Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Daha önce Efsane ile annemle yaptığım Avrupa gezi yazısını ve ilk yaptırdığımda çıktığım Balkanlar gezisini Nordcapp a yaptığım geziyi kaleme almıştım.
Bu sefer yeni bir sistem deneyeceğim ve tecrübelerimi yaşadıklarımı paylaşmaya çalışacağım.
Merhabalar,
Efsane ile hızlı yaptığım Temmuz 2013 tarihindeki Balkan turundan sonra her sene motorsiklet ile yaptığım ve arkadaşlarımla 4-6 motor arası çıktığımız Avrupa turunu bu sefer revize ettim.Motorcu arkadaşlarım hiç mutlu olmadılar çünkü gezilerde ben ön ayak oluyordum onlara.Hatta iki...
Ani bir karar ile 8 Temmuz 2013 saat 17.00 de İzmir deki ofisten marşa basıp kendimi yollara biraktım.Bu gezi 9 gün sürdü yani 16 Temmuz 2013 saat 15.00 de yine ofisteydim.4500 km yol yaptım.Hemen hemen Balkan ülkelerinin hepsine girdim.Polislerle,radarlarla,kamyonlarla,sarhoşlarla,su bulma...
İzmir'den Merhaba,
Önce kısaca kendimi tanıtmak istiyorum gerçi tanışma sayfasında uzun zaman önce tanıtmıştım ama pek forumlara yorum yapmıyor inceleyip notlar alıyordum.
38 yaşındayım,İzmir'de serbest avukatlık yapıyorum.Uzun yıllardır motorsikletle yaptığım yurt dışı gezilerinde Avrupa'daki...