Arama sonuçlarınız

1. utkubilal

Wince Işletim Sistemi Için İgo Nextgen

Merhabalar, Bu aralar wince işletim sistemi için navigasyon programı soruluyor, bende yeni konu açarak devam edelim istedim. linkteki rar dosyasını indirin, rar' dan çıkarttığınız igo nextgen klasörünü hafıza kartına (veya cihaz hafızasına) atın, uygulamaya .exe dosyasını kök olarak gösterin...

2. utkubilal

Mesajlara Yanıt Esnasında Yaşanan Sorun

Merhaba, PC' den yazarken, Konulardaki mesajlara yanıt esnasında yazı karakterleri okunmuyor ve ayrıca eski mesajın üzerine yazılıyor. Tapatalk tan girildiğinde mesajlara cevap vermeye çalıştığımızda çift mesaj gidiyor.
  3. utkubilal

Bende Aranıza Katıldım

Herkese Selamlar, 2016/2 Dönem Telsiz Sınavında B grubu Belge Almaya Hak kazandım ( 1 Puanla A sınıfını kaçırdım) Telsiz Siparişimide verdim "Baofeng UV-5RE Plus Dual Band" bir kaç günü var gelmesine, Hayırlısı ile alayım telsizi, konuları takip etmeye ve bu konu hakkında daha çok bilgilenme...

4. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Arkadaşlar merhaba, İgo Navigasyon için 2016/2 Haritaları çıktı. (Download ve upload uzun sürdü) Çoğunluğu Avrupa olmak üzere Birçok Ülkenin Haritası mevcuttur. önceki mesajlarımda olduğu gibi linkler mesajlara göre açılacaktır. ALMANYA ANDORRA ARNAVUTLUK AVUSTRALYA AVUSTURYA AZERBAYCAN...
  5. utkubilal

Forum Konu Başlıkları Gezinme Hatası

Merhaba, forumda Konular üzerinde mouse beklediğinde kısa bakış olarak adlandırabileceğimiz görüntü çok kötü oluyor, ilgilenilirse çok güzel olur.

6. utkubilal

Forum Üyelerimizin Kulllandıkları Navigasyon Cihaz Ve Programları

Herkese Merhabalar, Forumuzda kullanılan gps cihaz ve programları hakkında bir anket yapmayı düşündüm, sizlerden ricam 1 Dakika' nınızı ayırıp anketime katılmanız. ankette ki sonuçlara göre daha fazla paylaşım ve sizlere yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Lütfen fikirlerinizi esirgemeyiniz. :)

7. utkubilal

Sygic 14.7.5 Son Sürüm Navigasyon Ve Harita İndirici

merhabalar, igo gibi bu navigasyon aracı da android cihazlar için hazırlanan navigasyon prog. en iyilerinden biri diyebilirim. son sürüm apk sı ile android cihazınızla uyumludur. hud özelliği mevcuttur. araç içi kamerası özelliği ile yol kayıtı yapabilmektedir. (son 5 dk. sı cihazınızda...
  8. utkubilal

Düşük Sistemli Android Cihazlar İçin Basitleştirilmiş İgo Primo:)

merhabalar, bu linkteki igo primo son versiyondur, yalnız tek haritalı çalışır türkiye için Başarsoft diğer ülkeler için ise navteq haritaları kullanır. önemli not; çevrim içi tirafik varsayılan olarak açıktır, yurtdışında internetinizi kullanır bunun için sys dosyasında değişiklik yapılması...
  9. utkubilal

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

merhabalar, Forumumuz da İhtiyaç olan ama bir türlü bulunamayan:( İgo Navigasyon için Derlediğim Avrupa haritaları aşşağıdaki linklerde mevcuttur, Dileyen Arkadaşlar Bnları indirip gerekli yerlere kopyalayıp Gsm Chazını Tam bir navigasyon cihazına çevirmiş olur:) Tabiki Yapılması gereken...

10. utkubilal

İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm

Hali hazırda kullandığınız igo klasöründe değişiklikler yaparak bir üst sürüme geçebilirsiniz. 1-eski igo apk sını kaldırın, 2- verdiğim ux dosyasını igo klasöründeki ile değiştirin. 3-config dosyasını igo klasörünün içine kopyalayın. 4-eski sys dosyanızı muhakkak başka bir yere yedek alınız...

11. utkubilal

Oruxmaps Son Sürüm V.6.0.0

oruxmaps' in yeni çıkan sürümüdür, link;https://drive.google.com/file/d/0Bzbx1F6m0aM9anlyMHJ5MHVNYk0/view
  12. utkubilal

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

merhaba arkadaşlar, kullanmış olduğum igo primo' nun son versiyonlarını tek pakette toparlayıp paylaşmak istedim. yapmanız gereken eski igo apk' sını kaldırmak, dosya yöneticisinden eski igo yu silmek, yeni igo yu kurmak. 1- 3 harita yüklü ve aynı anda çalışır (tomtom, navteq, başarsoft). 2-...

13. utkubilal

Android Igo primo hud versiyonu ile kullanim videosu

Hayirli aksamlar, Bu aksam denedigim igo nun hud ozelligi aktif olan versiyonu, tavsiye ederim. Adres bilgilerini girdikten sonra hud yazan dugmeyi aktif hale getiriyoruz ve head display dugmesine basiyoruz, ön cama yansima yapacak sekilde ön konsolun üst tarafina koyuyoruz. Samsung note 2...
  14. utkubilal

Yabanci dil ile acilan konular nedir?

Merhabalar; sitenizi devamli takip etmeye calisiyorum, bu aralar cogalan yabanci dil ile acilan konularin ( cogu bos olan ) mahiyeti nedir acaba spam niteligindeki sitelere mi yonlendirilmek isteniyor!! Not: bu konularin adminlerimizce temizlenmesi gerekmezmi. Saygilar, HTC One X cihazımdan...
  15. utkubilal

Trekking Gps ve Kml Bilgileri Hakkında

merhabalar, forum'un trekking ve diğer spor aktivite bölümlerinde veya farklı bir başlık altında "kml" ve "gps" güzergah dosyalarının paylaşılması güzel olmazmıydı acaba. Daha sonra gidecek arkadaşlarımızın bir önceki güzergahı takip etmesi ve/veya bir "kml" arşivi oluşması hakkında öneri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri