Arama sonuçlarınız

1. T

İşyerimin Mayıs 2011-2012-2013-2014 Satış Durumları.

İşyerimin Mayıs 2011-2012-2013-2014 satış durumları. 2011 Mayıs 28762 tl Satış yapmışım. 2012 Mayıs 30830 tl Satış yapmışım. 2013 Mayıs 37180 tl Satış yapmışım. 2014 Mayıs 37700 tl Satış yapmışım. Ben gece gündüz iş yaparak satışı arttırdım.Sabah 8 Gece 12 lere kadar çalışıyorum.İnsanlara...

2. T

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Dağa çıkıcam diyen çocuğu demir sopa ile döven adam https://www.facebook.com/photo.php?v=250503568471137&saved youtube üzerinden... https://www.youtube.com/watch?v=ONaQQ3TP1KE https://www.youtube.com/watch?v=-vO0H46Nnl4 ilgili video yu izleyin. Dağa çıkıcam diyen çocuğu döven adamın...
  3. T

Yurtdışında Hangi Durumlarda Gözaltı Ve Tutuklama Durumları Olur?

Yurtdışında hangi durumlarda gözaltı ve tutuklama durumları olur? yaşayanlar bilgi verirse çok sevinirim. turist olarak gittiğimiz ülkelerde nelere dikkat etmemi lazm ki başımıza üzücü olaylarla gelmesin. -mesela iran a gittiğim de alkollü içecek götürmedim ben. -gürcistan da ilaç bile yasak...

4. T

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

insanların kötü niyetli olması Kime ufak biraz güvendiysem kazık attı. ya da atmaya çalıştı. ben şunu demeye çalıştım.kalabalık aile mensuplarının bireyleri kötü niyetli olduğu için onlarla çalışmak istemiyorum.çekirdek küçük aile mensubu kişiler daha iyi niyetlidir. bugün kürtten de türkten...
  5. T

İran Gezisi Notlarım

iran a gittim merak ettikleriniz varsa cevaplarım. arabayla gittim. Girişte triptik yaptırdım...triptik belge 230 tl...turkiye turing ten yaptırdım kapıda...200 dollar da depositodur. iran tarafına geçtiğim zaman 5 dollar civarında sigorta yaptırdım iran tarafında 6 günlük. 1 dollar 3270...

6. T

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

İş yapmayan bir akaryakıt istasyonunun günlük satışını paylaşıyorum(Pazar günü) Pazar günü en cansız günmüş. Tanıdık bir arkadaş Z raporunu alırken tesadüfen baktım. Bizim bura 2000 nüfüslu bir yer. 2 tane de akaryakıt istasyonu var. Bu istasyon daha önce babamın amcasınındı. fakat o...

7. T

Iran Riyali Hakkında Soru

Iran riyali hakkında soru. Iran da 1 tümen 10 riyal miş... biz peki riyal olarak mı alacağız tümen olarak mı? 2 para da mı kullanılıyor şu an?
  8. T

Mayıs Gıbı Araçla İran-ermenistan-gurcistan...

MAYIS 1.HAFTA GIBI ARAÇLA İRAN-GURCISTAN-ERMENISTAN... TAHRAN DA BİR GÜN KALACAĞIZ...ORADAN ERMENİSTAN BİR GÜN...GÜRCİSTAN DA KALMAYACAĞIZ. YOL OLARAK ERMENİSTAN YOL VERGİSİ YAKIT VE RÜŞVET ÜCRETİNİ KARŞILASIN YETER...BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM. bir de çıkışta alırlarsa iran depo farkı...
  9. T

Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

SCHENGEN VİZEM 10 TEMMUZ DA BİTİYOR.TABI YINE SCHENGEN VIZEMI ALACAĞIM. GEZİYİ DÜŞÜNDÜĞÜM TARİH MAYISI SONU HAZIRAN BASLANCI...ARDAHAN BAŞLANGIC GURCISTAN-RUSYA LETONYA LİTVANYA POLONYA ORADAN ALMANYA HOLLANDA...ORDAN BELKI PARIS..FİNİSH YERİ İSTANBUL.. YOL MASRAFLARI OTEL MASRAFLARI BELİMİ...

10. T

İran'da Yakıt Sorunu?

iran a giderken arbayla gideceğim yakıt kaç riyal? 92 oktan 80 oktan var mı benzin? kaç riyal? benzin karne ile satılıyormuş.triptik karnesinin amacı benzini triptik karnesine işlemek midir?

