Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

Açık Kasa Kamyonete Çekme Karavan Montajı

Bir çekme karavan ve açık kasa kamyonet satınalıp çekme karavanı kamyonete montajını yapsam prosedür nedir ? Tıpkı alkovan karavanda ki gibi prosedürler mi var? Yoksa çok daha basit prosedürleri mi var ?

2. uysalburak

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Daha önce transit in iç ölçülerini rica etmiştim cevap alamadım buna cevap alırım inşallah. En 1.78m imiş. Ford transit motocamperınızın iç dizaynını nasıl yaptınız ? Ford kalitesinden dayanıklılığından vazgeçmek istemiyorum. Ama fordun eni dar 1.78. Dolayısıyla yatağı enine koyma şansım Yok...
  3. uysalburak

Ford Transit Iç Ölçüsü

Merhaba. 2013 model 350ed uzun şaft transit panelvanı motocamper yapan var mı? 15metreküp olan modelin iç ölçüsünü öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. uysalburak

L200 intense difflock lu full yapılı

2011 model 4x4 Otomatik İntense Makyajlı kasa OFFROAD İlan No: 205085623 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2011-model-4x4-otomatik-intense-makyajli-kasa-offroad-205085623/detay Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. uysalburak

L200 intense full yapılı

2011 model 4x4 Otomatik İntense Makyajlı kasa OFFROAD İlan No: 205085623 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2011-model-4x4-otomatik-intense-makyajli-kasa-offroad-205085623/detay Sent from my iPhone using Tapatalk

6. uysalburak

L200versiyonları

Merhaba. L200 e bu ara iyice kafayı taktım. Birkaç gündür bütün bu konuda yazılanları okuyorum. Temsa o kadar farklı araç getirmiş ki ne satıcılar ne servistekiler bu konuya sizler kadar vakıfdeğil anladığım kadarıyla... Öncelikle gördüğüm kadarıyla bu aracın 3 versiyonu mevcut: instyle intense...

7. uysalburak

25 hp evinrude motor + 4,85 fiber tekne + römork liman kayıtlıdır

Merhaba. Kuzenimin üzerine kayıtlı olan 25hp evinrude motorlu 4,85 çiftkat fiberli özel yapım tekne bütün bakımları yapılmış halde satılıktır. Tekne istanbul da depomda durmaktadır. Ayrıntılar ilanda yazılıdır...
  8. uysalburak

Bahçeşehir

Pazar günü çakma bahçeşehir offroad gurubu olarak ilk gezi denememizi her zaman takıldığımız ilçemiz sınırlarında bulunan Sazlıbosna Baraj gölü etrafında gerçekleştirdik. Bu bir denemeydi. Önce kendimizi denedik; sonra araçlarımızın kaabileyetini ve eksiklerini tesbit ettik. 3 araç çıktık...
  9. uysalburak

Kamyonetlerde Tüv Muaynesi

Baya eski konulara kadar baktım ama muayne hakkında konu bulamadım. Varsa da özür dilerim en azından konuyu canlandırmış olurum. 4x4 L200 yada benzeri araç aldığımızda muaynesi her sene yenileniyor diye biliyorum. Peki bu aracı hususi kullanırsak ve noter satışında da hususi dersek ruhsata da...

10. uysalburak

Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar ebay sitesinde 5 TL den başlayan fiyatlarla birazcık elbecerisiyle simide zarar vermeden uygulayabileceğiniz pek çok ürün bulunmakta. Döşemecilere hatırısayılır uçuk rakamlar vermeye değer mi? Buyrun size bir örnek...

11. uysalburak

Yeniden Yolaçık

Arkadaşlar merhaba. Eminim çoğunuz benim gibi " yolaçık " programının her bölümünü birçok kez izlemişsinizidir. Bildiğiniz gibi uzun zamandır bizlere offroad u sevdiren ve öğreten bu program TRT Belgesel kanalında hep eski bölümleriyle ekrana gelmekte. Yeni bölümleri yayınlanmamakta. TV...
  12. uysalburak

İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz

Hafta sonu Riva da offroad trial yarışları varmış. Eşimi oğlumu alıp gideyim dedim. Orada da oturmak için her zaman gerekecek " yönetmen koltuğu " da denilen Kamp koltuğu alayım dedim. Türkiye'nin ticaret merkezlerinden biri olan İstoç a gittim; kamp koltuğu almak için. Fiyatlar 45 TL den...

13. uysalburak

Foruma Virüs Mü Girdi?

Foruma virüs mü girdi? Sanırım sürekli reklam için ayarlanmış bir bot dilini anlamadığımız yazılar yazıyor. İP ban atılsa kurtulamazmıyız bu bottan ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri