Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel imalat, (oturma düzeni farklı) 200 bin tl civarı ekstrası var bazıları şöyle
Akrilik çift kat camlar
Güneş reflektörlü plise perdeler
Orj. 12v Ninkasi buzdolabı
İthal cam kapaklı ocak
İthal heki
Girişte solda ayakkabılık
İthal kitap okuma~gece lambaları 4 adet
Dıştan kasetli thetford...
Kusursuz şekilde çalışan 120cc 4 vites elektrik tesisatı beyin ve bobini dahil cub motordan sökülmüş motorum satılıktır isteyene resim veya çalışırken video gönderirim
Yerli ve yabancı karavan incelemelerim sonucunda birçoğunda aspiratör yok evde bukadar koku ve buğar oluyorken bu karavanlarda nasıl çözüm buluyorsunuz kullananlardan bilgi alabilirmiyim
Araç alan ilk önce yakıta baktığından böyle bir başlıkla bu konuyu açmayı uygun gördüm
Sorento 2005 model 180 bin kimde orjinal motoru iyi ,otoban hariç iki gidiş ve geliş bölünmüş yolda 150 km ortalama hız çevre yollarından gidiş ve geliş + şehir içi %30 12lt 100km yola aynı şartlarda 170 km...
Kendim yaptım marketten 2.5 tl ye aldığım 1.5 lt donmuş su şişesi 12 saat soğutuyor yarım karpuz 2 soda 2lt cola 1.5 lt su ve kahvaltılıklar 24 saatte 5 tl ye soğuk muhafaza edebiliyorum (12saat arayla 2 şişe buz gidiyor )cepten resim atayım OLURSA olmassa haftaya eve gidince resim atarım
Bugün yaylaköy çadır kurmaya gidiyorum deniz ve orman iç içe parasız ve 1 tl karşılığında wc 2 tl karşılığında duş var marketlerde yürüme mesafesi bayramdan sonra 2-3 gün daha kalıp eşimle birlikte dönücez gelmek isteyen varsa bekleriz
perşembenin köyüne tekirdağdan kız almaya gittik alt komşu topladığı fındığı evine bırakıp boş olarak çıkarken videoyu çektim rampa videoda göründüğünden çok daha dik video yanıltıyor buyrun video
başlıkta yazdığım gibi bazen herzaman değil açılmıyor veya kapanmıyor düğmeyi söküp ölçü aletiyle kontrol ettim çalışıyor sigortayı değiştirdim her iki ayna kusursuz çalışıyor yani dişlisi veya makanik sorun yok başka bu araçta röle veya beyin tarzı birşeyler varmı varsa neresinde ve nereleri...