Arama sonuçlarınız

1. agokmen1

Satılık 87 Ing 110 Def .

Malum sitede ilanı var ama sormak istediğiniz bütün soruları burdan sora bilirsiniz ilginize teşekkürler. 262246561 nolu aracımla takas motorsiklet öncelikli 1987 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 262246561

2. agokmen1

Series ve offroad

Bu gün aracımı full hazırlanmış ve offroad yapacak şekilde emin bir arkadaşımla yola çıkttım .Dost site offroadcuyuz .com pikniğine gittim hatta barış (suyabatmaz) la karşılaştım ve tanıştık . Birden full + full araçların arasında buldum kendimi hepsi göz alıcıydı fakat benim seri 3 hepsine...
  3. agokmen1

Satılık tonozlu tekne

İlanım aşadaki linkte ilgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim teşekkürler . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-gezi-teknesi-ruhsatli-9bg-marin-dizel-baglama-tonozlu-vergisiz-75749187/detay/

4. agokmen1

Parça konusunda yardım ?

Resimdeki parça hiç biryerde orjinal olarak yok herkez yaptır kullan tavsiyesinde bulunuyor . Sormak istediğim bunu normal bir araba olsa yaptırım fakkat offrod aracında bu gibi bir parçanın yapılması nekadar tatminkar olur ve altarnetif bir tavsiyeniz ola bilirmi ? Parça adı ve kodu resimin...
  5. agokmen1

Series toplamak bukadar kolay :)

Cansıkıntısından birazda bilgi toplamak bahhanesiyle herkezgibi ( tahminim ) malum sitelerde dolaşırken bu video çok hoşuma gitti series sayibi olan ve olmak isteyen arkadaşların hoşuna gideceğini düşündüm . İyi seyirler. http://www.youtube.com/watch?v=d4Yur9F6cAM

6. agokmen1

Series ile İlk Orman Gezintim

Geçen hafta yanıma bir arkadaşımı da alarak Belgrat içlerine doğru bir gezinti yapalım dedik . İnanılmaz derecede keyifli de oldu .Kesinlikle çıkmaz ,durmaz , yol bitti gibi düşünceleri ortadan kaldırdı ve çamur ,kar ,kayalık engel olmadı . Tabi bu gazla ipin ucunu kaçırıp ufak birde sorun...

7. agokmen1

Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım .

merhabalar ilgiyle sizleri takip ederken en sonunda 1975 - 109 series 3 2,5 dizel aracıma kavuştum sizlergibi biraz zorlanıcam fakat bu zevk ve hayellerim için bir firsat olacak .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri