Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sezonun açılış gezisini, bulunmaktan her zaman mutlu olduğum demirli dağı eteklerinde gerçekleştirdim .ileri zamanda da 1 gecelik kamp yapmayı planlıyorum.
merhabalar yaklaşık 1 yıldan bu yana planladığım 13 gün süren doğu karadeniz gezisini eşimle birlikte sağ salim yaptım . şimdi sizlerle de paylaşmak isterim. gezi güzergahını - divriği-koyulhisar-mesudiye - ordu-giresun-sisdağı yaylası-hıdırnebi yaylası-trabzon-uzungöl-ayder yaylası-huser...
izin günümde eşimle beraber bizim yaylaya çıktık. yaylacılar henüz çıkmamışlar. bu sene pek kar yağmadığı içinde yollar çamur değildi.dağlar bizi çok güzel ağırladı....
merhabalar yazın yapmayı çok istediğim doğukaradeniz gezisi için tasarladığım tente . altına çadır kurmak veya sadece gölgelik için kullanmak istiyorum.
Merhabalar mayıs 2013 de aldığım Niva ya Ankara da vinç taktırdım. tam radyatörün önünü kapattığı için yazı bol yüksek hararetli geçirdim . şimdi tadilat zamanı.bilgi ve önerilerinize memmuniyetle açığım. ilk hali böyle.
1995 model ,lpg li ,ruhsata işli.sunroof var tüm aksamları çalışır ve iyi durumda , 170 000 km de lada niva araç sivas divriği de uygun saatlerde aranabilir 05305667126.
yeni aldığım 2011 niva da hararet sorunu var. fanlar kırmızı bölgeye gelmeden önce devreye giriyor , fakat 1. vitesle rampa çıkmaya devam edince ibre yükselmeye devam ediyor. radyatör kapağını yeniledim .sistemin havasını iyice aldım ,tam antifriz doldurdum ama değişen bir şey yok.lütfen...