Arama sonuçlarınız

1. aslan28

2.0 V6 Vi̇tara H20 Motor İçi̇n Krank Araniyor

Merhabalar, 1 aya yakındır aracım krank yüzünden sanayide yatıyor.Üzerindeki krank artık rektefiye olamayacak durumda olduğundan belirttiğim üzere 1995 model v6 2.0 motor için Krank arıyorum. Yardımlarınızı rica ederim. Ölçüleri: Ana yatak:58.00 mm Kol yatak: 50.00 mm Stronk : 92.00 mm

2. aslan28

Kaplica Tavsi̇yesi̇

Merhaba değerli gezenbilir üyeleri Mümkünse bizzat gitmiş yada görmüş birisi olarak Yalova,Kocaeli,Bolu taraflarında kükürt oranı yüksek,işletmesinden memnun kalınan gidildiğinde 5 karış surat birisiyle karşılaşılmayan fiyat bakımındanda uygun kaplıca,termal tavsiyesi olanlar varsa...
  3. aslan28

Pioneer 8600 Teyp

Evet saygıdeğer büyüklerim mümkünse bu resimdeki teypten arıyorum. Tel:0539 582 66 05

4. aslan28

Satilik Suzukİ Burgman 200 Motorsİklet

Motor 2013 model olup 29530KM dedir.Kazası yoktur resimlerde tüm kusurları gözüküyor.Sadece nakit satılıktır.Motor İstanbuldadır. Teknik özelliker şu şekildedir. Teknik Bilgiler Motor ve şanzıman Motor tipi, soğutma sistemi 4 zamanlı, tek silindirli, sıvı soğutmalı, SOHC Silindir hacmi / çap X...
  5. aslan28

Satılık Land Rover Defender D90 Crawler

İlan başka bir forumda arkadaş tarafından baylaşıldı ama burada ilgi çekebilecegini düşündüğüm için paylaşıyorum Gelande D90 şase (sıfır kullanılmadı) Axial scx10 diff ler Axial şaftlar Hpi redüktör Sıfır xtraspeed orta aktarma Sıfır gmade beadlock jantlar 1.9 Sıfır 1.9 100mm mud trasher...

6. aslan28

Satılık Land Rover D90 Crawler

İlan başka bir forumda arkadaş tarafından baylaşıldı ama burada ilgi çekebilecegini düşündüğüm için paylaşıyorum Gelande D90 şase (sıfır kullanılmadı) Axial scx10 diff ler Axial şaftlar Hpi redüktör Sıfır xtraspeed orta aktarma Sıfır gmade beadlock jantlar 1.9 Sıfır 1.9 100mm mud trasher...

7. aslan28

Gezenbilir 8.kiş Kampi Fotoğraflari

Telefondaki fotoğraflarıda daha sonra ekleyecegim Buradan ereğlili abilerime yaptıkları destekten ötürü minnettarım.Tanıdığıma çok memnun oldum.Bir sonraki kampta görüşmek üzere
  8. aslan28

Thule Marka Port Bagaj Arıyorum

Saygıdeğer arkadaşlar aracım için thule marka port bagaj arıyorum.Elinde olup atıl duran kullanılmayan varsa fiyatıda uygunda talibim. Tabiki aracıma uygun ölçülerde olmasıda tercih sebebi. Araç bu İletişim için 0532 366 3395 Teşekkürler
  9. aslan28

12-15 Kasım 2015 Panjur,tente,kapi Ve Güneşlik Fuari Cnr Expo

2013 yılında prömiyerini gerçekleştiren R+T Turkey; panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine dair Türkiye’deki tek ticari fuardır. Etkinlik; 12–15 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo 'da 2.kez düzenlenecektir.

10. aslan28

Kastro Bayram Kampım

Bu site sayesinde öğrendiğim kamp yeri olan kastroyu birde biz ziyaret edelim dedik iyide yaptik.Bayramı fırsat bilerek 3 günlük bir kamp planlamistim ve bizim için çok güzel oldu.Gerçi dere kenarinda yer bulmak imkânsızdı ve bizde deniz boyunca daha derinlere giderek çokta güzel...

11. aslan28

Vatan Bilgisayar Açılış

Ben bütçem müsait olmadığı için gidemiyorum belki aramızdan haberi olmayan varsa gitmek isteyen olur diye paylaşmak istedim. http://www.vatanbilgisayar.com/kroki/alibeykoy/?OM.OSB=alibeykoy-aciliyor
  12. aslan28

Satılık Pc 1700 Model 12v-68ah Odyssey Aku

Diğer optima akümü sattıktan sonra bunuda satmak istedim.Bunuda 2 hafta önce söktüm aracımdan şuan hiçbir sorunu yoktur.Karavancı abilerin işini tek akü olarak çözer.12+ yıla kadar dayanma gücü vardır. Fiyat 850tl istiyorum ama siz değerli abilerime indirim yaparım Özellikleri Akü Modeli PC...

13. aslan28

Satılık Optima Yellow Akü

Aracımdaki tesisatı söktüğüm için aküyüde çıkarmak zorunda kaldım.Geçen sene sıfır almıştım halen poşeti üzerinde duruyor.Hiçbir sorunu yoktur.Arazi araçlarınızda,yatlarda,karavanlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Akü 75 amperdir ama anlık verisi jelli olduğu için yüksektir. Ölçüleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
yabassta

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri