Arama sonuçlarınız

1. Yusuf..

Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi

Arkadaşlar bu ara Yaşar abi ile rüzgar gülü üzerinde çalışıyoruz ;) prototip olarak bir model yaptık forumlardan çokca yapılmış modelleri takip ediyoruz elimizde bir adet 12 volt koşu bandı motoru var elle çevirme ile şerit led lambaları çok güzel yakıyor buna 3 adet plastik borudan pal yaptık...

2. Yusuf..

SOLAREX Güneş Enerjisi Fuarı

Arkadaşlar 12-14 Nisan tarihleri arasında yapılacak Solar enerji fuarına davetiyeleriniz bande hazır isteyene ulaştırabilirim yada birgün belirleyip orada buluşabiliriz,aşağıdaki linkte detayları var. http://www.solarexistanbul.com/turkish/fuarhakkinda.asp
  3. Yusuf..

serbest muhabbet köşesi dalış.

iyi seyirler. http://www.youtube.com/watch?v=Ir624bitLXU

4. Yusuf..

Arkın Arkadaşımız (dagciark) Baba Oldu!..

Arkadaşımız Arkın Kaplan baba oldu. Allah bağışlasın eşi ve oğlunun durumu gayet iyi yeni karavancılar doğuyor ;D
  5. Yusuf..

Satılık 2004 model Ducato karavan

Arkadaşlar merhaba geçen sene kendi imkanlarımızla yaptığımız 2004 model karavanımı ev almak için satıyorum araçta yaz kış kamp yapma imkanı için gerekli donanım var dışarıdan en az 2 gün enerji takviyesi yapmadan arabayıda çalıştırmadan kamp yapabilir buzdolabınızı sürekli çalıştırabilirsiniz...

6. Yusuf..

Kefken - Dikili - Akcakoca - Düzce Güzeldere Gezimiz

Merhaba arkadaşlar 17 Temmuz 2010 tarihinde sabah erkenden İstanbul'dan hareketle Kandıra-Kefken-Dikili sahiline vardık hafta sonu olması sebebiyle biraz yoğunluk vardı sakin gördüğümüz bir kayalık bölgenin üstüne aracımızı çekip tenteyi kurduk yolda acıktığımızdan esen yelin verdiği serinlikle...

7. Yusuf..

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

Arkadaşlar Ahmet abinin buraya bu foruma katkılarını hepimiz biliyoruz halen açmış olduğu birçok konuda yazışmalar devam ediyor ve insanlar faydalanıyor ne varki tatsız bir muhabbet kendisinin kırılmasına sebep oldu ve artık bu forumda yazmıyor,bende yapmış olduğu defender jeep karavanı...
  8. Yusuf..

Karavanların 1. Köprüden Geçişi Serbest midir?

Abiler,dostlar,arkadaşlar ;D uzun zamandır kafama takılan ama bir türlü sorma fırsatı bulamadığım yada sorma cesareti bulamadığım hani cahilliğim ortaya çıkmasın diye,bir soru sormak istiyorum; ;D Şimdi benim karavan önceleri kamyonet statüsündeydi,şimdi ise bilindiği üzere cinsi kısmında...
  9. Yusuf..

Atiladi (Atilla Dinçer)'nin doğum günü

Atilla abi doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı sıhhatli senelere

10. Yusuf..

Avrasya Boat Show 2010 Fuarını Ziyaret Ettik

Arkadaşlar bugün saat 12.00 gibi fuarın önünde toplandık İstanbulun değişik semtlerinden arkadaşlar işlerini ayarlayıp geldiler,arkadaşlardan erken aramızdan ayrılan oldu ama biz saat 19.30'a kadar orada dolaştık incelemeler yaptık sorular sorduk ürünleri kıyasladık çokca kataloğ ve fiyat...

11. Yusuf..

İkinci El Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce iş yerinde birlikte çalıştığımız Yaşar abiye aldığımız Ford indigo 1989 model alkovenli yapma kasa arabanın dışını ve içini vatandaş çok güzel süslediği için yanıldık sadece tavanda bir noktadan yağmurda sızıyordu fakat içeriden tavanı plastik lambri ile...
  12. Yusuf..

Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Arkadaşlar bugün Balabana gittik Arkın ve Volkan dün gitmişlerdi sonra sırayla Mehmet hocam(Kolege) Yasiko,ve Atilla abi (Atiladi) geldi bir ara sayın Bahcecim ve 2 arkadaşta bize katıldı ve kahvaltıdan sonra kısa gezi yapıp ayrıldılar.bugüne ait üç beş detay.

13. Yusuf..

Yaşam Aküsü ve Araç Aküsü Arasındaki Bağlantı Sistemleri?

Abiler peki benim bir sorum olacak benim arkadaki yaşam aküleri bir adet pako şalter ile öndeki aracın ana aküsüne bağlı elektrik bulduğumda şalter ile devreyi 2 konumuna getirip redresöre yönlendiriyorum,ama çoğunlukla 1 konumda ve arabanın aküsü ile parelel bağlı duruyor ve arabayı arada bir...
  14. Yusuf..

Ruhsat'da Karavan Vergi Dairesinde Kamyonet Araçlar İle İlgili

Arkadaşlar Benim araç ruhsatta yani trafik tescilde karavan görünmesine rağmen Vergi dairesinde kamyonet görünüyor sebebi tescilde yapılan işlemleri vergi dairesinin online olarak görmemesi,yaplıması gereken trafik tescile ruhsat değişimi için verilen evraklardan bir nüshada nakil vasıtaları...
  15. Yusuf..

Karaburun - Terkos - Balaban Gezimiz

Dün bir günlük çoktığımız turda önce Karaburun'a gittik fakat Karadeniz yine hırçınlaşmıştı,önceden aradığım sizlerinde yakından tanıdığı Seyyah34 (Kemal bey) Tayakadın köyünde mütevazi bir bahçeli evi var,kendisi telefonla beni aradı hadi buyrun sizi bahçemize bekliyoruz dedi bizde nazik...

16. Yusuf..

Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

.
  17. Yusuf..

Kişisel galeri (yaybek) Yusuf Aybek

Gidenin ardından....
  18. Yusuf..

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Evet abiler yavaş yavaş başlıyorum pazartesi camlar ve havalandırma takılacak kısmetse.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri