Arama sonuçlarınız

1. T

Yapay Zeka

Yapay Zeka Yapay zeka (Artificial Intelligence, AI), 1956’dan buyana teorik olarak hayatımızda olan ve gelecekte pratik olarak hayatımızın tam merkezine girecek olan teknoloji. Teknoloji bağımlılığı ile ilgili ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmaları bulunan, bu anlamda gerek eğitim, seminer...

2. T

Otonom Araçlar

Teknolojinin hızlı gelişimi her alanda olduğu gibi otomotiv sektöründe de köklü değişikliklere sebep oluyor. En önemli değişiklik otonom araçların yollara çıkmasıyla olacak gibi duruyor. Teknoloji bağımlılığı ile ilgili ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmaları bulunan, bu anlamda gerek eğitim...
  3. T

Anneler Günü İçin Anlamlı Çalışma

Sosyal Medya Uzmanı Deniz Unay’ın Basın İlan Kurumu için hazırladığı 12 Mayıs Anneler günü fotoğraf albümünü #iyikivarsınız etiketi ve “Anne bir gün değil bir ömür Kalbimdesin” sloganıyla takipçileriyle paylaştı ; çalışma da Türkiye ve dünyada öne çıkan ve internette en çok aranan isimlerin...

4. T

Şehitlerimiz Üzerinden Alçakça Oyun

26 Ekim günü Tunceli-Nazımiye Sarı Yayla mevkiinde yapılan operasyon esnasında donarak şehit olan 2 askerimiz üzerinden yapılan paylaşımlar ve yalan haberler üzerine Sosyal Medya Uzmanı Deniz Unay konuyla ilgili bazı önemli bilgilere değinerek açıklamalarda bulundu. 04 Kasım 2018 01:25...
  5. T

Hp Elite Slice Z4c43ea 256gb Ssd

Sıfır Hp Elite Slice Z4C43EA 256gb SSD Urun sifirdir. Kutusu acilmadi. Hediye geldigi icin satiliktir. Ihtiyaç fazlasıdır. https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...78871205/detay İlgilenen arkadaşlar Gezenbilir'e özel 2.000 TL 0 532 660 88 58 den Mehmet Bey e ulaşabilirseniz

6. T

Temizlik Şirketleri

Değerli forum üyeleri ve misafirleri Yaklaşan kurban bayramı münasebeti ile her evde yoğun bir temizlik faaliyeti malum Firmamız Umut Temizlik Şirketi Yıllardır kişi kurum ve kuruluşlara verdiği Temizlik hizmeti ile Temizlik şirketleri arasında ki saygın yerini hep korumuştur. Deneyimli ve...

7. T

Temizlik Şirketleri

Son yıllarda çok fazla ön plana çıkan ve insanlar tarafından tercih edilen temizlik firmaları tüm işlerinizi sizin yerinize halletmeye devam ediyor. Sitemiz temizlik firmaları arasında öncü sitemizden gerekli bilgileri alabilirsiniz.Ev taşır iken, ofis taşır iken veya diğer türlü tüm temizlik...
  8. T

Ford Expedition Hakkında Yardım

Arkadaşlar merhaba ford expedition 1998-1999 model almak istiyorum bu konu hakkında yardımınızı rica ediyorum 1) ikinci el değeri 2) yakıt oranları 3) parça temini 4) trafik - kasko ve vergi rakamları 5) performansı 6) gerçekten tercih etmelimiyim Kannatim aracın görüntüsü ve iç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri