacağı sıkıntılar neler olabilir?
Saygılarımla
Merhaba Arkadaşlar,
önümüzdeki hafta almayı düşündüğüm 15 m3 psa araç için aşağıdaki cizimi yaptım biraz amatörce
konu hakkında düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Ön koltukları değiştirilmeden.. uygulanabilir mi? En büyük tereddüdüm masa nasıl olabilir ...
Avrupada araçların Euro-5 motor kullamaları konusunda bilgisi olan varmıdır.
2009 sonrası araçlar Euro-5 motorlu üretilmek zorunda, şayet 2008 model karavan ile Avrupada gezmemize engel var mı?