Arama sonuçlarınız

1. B

94 Model Cherokee Xj Için 98 Model Aw-4 Otomatik Şanzıman Uyumu Hakkında Yardım.

Merhaba. 1994 Model Cherokee XJ aracım için 98 Model AW-4 otomatik şanzıman buldum. Şanzıman sıfır. Hiç kullanılmamış. Remanufacture bir şanzıman olmadığına eminiz. Yaptığım ufak araştırmalara göre, 98 model AW-4 şanzımanlardaki "Input Speed Sensor", "Output speed sensor" ve "Neutral safety...

2. B

94 Model Cherokee Xj Için 98 Model Aw-4 Otomatik Şanzıman Uyumu Hakkında Yardım.

Merhaba. 1994 Model Cherokee XJ aracım için 98 Model AW-4 otomatik şanzıman buldum. Şanzıman sıfır. Hiç kullanılmamış. Remanufacture bir şanzıman olmadığına eminiz. Yaptığım ufak araştırmalara göre, 98 model AW-4 şanzımanlardaki "Input Speed Sensor", "Output speed sensor" ve "Neutral safety...
  3. B

5 - 6 - 8 Silindirli Araçlar İçin Zavoli Lg Kiti ( Çıkma )

94 Model Jeep Cheroke'den sökülmüştür. Kesinlikle arızası, çalışmayan parçası yoktur. Sistem İçeriği 1 - Sıralı sistem LPG Beyni 2 - Sıralı Sİstem LPG regülatörü 3 - Map Sensörü 4 - 6 adet Zavoli sıralı...

4. B

Jeep Cherokee Xj Heavy Duty Jant 5 Adet Orijinal (oem)

1994 Model Jeep Cherokee XJ aracımın 5 adet orijinal 15" Heavy Duty jantları satılıktır. Jantlar çok temiz, yeni boyanmış, çiziksiz ve darbesizdir. Fiyat 125 TL/ adet. İsteyene whatsapp ya da mail yoluyla fotoğraf gönderebilirim. İletişim için 0 533 381 55 17 no'lu telefondan arayabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri