Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Maltepe Karavan Park 54 Tl Olmuş

bugün gördüm , maltepe etkinkinlik alanı orhangazi ispark otopark girişine karavan tam gün 54 TL yazılı tabela koymuşlar , girdim ve gişedeki görevliye "ben karavan bölümüne girmeyeceğim normal otopark bölümüne park edeceğim " dedim , el cavap bu etkinlik alanının neresine park edersen et 15...

2. suleymancirit

Abant 2020 Karavan Konaklama

Abant gölü tabiat parkında , motokaravan ve çekme karavanların göl etrafındaki "yollar ve otoparklar" da duraksama ve gece konaklama yapmalarını Bolu Valiliği yasaklamış , ordaki görevliler uyarıyor ve durdurmuyorlar , biraz yukarda karavan ve kamp alanına gitmeniz için uyarıyorlar , gitmemekte...
  3. suleymancirit

3 Sistem Satılık Buzdolabı

Solar sisteme geçiş yaptığımdan 3 sistem 220v 12v LPG buzdolabı satılıktır , 3 ay kullanılmış , sıfır gibidir . 1100 TL pazarlıksız , dolap istanbul ümraniye dedir

4. suleymancirit

Doğa Ve Milli Parklar 65 Yaş Üstü Ücretsiz

https://www.aydinhedef.com.tr/yaslilara-ve-cocuklara-ucretsiz-13315h.htm
  5. suleymancirit

Karavan Için Pilli Lpg Gaz Dedektörü

Motokaravan için PİLLİ LPG GAZ DEDEKTÖRÜ aradım bulamadım . 220 volt ile çalışan çok var . İnternette veya İstanbul da satış yapan yer bilen varmıdır .

6. suleymancirit

Seyyar Ocak Patlamış

Seyyar ocak patlamış

7. suleymancirit

Riva Ile Sahilköy (şile) Arası Yol Durumu

Bunu en iyi OFFROAD çular bilir dedim . Riva dan yola çıktım , Sahilköy(Şile) tarafına , Riva sahilini takib ederek devam ettim , bir müddet 7-8 km gittikten sonra yol oldu offroad yolu , araç fiat ducato karavan , navigasyon 9 km kaldı diyor ama baktım araç zarar görecek , mecburen Riva...
  8. suleymancirit

Yerli Webasto Taktırma

Fiat Ducato 2008 11 M3 yeni kasa karavanıma yerli webasto " Dai Shava DH 2500 modeli " yeterli olur dediler , bu modeli karavanında kullanan varmıdır , 11 M3 için ısıtması yeterli olurmu ? Taktırmadan önce yorumlarınızı almak istedim .
  9. suleymancirit

Fiat Ducato Eksoz Toplu Duman Atma

Arkadaşlar Fiat Ducato 11.5 M3 2008 yeni kasa karavanımda ; 3-5 kilometre aralıklarda eksozdan toplu olarak duman atması oluyor . Aracımda ; 1 gaz kelebeği yeni değişti 2 EGR valfi yeni değişti 3 enjeksiyon bakımları yeni yapıldı Aracımda yağ eksilmesi yok , yakıt sarfiyatı normal (şehir...

10. suleymancirit

Piknik Tüp Için Katlanır Teneke Rüzgarlık

Bu yaz Uzungölde , piknik tüp için , katlanır teneke rüzgarlık gördüm . Satın alnak için , internette aradım bulamadım . Sadece resimde görülen , NURGAZ üretimi küçük boy ocaklar için üretilmiş olanından buldum. Resimdeki tüp rüzgarlığının 2 kg lık piknik tüpleri için üretilmiş olanlarından...

11. suleymancirit

12 V Çakmaklıkla Çalışan 200 W Oto Isıtıcı

Oto Araç İçi Isıtıcı Fanlı 200w - n11.com 12 volt 200 watt tüketim yapan , bu oto ısıtıcısı hakkında bilgi sahibi olan kullanan var mı ? Tam full dolu 110 ah lık bir akü ile , kaç saat çalışır . Camper karavanlarda , yaşam aküsü ile , ne kadar verimli kullanılabilir ?
  12. suleymancirit

1500 Tl Elektrikli Bisiklet

Karavancıların işine yarar mı bilmem. Bim de 29 haziranda , yorumlarınızı merak ediyorum .

13. suleymancirit

Karavan Filmi 29 Haziran Da Sinemalarda

Video: https://m.youtube.com/watch?v=Bgb_h_mHGWQ
  14. suleymancirit

Berlin Karavan Kaleleri

Berlin'in karavan kaleleri tehdit altında - Melishan Devrim Buralar karavan kampı değil , ancak buralarda karavanı ile kalanlar , wc duş su elektrik imkanlarını nasıl karşılıyorlar .
  15. suleymancirit

Motokaravan Ve Çekme Karavan Için Çekyat Örneği Olabilir

Hasan Usta'dan sosyal medyayı sallayan çekyat icadı Hasan Usta'dan sosyal medyayı sallayan çekyat icadı SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. suleymancirit

No Co Genius Sarj Cihazı Ile Solar Akü Şarjı

@fsirin @EvliyaCelebi2 @ince999 Resimdeki şarj cihazı , motorsiklet atv aküleri olan 30 ah akülerin şarjı için üretilmiş , ancak ben bu cihazı 110 ah Gel aküde kullandım . Aküm şarj öncesi 11.7 V iken 4 gün (90 saat gibi ) gibi bir sürede şarj etti ve görüldüğü gibi 13.4 V ile şarjı tamamladı...
  17. suleymancirit

Genç Ve Emekli Iken Gezebilmek

Genç iken gezmek , daha mı kolay olur SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. suleymancirit

Moto Karavan Kış Lastiği

Kış lastiği takma , yük ve yolcu taşıyan ticari araçlara , 1 Aralıktan itibaren zorunlu , ancak moto karavanlara ve kamper karavanlara da takmak zorunlumu , bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi ?

19. suleymancirit

Sulu Tip Kompresörsüz Soğutucu

Bugün Metro markette gördüm 600 TL 6 taksit . Sulu soğutucu 130 wath 16 litre su haznesi var , motokaravan veya kamper de , hareket halinde , çakmakla çalışan inverter ile bile saatlerce kullanılır . Ancak soğutma verimliliği nedir , vantilatör den az fazlasını veriyorsa alınmaz . Velhasıl...
  20. suleymancirit

Tgrt Haber-kamperden Alınan Ötv Kalksın

Bugün 24 Nisan 2017 TGRT HABER de , saat 11.52 de canlı yayındaki yorumunda Yazar Fuat Uğur , kamper yapımından alınan ÖTV yi eleştirdi . Karavancığın önünü tıkayan , bu gibi olumsuz kanun ve yönetmeliklerin , biran önce kaldırılması ve değiştirilmesi gerekir dedi . Teşekkürler Yazar Sn. Fuat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR