Arama sonuçlarınız

1. umut067

Umut 's Range - P38 - Offroad 3. Video

Range Rover P38 & Suzuki Grand Vitara engel testimiz..

2. umut067

Umut 's Range - P38 - Offroad 2. Video

Dağlık alan, dik yokuş iniş videosu. İyi seyirler..
  3. umut067

Umut's Range - P38 - Offroad 1

Kim demiş P38 'ler sıkıntı diye :smiley: Aslan parçası.. Video-1

4. umut067

Range Rover P38 'imin Kar Performansı ;)

Yokuşlar ciddi diktir, belki kamera çekiminden belli olmayabilir.. Dğer performanslarını takip etmek için iNSTEGRAM: umut.karaustaoglu
  5. umut067

Satılık Land Rover 18'' Jant Ve Lastik Takımı-16'' Ile Takas Olur.

Orjinal kendi aracıma ait ferrari model nadir bulunan land rover jantlar 18'' 5x120 bijon aralığı. Lastikler Pirelli. Off road için 16'' jant alacağım o nedenle satıyorum. Yine Land Rover 16'' jantı olan arkadaşlarla takas yapabilirim. İrtibat: 0533 697 34 56 İrtibat: 0533 697 34 56

6. umut067

Satılık Orjinal Lr 18'' Jant Ve Lastik Takımı-16'' Ile Takas Olur.

Orjinal kendi aracıma ait ferrari model nadir bulunan land rover jantlar 18'' 5x120 bijon aralığı. Lastikler Pirelli. Off road için 16'' jant alacağım o nedenle satıyorum. Yine Land Rover 16'' jantı olan arkadaşlarla takas yapabilirim.

7. umut067

Yardim: Lpg Regülatörü/beyni Değiştikten Sonra !!

Merhaba Arkadaşlar, Önemli bir problem ile karşılaştım, araştırdım ancak benzer bir durum yaşayan bulamadım. O nedenle tecrübeli abilerimize bir sorayım dedim. Araç 5.2 ZJ, LPG'li. Olay başıma gelmeden önceki yakıt tüketimim araç bilgisayarına göre 16-17lt civarlarındaydı. 42litrelik gaz ile...
  8. umut067

Alinik / Zj Lastik Öneri

AT lastik bakıyorum, satmayı düşünen varsa jant lastik takım olarak da değerlendirebilirim. Mevcut jantlarım 16'', yükseltme yok. Lastik: 245/70/16 bakıyorum. Jant-Lastik: 30/9,5/15 bakıyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. umut067

Çok Acil Alinik Jeep Zj 5.2 V8

Konu günceldir ve acil [emoji5] Acil zj bakıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Malum satış sitesindeki ilanları da inceledim önerilerinizi beklerim. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. umut067

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Merhaba sevgili arkadaşlar, Cherokee zj yi sattım. Aşağıda ilan numaralarını verdiğin P38 ler hakkında bilgisi olan veya tanıyan var mı? Almak üzereyim değerli tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı beklerim... Malum sitedeki ilan numaraları; 163210925 260277030 270152507 (EAS iptal, motor yapili...

11. umut067

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Sevgili Arkadaşlar, Bazılarınız bilir geçtiğimiz yıl sahip olduğum 96 model G. Cherokee ZJ aracımı satmıştım. Bu aracı almadan önce çok araştırıp aldım ancak gönlümde RR P38 vardı, sonra nasıl olduysa ZJ aldım. Şirket açtığım için sattım, aradan 1 yıl geçti işler yoluna girince yeniden V8...
  12. umut067

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Sevgili Arkadaşlar, Bazılarınız bilir geçtiğimiz yıl sahip olduğum 96 model G. Cherokee ZJ aracımı satmıştım. Bu aracı almadan önce çok araştırıp aldım ancak gönlümde RR P38 vardı, sonra nasıl olduysa ZJ aldım. Şirket açtığım için sattım, aradan 1 yıl geçti işler yoluna girince yeniden V8...

13. umut067

Bu nasıl bir Discovery :) ?

6 tekerlekli disco, gerçek mi ? http://youtu.be/5wiEXmTQ1oI
  14. umut067

Bu nasıl bir Discovery :) ?

6 tekerlekli disco, gerçek mi ? http://youtu.be/5wiEXmTQ1oI
  15. umut067

Flowmaster Uygulaması - Yardım - Gc Zj 5.2lt

Arkadaşlar merhaba, Aracımı satacağım ama ilave masraflar yapmadan da duramıyorum :) Aracım 96 model Grand Cherokee 5.2 Limited V8. Orjinal egzosumun çıkartıp yerine V8 motorun sesi verebilecek güzel bir egzos taktırmıştım. Şimdi ise çok merak ettiğim için Flowmaster Super 44 aldım. Amacım...

16. umut067

Ankara'da V8 Ler İçin Lpg Ayarı (yardım)

Merhaba Arkadaşlar, Benim aracım Grand Cherokee 5.2 V8. Hem benzin hem lpg yakıyor gibime geldi. Sanırım gaz ayarına ihtiyacı var. Daha önce hiç yaptırmadım. Her LPG ustası bu ayarı tam yapabilir mi bilmiyorum. Önereceğiniz birileri varsa yardımcı olmanızı rica ederim..
  17. umut067

Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Selam Arkadaşlar, Kararsızım içim de el vermiyor satmaya ama temiz olmak şartı ile LR Discovery 2 veya Grand Cherokee WJ ile takas düşünüyorum. Aracım HMC american Garage 'dan bakımlıdır. Kaza v.s. yok, araziye de hiç çıkmadım. Fren disk ve balataları yeni değişti. Ses sistemini yeni...
  18. umut067

Satılık Grand Cherokee Zj 5.2 - Alınık Lr Disco 2

Selam Arkadaşlar, Hala kararsızım içim de el vermiyor satmaya ama LR Discovery 2 ye de merak sardım. Olumlu yorumlarınız olursa belki vazgeçebilirim satmaktan:) Disco 2 ile takas teklifi olanları değerlendiririm. Acelesi yok, temiz bulursam alırım. Tel: 0533 697 34 56 İlan adresi...

19. umut067

Alınık - 2'' Get Yükseltme - G.cherokee Zj

Merhaba arkadaşlar, 2'' get takozlara ihtiyacım var. Aracım 96 model Grand Cherokee ZJ. Satmayı düşünen veya nereden alacağım konusunda yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkür ederim. E-bay de gördüm ancak bana ulaşması 2 ay sürebilir. Yardımlarınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri