Arama sonuçlarınız

1. A

2020 Duster 1.3 150 Hp 4x4

Saygıdeğer katılımcılar, bahsi geçen duster modeline sahip arkadaşlarımız varsa araçlarını anlatabilirler mi? bu motor renault ve mercedes modellerinde de kendine yer buluyor çünkü, özellikle yakıt tüketiminin gerçek değerleri nedir?

2. A

Boyasiz 4x4 2016 Duster

Arkadaslar araç boyasiz ve bol extralidir Ilan resimleri asagidadir
  3. A

Silecek Süpürgesinin Kaputtaki Yuvasının Kapağını Arıyorum

arkadaşlar görüntü bence bozuk, o parçayı koymamışlar, tasarruf amacı ile muhtemelen, ben o plastik parçayı arıyorum, yurtdışında var , yurtiçinde tedarik edebileceğimiz yer varmı? internette arkadaşın birisi satıyordu, sordum 600 lira dedi :) gülümsedim ve kapattım, dedim komple dodik kaplamamı...

4. A

Duster Tavanı Için Ara Atkımı Satıyorum

arkadaşlar, led projektör takmak için aldığım 2 adet ara atkımı satıyorum, tavan sepeti aldığım için boşa çıktılar 1 tanesinin üzerinde 8 tane akıllı vida deliği var, lamba taktığım için, kullanıma etkisi yok, 100 lira fiyata verim birisinin işi görülsün, kargo alıcıya ait, fiyatını...
  5. A

Konser Salonu Duster :)

arkadaşlar aracımın dizaynına içeriden başladım, ama bunu yaparken aile babası olduğumuz için bagajı öldürmeden ve aracı kesip biçmeden yaptık, yapılan işlemler şunlar oldu - android tabanlı, navigasyonlu ana ünite takıldı, - ön kapılara orjinal yerlerine 320 watt , 13 cm çapında pro...

6. A

1985 model, yeniden yapıldı, arazi canavarı

arkadaşlar,forumu takip eden arkadaşlar bilir, 1985 model olarak aldığımız suzukimizi satıyoruz, aracı yeniden yaptık desem yeridir, detaylı bilgi linkteki ilanda mevcuttur, satma amacımız farklı bir proje oluşturmak, aracın bize maliyeti 12750 lira civarındadır, muayenesi vardır, lpg ruhsata...

7. A

suzuki sj 410 'a 30*9,5*15 lastik olurmu,sürtme yaparmı? ACİL

arkadaşlar başlıktada belittiğim gibi,suzuki sj 410 aracıma 30*9,5*15 ölçülerinde BF lastik takmayı düşünüyorum,herhangi bir yere sürtme yaparmı? orjinal jantlarına uyarmı? bir problem yaşarmıyım? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Çevrimiçi üyeler

Geri