11. T

Hosteller Hakkın Soru

bu hostellerin rakamları uygun... fakat benim sorum şu...ben rusya da sürekli gittiğim otel var. içerde yataklar var 8 tane... ben birinde yatıyorum...benden başka da odada kimse kalmıyor. yatakhanede tek kalabileceğim hosteller var mıdır? nasıl bulabilirim?
  12. T

Ab’ye Vize Kalkarsa Diğer Vizeler Geri Gelecek

AB’ye vize kalkarsa diğer vizeler geri gelecek TÜM TÜRK CUMHURİYETLERİNE, İRAN’A, ÜRDÜN’E, LİBYA’YA, BOSNA’YA VİZE KONACAK Türkiye, AB’nin vize sistemine uyum çerçevesinde daha önce vizeyi kaldırdığı pek çok ülkeye, AB vize uyguladığı için, vize koymak zorunda kalacak. Bu ülkeler şöyle...

13. T

Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor?

Jeeplerde trafik sigortası ne kadar tutuyor? yaptıranlar en çok kaça yaptırdıklarını söylerler mi? ben de linea var fiyat...1 ay önce yaptırdım...248 tl tuttu... ama transit connect koltuklu var 650 tl trafik sigortasın fiyatı ödedim. connect kadar pahalı mıdır? binek kadar ucuz mudur?
  14. T

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Gürcistan sınırları içinde olan Rusya'ya bağlanan yol yapılmış. Nisan ayında 4 nisan gibi Tbilisi, Kazbeği dağı oradan Stepantsminda(geo) oradan Vladikavkaz (Rus) Pyatigork's ta sürekli kaldığım otele gittim. Kazbeği dağı yolu son 3 yıla kadar yol bozuktu... Bu sene şu an yapılmış...
  15. T

Rusya'dan Kopuk Rus Şehir Kaliningrad Şehri Hakkında Soru

Yazın araba ile kaliningrad şehrine gitmeyi düşünüyorum. Güneyde polonya kuzeyde litvanya var... forumdan daha öncede sormuştum...ama kimse bilmemişti... yazın litvanya ya arabayla gideceğim...gittiğim zaman buradan da bu ülkeye gitmeyi planlıyorum. Şimdi biliyorsunuz...Bizde sınırlar...

16. T

Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014

Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-Temmuz 2014 Arkadaşlar ben Türkiye'de Gürcistan sınırında oturan biriyim. Oturduğum ilçe gürcistan sınırına 50 km mesafede. Gezginlere bu kapının açılacağını duyurma gereği duydum. Bu sınırın avantajı...Gürcistan Tbilisi'ye en yakın...
  17. T

2013 Ford Tourneo Connect Delüx Çift Sürgü 75 Beygir.

2013 Ford Tourneo Connect Delüx Çift Sürgü 75 Beygir. Araç Sol Ön Kapı Sol Ön Cam Direği Sağ Ön çamurluk değişmiş. Tavanın yarısı boyalı.Kaput Düzeltmiş Boyanmış.Sol Ön Çamurluk boyalı. Arka kaputta yama boya bir de sağ sürgülü Kapı boyalı.Ön Panelde değişme yok.Önden Kazası yok. Araç gerekli...
  18. T

Internet Ermenıstan Vızesı Hakkında Krıtık Soru

ERMENISTAN INTERNET VIZEM ONAYLANMIŞ. GİRİŞ ÇIKIŞ KAŞELERİ KAĞIDA MI YOKSA PASAPORTA MI VURULUYOR? AZERBAYCAN A GİDECEĞİM ZAMAN ERMENİSTAN VİZESİNİ GÖRDÜĞÜ ZAMAN VİZE VERMİYOR.SORUN BU.

19. T

Çift Pasaport Sorunsalı

birbiriyle itilaflı ülkelerde çift pasaport kullanabiliyoruz. fakat bunla ilgili sorularım var. Ben ermenistan için çift pasaport alıcam yakında... Azerbaycan, Ermenistan vizesini gördüğü zaman VİZE vermiyor. Ermenistan vizesini internetten aldığında bile sanırım kaşe pasaporta...
  20. T

Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk

İstanbul'daki ailemin 2 aracı hgs' kartı olduğu halde Biri 1 kez Diğeri 2 kez kaçak geçişe düşmüştü. Telefonla sorduğumda ise artık bir şey yapılmayacağını söylediler...Cezayı mecbur ödeyeceksiniz ama itiraz için mail ile başvurdum...Telefondan da itiraz ettim. Bakiye'ye de para yükledim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri