Arama sonuçlarınız

1. O

A Grubu RH Negatif Kan Aranıyor.. (Ankara)

Gezgin dostlar, Ankara Demetevler Onkoloji Hastanesi'nde yatmakta olan kan kanseri tedavi sürecinde bir arkadaşımız için çok miktarda "A RH negatif "kana ihtiyaç var. Nadir bulunan bir kan grubu olduğundan ailesi çok zor durumda. Lütfen duyarsız kalmayalım... İletişim için Berrin...

2. O

A RH (-) Kan Aranıyor Lütfen Duyarsız Kalmayalım.. (Ankara)

Gezgin dostlar, Ankara Demetevler Onkoloji Hastanesi'nde yatmakta olan kan kanseri tedavi sürecinde bir arkadaşımız için çok miktarda "A RH negatif "kana ihtiyaç var. Nadir bulunan bir kan grubu olduğundan ailesi çok zor durumda. Lütfen duyarsız kalmayalım... İletişim için Berrin...
  3. O

Fethiye'ye Yolu Düşenler için; Özel Günlere Kutlama Pastaları

"Fethiye'ye yolu düşen gezgin dostlara özel gün kutlamaları için ev yapımı çok lezzetli şirin pastalar... Sipariş üzerine size özel, istediğiniz şekillerde yapılabilir.. Sipariş ve yönlendirme için benimle iletişime geçebilirsiniz." Bu güzel şeylerin tadına da bakabilme...

4. O

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Dostlarım, Geçen yıllar içerisinde çok güzel bir birliktelik oluşturduk ve birlikte çok güzel işler ortaya çıkardık. Artık neredeyse herkes birbirini tanıyor, tekerlekler dönüyor, birlikte geziler düzenleniyor. Amaçlar, tercihler, yol haritaları artık net olarak önümüzde.. Bugünlere birlikte...
  5. O

Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ...

Otoyollarda bilet gişelerinin kalktığını bilmiyordum. (Tüm istasyonlarda kalktı mı halen bilmiyorum. Doğu İzmit ve çıkış yaptığım Sapanca istasyonunda yoktu.) Bilet gişesi olmayınca kaçak geçiş yapmak durumunda kaldım. Bu durumda sistem çıkış yapılan istasyona en uzak mesafenin 11 katı ceza...

6. O

Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim?

Baharı karşılama gezisi için yine Poyrazlara mı gidelim, yoksa başka bir yer mi düşünelim? Etkilemek gibi olmasın ama ben hep aynı yere gitmekten biraz sıkıldım gibi.. Benimle aynı düşüncede olanlar var mı? Şüphesiz Poyrazlar çok güzel bir yer.. Artık evmizde gibi rahat oluyoruz orada...

7. O

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Sevgili dostlar, Uzun zamandır konuşup, yazışıp durduğumuz, Marmara, İç Anadolu ve Ege Bölgesi karavancılarını buluşturacak büyük karavan şenliği konusunu gündeme taşımanın zamanı geldi.. Sanırım artık toplu gezi tecrübelerimiz doğrultusunda bunu gerçekleştirecek gücü ve enerjiyi...
  8. O

İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Forumda daha önce paylaştığımız üzere İznik Belediyesi karavancılara yakın ilgi gösteriyor... Sahil bandı düzenleme projesi içerisinde "karavan parkı" da gündemde... Proje gerçekleşene kadar İznik Bld. Bşk. Yard. Sn. Kenan Zengin, karavancıları "İznik Belediyesi Su Sporları ve Kayıkhane...
  9. O

İznik'de Karavan Park Alanı...

İznik Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Kenan Zengin ile az önce yapmış olduğum telefon konuşması sonucu aldığım müjdeli bir haberi paylaşmak isterim; Girişimlerimiz ve İznik Belediyesi ile dialoglarımız sonucunda İznik Belediyesi "karavan park alanı" hazırlığında... Park...

10. O

Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

22 Ocak 2011 Cumartesi... Erken saatlerde Kartepe sapağı yakınlarında buluşarak kar kampı yapabileceğimiz uygun bir yere kadar birlikte çıkabilmeyi hedefliyoruz. Hedefliyoruz diyoruz çünkü o güne kadar hava durumunu sürekli takipte olacağız. Malum kış mevsimi... Hava ve yol koşulları...

11. O

Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :)

Epeydir hasretini çektiğimiz bir geziydi... Ne yapsak ne etsek de kendimizi yüksek yüksek tepelere atıversek diye düşünüp duruyorduk :) Kısmet bugüne imiş...
  12. O

Sineklik Çözümleri?

Henüz belki erken diyeceksiniz ama geçtiğimiz yazdan bu yana kafamı kurcalayan bir konu sineklik meselesi. Önümüz kış... Düşünmek ve proje üretmek için yaza kadar zaman var... Hazır storlu sineklik ve perdeler için 500 TL. civarında bir ödeme yapmak istemiyorum. Öte yandan paraya kıysam...

13. O

Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010)

Tüm resmi gün, bayram ve tatillerde olduğu gibi, yine Poyrazlar'ın sıcak nefesini ensemizde hissetmeye başlamadan harekete geçelim dedik... Ani karar ve hızlı bir organizasyonla, tam aksi istikamette Poyrazlar'dan olabildiğince uzaklaşmaya karar verdik. :D
  14. O

Kamplı Grup Gezilerimiz için İlkbahar Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

İlkbahar organizasyonlarımız için rota ve kamp yeri önerilerimizi bu başlık altında paylaşabiliriz.
  15. O

Kamplı Grup Gezilerimiz için Kış Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

Kış organizasyonlarımız için rota ve kamp yeri önerilerimizi bu başlık altında paylaşabiliriz.

16. O

Kamplı Grup Gezilerimiz için Sonbahar Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

Sonbahar organizasyonlarımız için rota ve kamp yeri önerilerimizi bu başlık altında paylaşabiliriz.
  17. O

Önemli Duyuru!

İlgisiz konular içinde bulunan ve ayrı başlık olarak düzenlenmemiş "bayram kutlaması, tebrik, başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları", üzerinden kafi zaman geçtikten sonra konu içinden tarafımızca silinecektir! Bu konu üzerinde önceden mutabakata varmıştık. "Mesajınız moderasyon tarafından...
  18. O

Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri

Haydi bakalım lezzet ustaları, en güzel tariflerinizi bekliyoruz... :)

19. O

Kampta ve Doğa Koşullarında Gerekli Olabilecek İlk Yardım Bilgileri; Arı Sokması

Bu konuda eksiklerimiz olduğunu fark ettim. Hiç Kimsenin böyle durumlarla karşılaşmasını istemeyiz ama bilinmesi gereken bu gibi konular zamanı geldiğinde hayat kurtarıcı olabilir. Genellikle tüm arıların şekerli gıdalara ilgisi olduğu sanılır. Oysa kamp yaşamında sıklıkla...
  20. O

Kayıt Dışı Poyrazlar Gezisine Var mısınız?

Şöyle havalar iyice kararıp bozarmadan, her yer vıcık çamur olmadan, geceler çok soğuk olmadan, çiğdemler, böğürtlenler henüz dalında iken, develer berber, pireler tellal iken... Yapsak mı hep birlikte kayıt dışı bir gezi? Etkinlik takvimi de hazırlamıştık ama bayram tatillerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,721
Kaydolan Son Üyemiz
Minor53

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri