Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Kırklareli Istranca - Longoz Ormanları

Köprücük kemiğim kırık bu ara istirahatteyim :confused:,fotolara bakarak tatmin ediyorum kendimi Sene boyunca gezdiğim yerler,bazı fotoların çekim tarihi bir seneye yakın bazıları ise birkaç ay öncesi Video: https://www.youtube.com/watch?v=7EpyEiFzkhQ

2. yusuf3070

Kırklareli Istranca - Longoz Ormanları

Köprücük kemiğim kırık bu ara istirahatteyim :confused:,fotolara bakarak tatmin ediyorum kendimi Sene boyunca gezdiğim yerler,bazı fotoların çekim tarihi bir seneye yakın bazıları ise birkaç ay öncesi Video: https://www.youtube.com/watch?v=7EpyEiFzkhQ
  3. yusuf3070

Kırklareli (incesırt Ve Demirköy)

Gezi geçtiğimiz aya ait,mevsimin son günlerinin olduğunu düşündüğümden fırsatı kaçırmadan bir gece kamp kurdum Ertesi günde devam ettim Kırklareline bağlı olan İncesırt ve Demirköy Maps Burası Hamitaabat köyü,Lüleburgaz yakınları Pompa kuyudan doğalgaz pompalıyor,bir kısım doğal gaz...

4. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Hep trakya trakya bunalım geçirtti sonunda buralarada gitmek kısmet oldu Bayramın ikinci günü bütün ihtiyaçlarımı alıp çıktım yola,sanarsınızki dünyayı turlayıp gelicem Oysaki 2 yada 3 gün konaklayıp dönmekti planım,öylede oldu Erdeğin çok güzel bir iklimi var heryer zeytin ağacı yüksek...
  5. yusuf3070

Kızılağaçtan Sergen'e

Geçen hafta sonu yaptığım gezidir,284 kilometreyi tekrar bir güne sığdırabildim İnadına Kırklareli inadına Longoz Ağaçlar elbiselerini kuşanmış parfümlerini sürünmüş Bu arada siteye ne youtubeden video nede maps'tan link koyabiliyorum ??? bu nasıl iştir ! https://youtu.be/1NsW2rwsg3Q...

6. yusuf3070

Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere)

Motorum ile gezmeyi çok seven biriyim özelliklede foto çekmek Bu geziyi üç hafta önce yaptım,tek başıma 285 kilometreyi bir güne sığdırabildim :P https://youtu.be/oY4jRRch41E Ahşabı çok seviyorum,özellikle küflenmiş eskimiş olanı . . Buğdaylar yavaş yavaş boy atmakta . . Kömürköy . . ...

7. yusuf3070

Küçük Teardrop

Abimin kamp ve balıkçılık istekleri doğrultusunda ufak bir karavan yapmaya karar verdik Planımıza göre fazla ayrıntıya girmeyecektik,günlük sıradan aktiviteleri karşılaması ve gece uyku için damı olan bir şey bizim için yeterliydi Ölçüler en 150cm Boy 240 cm Yükseklik 125cm Teker dahil...
  8. yusuf3070

Motosiklet İle Enez

Bu hafta motorum ile tek başıma Keşa'nın Enez ilçesini gezdim, Daha öncede birçok kez gitmiş olmama rağmen motorun avantajlarını kullanarak birçok yerini gezdim. Doğası ile denizi ile gerçekten çok güzel yer,gitmeyenlere öneririm Gidiş dönüş toplamda 310 km (Tekirdağ-Hayrabolu'dan) . . . ...
  9. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Piyasadaki yan çanta fiyatları malesef çok tızlu,uygun fiyatlı olanları ise kumaş türü malzemeden yapılmakta kendim kullanacağım içinde okadar ahım şahım olmasına gerek yoktu,bu yüzden kendim yapmaya karar verdim. Öncelikle kendime uygun kasa baktım,hani şu meyve sebze yada piliç ,balık...

10. yusuf3070

Yumu 3,5

Başlığa isim bulamadığım için böyle yazdım :) İlerleyen zaman içerisinde yaptığım römorka benzer başka bir teardrop yapma fırsatı buldum Bunun yapım aşamasını diğeri gibi uzun uzun anlatmaya gerek olacağını zannetmiyorum,ölçüler birebir aynı sadece dış yüzeyin yalıtımını sağlamak amaçlı...

11. yusuf3070

Motosiklet Römorku

Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum :) Uzun zamandır motosiklet kullanıcısıyım,12 senelik İstanbul yaşantımda malesef bu zevkten bir süre mahrum kalmıştım, Şimdi tekrar Tekirdağda ikamet ettiğim için bir motor edindim,burada herşey motor ile yapılabilmekte,Burada motor insanın el ve ayağı...
  12. yusuf3070

1984 Volkswagen Jetta çeki demiri

Bir tanıdığımda 1984 model dizel,çeki demiri fabrika çıkışı orjinal olan bir jettası var,Ve bu çeki demirinin aracın bir parçası olduğunu belirtiyor Kendisi ile telefon ile konuştuğumda,çeki demirin aracın ruhsatında işlimi diye sorduğumda böyle bir ibarenin bulunmadığını söylüyor. Bu çeki...

13. yusuf3070

Fotoğraflar Görünmüyor

Foruma yüklenen fotoğrafları sadece benmi göremiyorum acaba, Mozilla,chrome yada exploleri kullansamda yinede görünmüyor Şu soruya eklediğim fotoğrafı dahil göremiyorum,o nedenle başka siteye upload ettim
  14. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Bir süredir forumu ve diğer yabancı siteleri incelemekteyim,kendime uygun bir karavan yapmak niyetindeydim. Bu araştırmam çok uzun sürdü,çünkü yapıcağım karavanın malzemesinin bulunabilir olduğundan emin olmak istedim,böylece üretim safhasında ciddi manada takıldığım bir konu kalmayacaktı...
  15. yusuf3070

Teşekkür Butonu ve Takip Yazılar Hakkında

Açılan konuların altına teşekkür butonu konulamazmı,Yada veriler her cevabın altınada.bir teşekkür butonu daha,Böylece teşekkür eden kişilerin isimleri görünür ve ayrıca cevap yazmak durumunda kalınmaz Çok sevecen insanlarız bir şeye teşekkür etmeden duramıyoruz malesef, ama bir konuyada...

16. yusuf3070

Yüklenen fotoğraflar

Siteye yüklenen herhangi bir konudaki fotoğrafları genelde 2 kere görüyorum Yani yükleyen arkadaş yanlışlıkla ikişer defa yüklemiş gibi görünüyor,birçok sayfada durum böyle,mozilla frefox kullanıyorum,sorun bendemi acaba ?
  17. yusuf3070

Oyuna geldim (galeri)

Herkeze bir fotoğraf albümü oluşturmak için bir köşe verilmesi çok güzel İzninizle bende birşeyler paylaşmak isterim ,bu hafta gittiğim Çatalca/Ormanlı/Karamandere hattı, malum böbrek taşının şifası bu köyde :) Karamandere Daha sonra gitmek istediğim yer evcik plajıydı ama Gps beni...
  18. yusuf3070

Teardrop trailer (gözyaşı römorku)

Forumda bulunan herkese iyi akşamlar. Sitenize aşağı yukarı 4 aydır üyeyim sinsi sinsi dolaşıp :) karavancılık konusunda sizler sayesinde bilgi toplamaya çalışıyorum,nedendir bilmem sormak yerine etraflıca dolaşıp cevabı aramak bana daha makul geliyor (belkide rahatsızlık vermemek adına) Uzun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri