Arama sonuçlarınız

1. ermus35

Mercedes Sprinter Minübüsten 4+1 Karavana Dönüşüm Hikayesi.

Herkese merhaba, daha önce yaptığım karavanı satmak zorunda kalmıştım, karavansız yapamayacağımızı anlayınca bütcemize ve ihtiyacımıza göre bir araç arayışı sonunda 14+1 koltuklu sprinter 313 CDI aracımızı aldık. Daha önce yaptığım gibi 4+1 koltuklu ruhsat alabilmek adına minibüs aldım. Arka...

2. ermus35

4+1 Ruhsatlı İveco Daily Motokaravanım Satılık.

Herkese iyi günler. Müstakil bir ev yaptırmaya başladım ve bitirebilmek için motokaravanımızı satmak zorundayım. Motokaravan tamamen kendi el emeğim. forumda üretim süreciyle ilgili konu bulunmaktadır. konu linki...
  3. ermus35

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Tüm karavan severlere iyi akşamlar. Kendi yapmış olduğum çekme karavanım çocukların büyümesiyle birlikte küçük gelmeye başlamıştı. Biz de onu satıp motokaravana geçiş yapalım istedik. Bu amaçla 2005 model 350000 km de daily 20+1 koltuklu bir otobüs aldık. Bu aracı almamızdaki sebepler; -arkadan...

4. ermus35

Küçük Çekme Karavanımız Satılık.

Kendi yaptığım karavanımız satılıktır. Küçük aile karavanı Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 623391167 Yapım ile ilgili konumun linki: https://www.gezenbilir.com/konu/kendim-yapiyorum-kucuk-aile-karavanim.115454/ Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ermus35

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

herkese iyi günler. değişik(aşağıda link verdim) bir kaç konuda 3 kişiden fazla aileler için motokaravan sahibi olmanın yollarını aradık fakat her ne kadar yönetmelikler vs. bunun olabileceğini söylese de bize yol gösterecek canlı bir şahit gerekiyor. herkesin bilgisi duydukları veya...

6. ermus35

İzmir Gümüldür Tabiat Parkı

Herkese iyi tatiller. 24 haziran günü seçim için oyumuzu kullandıktan sonra birkaç günlüğüne denize gitmeye karar verdik. Gümüldür Tabiat parkına karar verip gittik. Girişte 22 TL araç için para ödedik. Karavanla kamp için günlük 40 TL ödedik. (Ek bilgi: Gitmeden önce hipocampi da aramıştım...

7. ermus35

Bergama Kozak Yaylasi- Çınarlı Mesire Alanı

İzmir kamp karavan derneğinin 23 Nisan haftasında duzenlemis olduğu etkinliğe katılmak isteyip gidememiştir. Bu hafta sonu cumartesi sabah gidip 1 gece kalıp pazar akşamı döndük. Hava çok güzeldi. Alan da çok güzeldi. Gece hava biraz soğuktu. Gece kalan sadece biz vardık. 30 TL girişte verdik...
  8. ermus35

Karavan Dışına Görsel Giydirme Hakkında Yardım!

iyi günler. çekme karavanımın dışına görsel olarak bir şeyler yapmak istiyorum. kamp, karavan ve doğa hayatına uygun bir şeyler arıyorum. fakat internetten çok da verimli bir şeyler bulamadım. nerelere bakmam gerekir, veya bir program vasıtasıyla falan mı yapılır? yardımcı olabilecek var mı...
  9. ermus35

Çekme Karavanla Rize Yaylalar Turu.

Iyi aksamlar herkese. İki yil önce çamlıhemşin ayder tarafina çıkma fırsatı bulmuştuk fakat diğer taraftan zilkaleye kadar gidip sis nedeniyle geri kalan yaylaları gezememiştik. Bu sene yarim kalan yaylalari gezmek istiyoruz. Aklımdaki soru şu; Aracım 5m ve cekme karavan 3.75m toplam 8.75m...

10. ermus35

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Herkese iyi akşamlar. Bu forumu fark edip takip ettiğim günlerden beri hep hayalimde olan karavanı bir iki yıldır yapmayı planlayıp sonunda başlayabildim. iki yıldır yazları çadırda kalarak bazı yerleri gezme imkanımız oldu fakat bir 5 yaş diğeri 4 aylık olan ikinci çocukla birlikte çadırda...

11. ermus35

2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım.

herkese iyi günler. bu yaz eşim ve 3 yaşındaki oğlumla, yaklaşık 20 günlük karadeniz yayla turu yapmayı düşünüyorum. kendi aracımla gezeceğim(4*2 çiftkabin, kapalı kasa) çadırda kalmayı düşünüyorum. sizlerden almam gereken malzemeler hakkında yardım istiyorum. 1-gece sıcaklığı ve yağmur dikkate...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri