Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Bolu'da ekspertiz yapan bir Suzuki ustası tavsiye edebilir misiniz ?
Forumu epey karıştırdım genelde Düzce'de bir ustadan bahsediyor Bolu'daki arkadaşlar. Bir de, Bolu sanayide Mustafa Usta varmış ama o da Land ustasıymış.
Sadece ekspertiz yaptıracağım. Bu konuda...
Merhaba Arkadaşlar,
Genel olarakarazi araçlarının konuşulduğu bir bölüm bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. 1 yıldır araştırıyorum, daldan dala kondum diyebilirim.
- CJ ile başladım yakıtla başedemeyeceğimi anladım.
- Series birçok ihtiyacımı görse de şehiriçi ve uzun yolda beni...
Merhaba Dostlar,
Eski kasa kısa Pajero için değerli fikirlerinize danışmak istedim.
2 adet dağ bisikletini taşımak için stepne bölümünü kullanmayı, stepneyi de Defender'larda olduğu gibi kaput üzerine koymayı düşünüyorum. Ya da stepneye bir yer arıyorum. Tavanda bot ve çadır taşıyacağım için...
Arkadaşlar,
Özellikle denizde kullanılmak üzere, (ara sıra gölde de olabilir)
Fiberglass 2.5 metre sandal için motor tavsiye edebilir misiniz ?
Daha net bir şekilde sorayım, ilandaki motoru (4 hp Seagull Deniz MOTORU) denizde deneyen var mı ...
Sitemizdeki yazılardan öğrendiğim, Defender'lar 1989 sonrası başlıyor. Series üretimi ise 1988 de bitti diye görünüyor wikipedia da.
Şimdi sitemizdeki duayen üyeler bir kurs açsa defender ile ilgili, direk katılacağım ama böyle bir imkan yok.
size danışmak istediğim bu araçlar defender mı...
Merhaba arkadaşlar,
(Öncelikle forumu didik didik ettim, birçok konuda bilgi sahibiyim. Ayrıca duayen üyelerimizden Sevgili Göktuğ Bey'in tavsiyesi ile defender 2.5 ile Toyota'nın işimi göreceğini öğrendim. Araştırmasını yaptım. Kendisine binlerce kez teşekkür ederim. Kendisini daha fazla...
cj8 üzerinde
Motor Hacmi: 1600 cc
Motor Gücü: 251 - 275 hp
yi mi yoksa
Motor Hacmi: 4001 cc ve üzeri
Motor Gücü: 101 - 125 hp
olanı mı tercih edersiniz ?
Özellikle karadeniz bölgesinde kullanıldığını düşündüğümden bu yöremizdeki arkadaşlara danışmak istiyorum. Sizler takip ediyorsunuzdur.
Satılık cj lerin çoğu internette yer alıyor mu yoksa oraya gelip dolaşarak başka alternatifler bulunabilir mi ? Taktım kafaya sağlam bir usta da tavsiye...